Gewoon weer goed

Gewoon weer goed. Zoals altijd

Prima vlees voor een scherpe prijs

Prima vlees voor een scherpe prijs

Had graag een opmerking vakje willen�

Had graag een opmerking vakje willen hebben bij mijn bestelling zo dat je iets specifieks in op kan schijven voor de slager maar dat is er nog niet Voor de rest zeer tevreden goed product

Netjes verpakt

Netjes verpakt. Koel, vacu�m. Mooie stukken vlees

Uitstekende kwaliteit

Mooi stuk vlees en keurige bezorging

Mooi stuk vlees en keurige bezorging

Lekker kwaliteit vlees voor een mooie�

Lekker kwaliteit vlees voor een mooie prijs. Service is uitstekend

Goede kwaliteit en snel geleverd

Goede kwaliteit en snel geleverd

Gewoon top

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Uitstekende kwaliteit voor een melkkoe.

juiste omschrijving

juiste omschrijving , goede levering

Prima service,en uitstekend vlees.

Prima service,en uitstekend vlees.

Prima service onwijs snelle levering

Prima service onwijs snelle levering Ben dik tevreden

Bestelling helemaal goed gegaan en�

Bestelling helemaal goed gegaan en snel. Het vlees zag er allemaal goed uit alleen niet zo er gemarmerd als op de afbeelding maar het is een natuurproduct maar de smaak was wel goed Ga zeker vaker bestelen

Zo hoort vlees te smaken

Zo hoort vlees te smaken. Levering in gekoelde wagen. Keurig verpakt. Ondertussen de hamburgers en dry aged entrecotes geproefd. Heerlijk mals vlees, gelukkig niet gekruid! Heeft geen tot weinig vet, zout of kruiden nodig, is zo lekker van zichzelf! We gaan snel de tournedos en rib-eye proberen.

Goed vlees...

Goed vlees... netjes geleverd

Goed verzorgd goede kwaliteit nette�

Goed verzorgd goede kwaliteit nette bezorger jullie zijn toppers

Heerlijk vlees.

Makkelijk online bestellen. Niet te duur maar mooi en heerlijk vlees. Bezorging was netjes en vriendelijk.

Goed vlees

Goed vlees. Netjes geleverd.

erg luxe zo dit vind je niet bij de�

erg luxe zo dit vind je niet bij de slager op deze manier verpakt en dit type vlees volgende bbq weer super

Goed service

Goed service , ! lekker vlees .!

Mooi vlees

Het vlees ziet er super uit, en netjes verpakt. Ga er vaker bij bestellen. Alleen jammer dat het transport vertraging had,

Goed vlees, persoonlijke levering

dit gewoon maar eens uit geprobeert. Maar maar echt twvreden, goede kwaliteit stukjes vlees vond mijn hele gezin ook

snel en correct geleverd.

snel en correct geleverd.

Oenerweg 12

8161 PM Epe

+31620300706

Over Vleesonline.nl

Clara verzorgt met haar slagerij al ruim 10 jaar leveringen van Nederlands vlees bij met name de Nederlandse Horeca, waaronder ook enkele top chefs. Via Vleesonline bieden wij ook u de mogelijkheid dit sublieme vlees van Nederlandse bodem in uw eigen keuken te bereiden en te proeven! Met de juiste bereiding zult ook u versteld staan van de smaak, het vlees heeft weinig tot niets nodig.