Laden reviews...
142 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten noemen snelle levering, zorgvuldige verpakking en vriendelijke service. De ervaring is consistent en betrouwbaar. Communicatie verliep duidelijk en er werd aandacht besteed aan persoonlijke details. De algemene indruk is zeer positief.
Goed aanbod van merken, heel snel verzonden. Kortom, warm aan te bevelen!
22 June 2026
Emmie
Nvt
Mooie prijs, goede kwaliteit. Snelle levering en een persoonlijke boodschap bijgevoegd. Heel netjes!
12 June 2026
Niels Kooijman
Noord-Scharwoude
Leuk geschreven kaart bij de bestelling. Kortom een tevreden klant.
12 June 2026
Monique
Rhoon
Duidelijk bestelproces en snelle verzending.
10 June 2026
Anna
Utrecht
Bestelde artikel snel geleverd
6 June 2026
Ria
Heenvliet
Ze zijn erg vriendelijk en behulpzaam
30 May 2026
Mirel
De Goorn
Bestelling snel verstuurd en met zorg ingepakt. Leuk dat er ook een kaartje bij zat, net even een extra touch. Tot de volgende keer
23 May 2026
H.
Maassluis
Je wordt goed te woord gestaan en snel geleverd
webshop, winkel
22 May 2026
Adje
Oud Gastel
Men heeft een ruim assortiment en een duidelijke website met afdoende betaalmogelijkheden. De levering was snel en voldeed aan de gestelde leveringstermijn, die is aangegeven op de website bij het betreffende product. De bestelling was keurig en met zorg ingepakt en is herbruikbaar voor een eventueel retour, waarvan duidelijk staat beschreven hoe dit is zijn werk gaat. De communicatie via de mail verliep eveneens duidelijk met snelle respons. Al met al betekent dit voor mij dat ik zeker nog eens een online bestelling zou plaatsen alhier.
19 May 2026
F.
Vlaardingen
Ik ben blij
7 May 2026
Hans
Utrecht
Henri's fashion houdt je perfect op de hoogte van de actuele stand van je bestelling. In mijn geval 1 dag vertraagd door post.nl. ik kreeg de bestelling keurig verpakt, er zat geen kreukel in de broek! Leuke kaart erbij met handgsschreven tekst. Online winkelen, met toch die persoonlijke touch. Beter kan niet, wat mij betreft.
3 May 2026
Volgende dag geleverd
26 April 2026
Mieke
Zwolle
Ik heb hier een stropdas besteld voor een bruiloft de volgende dag. Ben door Marit geweldig goed geholpen aan de telefoon door mijn pakketje met spoed te laten opsturen. De volgende dag stond meneer van PostNL om 9 uur voor de deur met mijn stropdas.
19 April 2026
Mustapha
Den Haag
Kleur stropdas was niet naar wens, snel kunnen omruilen per post. Geen gedoe, persoonlijk contact!
14 April 2026
Bas
Werkhoven
Echte klantgerichte vriendelijkheid,
webshop, winkel
5 April 2026
Marja
Bergen op Zoom
Zie de beschrijving in 1 zin.
5 April 2026
Jannie
Hardenberg
3 April 2026
Alice
Rijssen
Alleen maar lof!! én afspraken worden nagekomen!
28 March 2026
J.
Heeswijk
Zeer tevreden over de hele gang van zaken doen snel duidelijk en komen afspraken na
24 March 2026
Ton
Lelystad
Zeer goed en snelle levering
24 March 2026
Wilma V Roosmalen
ST OEDENRODE
En zelfs de moeite genomen om er een handgeschreven bedankje bij te doen, ik ga er vast nog wel een keer bestellen.
20 March 2026
Joyce
Bruinisse
Bestelling snel binnen en met een persoonlijk kaartje erbij
13 March 2026
Snel en nette levering
1 March 2026
Marjon
Borne
Welkom bij Henri’s Ladies & Gents! Hier vind jij een groot aanbod kleding en schoenen voor dames en heren en blijf je op de hoogte van de nieuwste modetrends! Henri’s Ladies & Gents heeft ongeveer 40 trendy topmerken in haar assortiment. De winkel is gevestigd in Hoogerheide en is 400 m2 groot. Vanaf Bergen op Zoom is het een klein kwartier met de auto, vanaf Roosendaal ongeveer 20 minuten. Ook vanaf België is de winkel gemakkelijk te bereiken via afslag Hoogerheide aan de A4. Het centrum van Antwerpen ligt op 20 kilometer. Daarom verwelkomen wij ook veel van onze Zuiderburen in de winkel.
Raadhuisstraat 77
4631 NC Hoogerheide