Goede website Kon mijn artikel snel vinden Goed ingepakt top

Fijn Bedrijf

Goed Bedrijf, Dit door mee te denken, behulpzaam te zijn. Bestellen en retourneren geen probleem!

Goede service na foute levering

Ik had een Android systeem besteld maar de was al gebruikt maar ik heb deze kosteloos terug kunnen sturen en ik heb al mijn geld terug gekregen. En ik had ook nog excuses gekregen van de firma. Gewoon top bedrijf.

Altijd goede service

Snelle verzending, origineel en juist product

Levering

Geen duidelijke uitleg over levering

Perfekt

Koop hier al jaren onderdelen voor mijn Toyota Camry, altijd goed geholpen en keurig verstuurd. Prima bedrijf

Besteld, betaald, geleverd binnen 24 uur

Top als je adverteerd met; "Voor 14:00 besteld. De volgende dag geleverd". Dit was ook werkelijk zo.

Netjes geleverd

Ik had iets nodig voor mijn toyota, ik kwam op deze website, (geweldig),ze hebben veel gebruikte en nieuwe onderdelen voor de toyota, echt aan te bevelen.

Lihtne tellida ja tarne kiire.

Olen rahul tellitud varuosadega ja tellimuse käsitlemisega.

• Kas soovitaksite meid? Yes

Klantvriendelijk

Juiste onderdelen goed en snel geleverd. Erg behulpzaam aan de telefoon.

beste service wat je kan krijgen

was vergeten om het op te laten sturen . gelijk toen het klaar stond werd er mee gedacht door ze

Precies wat ik nodig had en erg goed geholpen!

Erg goed geholpen.

Erg goed

Snel en netjes geleverd,

Very Good

Very cooperative when I called for information regarding a back glass that I needed for my Toyota. They where the only store that had this discontinued part. The only negative aspect was the cost of shipping that glass from the Netherlands to Portugal. The shipping cost was €300. I found it to be expensive, but the glass was super well packaged and arrived in one piece. Thanks for all your help and service.

Erg positief

Onderdeel besteld en ik kon het snel lokaal ophalen

Helemaal top

Super service

Snelle correcte levering

Servizio veloce

Siete il top con gli ordini

Duidelijk en makkelijk

Duidelijke omschrijvingen van de artikelen en snelle verzending.

Heel te vrede met de verpakking van het tere onderdeel

Super snelle levering

C.A.R. Toyota - 5 sterren – Zeer tevreden!

5 sterren – Zeer tevreden! CAR Toyota in Nijkerkerveen verdient een groot compliment. Ze zijn enorm servicegericht en denken echt met je mee. Het voelt als de ‘old school’ Toyota-service: betrouwbaar, persoonlijk en zonder poespas. Je merkt dat klanttevredenheid hier nog écht voorop staat. Ik kom hier graag terug en beveel ze van harte aan!

Uitstekende service.

Handige website. Veel producten. Niet alles is goedkoop, maar de service beviel me erg goed. Dit is de enige winkel in Europa waar ik het benodigde onderdeel voor mijn auto heb gevonden. Bedankt voor de snelle levering. Betaling en levering waren goed te volgen. Dat is erg handig. Ik heb het onderdeel nog niet in de auto geplaatst. Na installatie kan ik meer informatie geven over de kwaliteit. Tot nu toe is alles uitstekend.

Snel gevonden en snel geleverd

Nette service

Onderdeel besteld en verzendkosten betaald. Later ontving ik bericht dat het pakketje wel door de brievenbus paste en ontving ik een deel van de verzendkosten terug! Echt netjes! Inmiddels bestelling ontvangen. Levertijd van 1 week (wel met een feestdag) had nog iets beter gekund, maar toen ik daarover navraag deed kreeg ik ook snel en correct antwoord. Ik zou hier zo weer bestellen.

Prima en snel

goed geregeld!

Schoolstraat 46

3864 MJ Nijkerkerveen

+31 6 20353468

Over C.A.R. Toyota Onderdelen

Al sinds 1993 staat C.A.R. Toyota voor passende en betaalbare Toyota onderdelen. Door te werken met originele Toyota onderdeelnummers (OEM nummers) en het chassisnummer van uw auto kunnen wij een goede pasvorm garanderen, we leveren onze onderdelen dan ook met pasgarantie. Vanuit het in Nijkerkerveen, bijna 3000 m2. tellende magazijn kunnen de onderdelen vaak nog dezelfde dag worden verstuurd. C.A.R. heeft de grootste voorraad gebruikte Toyota-onderdelen van Europa. Deze onderdelen komen van eigen demontage. Er werken bij C.A.R. Toyota dan ook uitsluitend ervaren Toyota monteurs. Naast gebruikte Toyota en Lexus-onderdelen leveren wij ook origineel nieuwe en desgewenst imitatie nieuwe onderdelen. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om onderdelen op afspraak te laten monteren.