vriendelijk en van het vak

goed gesorteerd

gute Erfahrung bis jetz

ist ok. - gut

Excellent service highly recommended

Excellent service highly recommended

Alles Bestens. Teil passt perfekt.

Alles Bestens. Teil passt perfekt.

Really good

Fantastic experience with car.nl fast delivery and nice people that will help with everything, I will definitely buy from these guys again

Schnelle Lieferung

Günstige Preise

Super service.

Binnen een dag binnen het onderdeel wat niet leveren was bij een dealer.

Goed, mooie onderdelen. Goede prijs

In 1 woord: Top!

Het bestelde artikel in no time ontvangen en voor een nette prijs.

Het product is naar wens uitgevoerd.

Opper best !

Altijd goeie service

Bestel al jaaaaren bij dit bedrijf en altijd heel goed geholpen. Goeie onderdelen

Juiste onderdeel snel gevonden en snel bezorgd

Gewoon goed

Deze keer iets minder

Audio speler werkte niet maar retour sturen was geen probleem .

VERY GOOD

IT WAS SURPRISGLY GOOD AND SIMLPLE. THANK YOU

TOP

Via telefoon en website goede adviesen en zeer behulpzaam.

zeer vlot

overzichtelijke site. ik had het benodigde onderdeel zeer snel gevonden. de betaling en levering waren zeer vlot. het geleverde onderdeel was correct, in goede staat en degelijk verpakt.

Easy to order, quick response and help when I had question. Fast delivery

Easy to order, quick response and help when I had question. Fast delivery

Goed geholpen

Uitstekende service

parfait

trés content

super goede service

alles goed verlopen

Was altijd top. Nu een x niet. Niet binnen 48 geleverd zo als site belooft.

Bezorging tussen 12.30 en 15.30 uur. Pakket aan de voordeur om 15.28 uur. Jammer. Maar begrip voor huidige situatie in Nederland en zijn open vacatures.

Netjes en het juiste geleverd…

Was oké, kan beter

Bestelling was redelijk snel verwerkt. Verzenden duurde lang vanwege personeelstekort GLS. Door foutief verwerkt mailadres geen track and trace gehad. Uiteindelijk alles in orde. Assortiment is groots, dus kom gewoon terug.

Perfect!

Snel, Vriendelijk, goed advies en vertrouwd.

Schoolstraat 46

3864 MJ Nijkerkerveen

+31 6 20353468

Over C.A.R. Toyota Onderdelen

Al sinds 1993 staat C.A.R. Toyota voor passende en betaalbare Toyota onderdelen. Door te werken met originele Toyota onderdeelnummers (OEM nummers) en het chassisnummer van uw auto kunnen wij een goede pasvorm garanderen, we leveren onze onderdelen dan ook met pasgarantie. Vanuit het in Nijkerkerveen, bijna 3000 m2. tellende magazijn kunnen de onderdelen vaak nog dezelfde dag worden verstuurd. C.A.R. heeft de grootste voorraad gebruikte Toyota-onderdelen van Europa. Deze onderdelen komen van eigen demontage. Er werken bij C.A.R. Toyota dan ook uitsluitend ervaren Toyota monteurs. Naast gebruikte Toyota en Lexus-onderdelen leveren wij ook origineel nieuwe en desgewenst imitatie nieuwe onderdelen. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om onderdelen op afspraak te laten monteren.