Zeer Tevreden

Goede kwaliteit werkbladen en spoelbakken. Snelle prijsopgave en zeer vriendelijke, professioneel personeel.

Vlotte service met het opsturen van�

Vlotte service met het opsturen van monsters en levering van het werkblad volgens opgave. Zeer tevreden en een aanrader.

Zeer professioneel

Zeer professioneel, alles volgens afspraak, goede kwaliteit en voor de juiste prijs! Zeer aan te bevelen!

Kwalitatief super mooi keukenblad!

Het werkblad ziet er super uit! Het granieten werkblad is netjes afgewerkt en hij is kundig gemonteerd door een vriendelijke man. De spoelbak had transportschade opgelopen maar deze werd dezelfde dag nog vervangen. Jascha en Brigit bedankt voor de fijne communicatie! Ik zal wat foto�s sturen van het eindresultaat.

Whaauw, wat een service en vakmanschap!

Na 20 jaar ervaring met een Cesarstone (composiet) werkblad was de keus voor het werkblad van onze nieuwe keuken eenvoudig. Helaas dacht onze keukenzaak dat er geen conccurentie was en prijs geen rol speelde. Dus dan maar op zoek via internet waar we WerkbladenKopen.nl tegenkwamen. Van het eerste contact, showroombezoek, levering tot de aftersale service in ��n woord geweldig. Daar kan onze keukenleverancier helaas nog veel van leren. Conclusie, wij raden deze firma van harte aan!

Alles perfect volgen afspraak

Alles perfect volgen afspraak

Aankoop nieuw keukenblad.

Begeleiding bij de aankoop via de website telefonisch was prima. Aflevering zonder problemen op de afgesproken dag. Montage van het blad ging prima. Alleen de afvoerset van de spoelbak war boor een waandaansluiting. Hiervoor wel nog hulpstukken moeten kopen.

Fantastische service

Fantastische service, begrip, altijd goed overleg en een keurige prijs. De prijs - kwaliteit verhouding is meer dan goed bij Werkbladenkopen.nl Het team antwoordt ook snel op e-mails. Ik kan een ieder aanraden hier zijn of haar werkblad te kopen.

Van begin tot eind goede begeleiding en�

Van begin tot eind goede begeleiding en advies. Ze denken met je mee. Voorkwam bij mij een inmeetfoutje. Mooi product. Goede afhandeling van de bestelling. Na veel offertes opgevraagd waren ze toch het voordeligst.

Goede service ook de externe monteur�

Goede service ook de externe monteur heeft zijn werk prima gedaan. Duidelijke afspraken maar vooral het nakomen van een afspraak is een 10. Enig minpuntje is dat mailverkeer wat traag was. Kreeg pas na 2 a 3 dagen een reactie.

Top!!

Super! Goede en snelle communicatie. Plaatsing was ook top! Kortom een aanrader!

Onjuiste zaagmaat spoelbak wordt niet opgelost

Aantal werkbladen gekocht. Uitsparing voor spoelbak was in breedte en hoogte 4 mm groter dan voorgeschreven door fabrikant. Werkbladenkopen.nl erkent fout niet en wil probleem niet oplossen. Wij zijn heel snel klaar met dit soort asociale praktijken.

Niks gekocht, toch begripvol snel en attent

Eerlijkheidshalve niks gekocht, omdat ik voor een een nieuwe keuken een nieuw keramieken aanrechtblad aan het vergelijken was. Desondanks erg met alle begrip van hen zijde vriendelijk en snel te woord gestaan via de mail.

Prima bedijf

Ruime keus in werkbladen. Heel goedkoop. Ze nemen ruim de tijd voor je. Je kunt stalen meenemen naar huis, om te kijken welk blad het mooiste staat in jouw keuken. Prima uitleg over de verschillende werkbladen. Bezorger kwam netjes op de afgesproken tijd.

Uitestekende service

Uitestekende service, duidelijk en helder. Zeer blij met de kwaliteit en de prijs.

Super geregeld en serieus met hun werk�

Super geregeld en serieus met hun werk bezig. Service is ook geweldig!

Prima service , onderdeel miste, gebeld dag later al in huis

goed en duidelijk

goed en duidelijk. Snelle offerte. Nette prijzen

de grootste tegenvaller is de�kraan

de grootste tegenvaller is de kraan,eeen reginox kan geen verloopstuk op rare maat m18 bij zo,n grote wasbak hoort een sproeikop op de kraan de bak krijg je niet schoon met het spoelen.blad tevreden.

Goed advies en snelle levering

Goed advies en snelle levering

precies gekregen wat ik hebben wilde

precies gekregen wat ik hebben wilde, heldere communicatie, alles volgens afspraak gegaan. Gewoon perfect.

Volgens verwachting geleverd.

Goede communicatie over de uitvoering van het keukenwerkblad. De zelf aangeleverde tekening is omgezet naar een duidelijke definitieve werktekening welke ter goedkeuring is voorgelegd. Gekozen uit drie toegezonden monsters van goed formaat. De spoelbakken waren netjes gemonteerd in het blad. Ook alle aansluitmaterialen zoals sifon en overloop compleet geleverd. Zorgvuldig verpakt en geleverd. Wel chauffeur even meehelpen met naar binnen dragen. HPL-blad dus ging prima.

Product, prijs, service: alles klopt!

Het bestellen van een werkblad in een klassieke winkel aan de woonboulevard wilde niet lukken, alleen gedoe en ellende. Dan maar even op internet gaan kijken, uiteindelijk bij deze winkel terecht gekomen. Wat een meevaller! Hadden we meteen moeten doen. Uitstekende service en correspondentie, duidelijke offerte en tekeningen. Wat mailwisseling over de uitvoering, ze denken mee en geven advies. Goede prijs en mooi blad. Alleen een bericht van levering ontbrak, het was handig te weten ongeveer wanneer op de dag. Maar goed, we waren de hele dag thuis, geen groot probleem. Mogelijk gaan we nog een werkblad vervangen. Hoeven we nergens elders te zoeken, komen we bij deze winkel terug.

Koop hier gerust een werkblad.

Wij hebben een nieuw werkblad besteld bij WerkbladenKopen.nl. We zijn ZEER tevreden over de hulp, adviezen en levering. Alles werd vakkundig en op een klantvriendelijke manier uitgelegd, zelfs voor een leek zoals ik. De levering was exact op tijd. Kortom met deze mensen kun je met een gerust hart in zee gaan. Echt een aanrader.

WerkbladenKopen.nl is een echte aanrader!

Onze ervaring met Werkbladenkopen.nl is uitstekend. Men reageert snel en goed op vragen die middels de mail worden gesteld. Het is mogelijk om een bezoek te brengen aan de showroom, zelfs op zondag. Wij zijn op een zondag geweest en zijn uitstekend geholpen door de desbetreffende medewerker. Problemen worden niet uit de weg gegaan, deze worden uitstekend opgelost, deze mensen nemen hun verantwoording! Samenvattend hebben wij een mooi nieuw blad van een uitstekende leverancier die duidelijk en klantvriendelijk is. Ook nemen ze hun verantwoordelijkheden. Een echte aanrader!

Oenerweg 12

8161 PM Epe

+31620300706

Over werkbladenkopen.nl

WerkbladenKopen.nl is dé leverancier voor een nieuw of vervangend keukenblad. Alle aanrechtbladen welke wij leveren worden speciaal voor u op maat gemaakt. Wij denken graag met u mee om tot precies het juiste aanrechtblad te komen.