goed , vriendelijk en meedenkend en redelijke prijs

Het is echter wel zo. Ik heb bij jullie een motor besteld en ook in goede orde ontvangen. Maar vind het wel enigszins spannend of de motor goed is, dit vanwege het feit dat er geen druppel olie in de motor zat. En misschien heeft de motor daardoor schade opgelopen of misschien een oliezuiper is. ( of het moet zijn dat jullie altijd de olie aftappen bij demontage , maar daar zag het niet naar uit ??????) GRAAG TOCH EVEN ANTWOORD HIER OP Het is alleen zo dat het voor mij een hele klus is om de motor in te bouwen en dan pas kan horen of de motor goed is , ook mede omdat het van een schakel motor naar een automaat omgebouwd moet worden. Ook een nieuwe distributie monteer met keringen en waterpompplaats. We zullen zien.

Schnell, nett, zuverlässig

Ich habe schon öfter bestellt und war immer sehr zufrieden. Einziger Verbesserungsvorschlag wäre noch mehr Bilder auf der Website der Produkte zu haben, damit man besser erkennt worum es sich genau handelt.

de gaspedaalkabel is weer gerepareerd voor mijn Toyota uit 1987

vlotte en fijne afhandeling na telefoongesprek en de volgende dag meteen ontvangen super geregeld.

Prima contact en levering bestelling

Na contactarme via mail over een gezocht wisselstukken is er snel een antwoord gekomen (met link naar wisselstukken) en dit werd de volgende dag reeds geleverd

top

Top kvaliteit

Top product, snel reactie, snel levering

Snelle levering, meedenken met de klant.

Het onderdeel was op voorraad en zou met een pakketdienst worden verstuurd, die kosten waren nagenoeg gelijk aan de prijs van het onderdeel. Even slikken, maar ja, het was niet anders. CAR constateerde dat ook en zag dat het onderdeel ook met brievenpost kon worden verstuurd, wat ook gebeurde. Het verschil tussen de kosten van de pakketdienst en de brievenpost werd netjes teruggestort.

Très très bien

Très satisfait

alles super gelaufen

Mike ,vielen Dank für die Übersetzung.Daumen hoch.MfG Frank

Goede en snelle service!

Snelle reactie en goede prijskwaliteit en het pakket was snel binnen!

Levert snel, goed verpakt, het juiste artikel !

Zie hierboven

Meedenkend en prima advies

Knipperlicht spiegel rechts kapot en exact het goede advies en onderdeel gekregen Ook ontzettend snelle verzending, wel jammer dat de verzendkosten voor dit kleine onderdeel zo hoog zijn

Tip, doe een klein onderdeel in een brievenbus pakket

12,50 voor een kleinigheidje versturen in een doos van 60x40x20. In kon de achterverwarming niet ergens anders krijgen anders had ik dat gedaan

Gewoon goed.

Mijn eerste ervaring is meteen een hele goede. Prima service.

Helemaal top!

Fitting besteld voor achterlicht. Deze was netjes ingepakt en per post bezorgd in de brievenbus. Ik had te veel verzendkosten betaald en deze werden netjes geretourneerd.

Snel geleverd, netjes verpakt en compleet met bevestigingsmateriaal

Gebruikte gordelhouder besteld voor P1. Snel geleverd, netjes verpakt en compleet met bevestigingsmateriaal

Alles op tijd en zoals vermeld

Heel correct en op tijd

Absoluut geweldig

Gebeld/geappt voor een onderdeel, na een dag een bevestiging dat het op voorraad was met netjes een link erbij, besteld, en de volgende dag in huis, wat wil een mens nog meer. Bedankt voor jullie expertise!

Snelle levering, goed product

Nieuwe spiegel voor mijn Toyota Hiace besteld. Werd snel geleverd en was een prima vervangend product.

Vitre introuvable

Pièce neuve en parfait état reçue dans un délais correct. Bonne aide des collaborateurs lors de mes questions, pas en français mais sans problème avec un bon traducteur. Merci encore

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Quick, friendly and efficient service.

Easy people to deal with despite language barrier. Quick responses to questions and happy to provide technical data. Good shipping time frame. Item arrived only slightly after estimate. Only issue with shipping was relatively lightweight crushed paper protective packaging. Bubble rap would have much more effective with no weight penalty. Positive experience overall.

Perfect, fast shipping, perfect condition!

really good to recommend you. Uncomplicated, fast, perfect

Goed bereikbaar, snelle reactie op vragen en doen wat is afgesproken

Fijne winkel, prettig personeel

Producten op voorraad, goed geprijsd en prettig personeel

Snel en netjes geleverd, Ook spullen die niet zo gangbaar zijn vaak geleverd. Prima service.

Schoolstraat 46

3864 MJ Nijkerkerveen

+31 6 20353468

Over C.A.R. Toyota Onderdelen

Al sinds 1993 staat C.A.R. Toyota voor passende en betaalbare Toyota onderdelen. Door te werken met originele Toyota onderdeelnummers (OEM nummers) en het chassisnummer van uw auto kunnen wij een goede pasvorm garanderen, we leveren onze onderdelen dan ook met pasgarantie. Vanuit het in Nijkerkerveen, bijna 3000 m2. tellende magazijn kunnen de onderdelen vaak nog dezelfde dag worden verstuurd. C.A.R. heeft de grootste voorraad gebruikte Toyota-onderdelen van Europa. Deze onderdelen komen van eigen demontage. Er werken bij C.A.R. Toyota dan ook uitsluitend ervaren Toyota monteurs. Naast gebruikte Toyota en Lexus-onderdelen leveren wij ook origineel nieuwe en desgewenst imitatie nieuwe onderdelen. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om onderdelen op afspraak te laten monteren.