Super schnelle Lieferung und top Produkte!

Support, Lieferung und die gelieferten Produkte sind super. Car.nl kann ich nur weiterempfehlen!

Gute Ware, schneller Versand !!

Guter Beschreib mit Fotos von Teilen im Netz. Teile in guter Verpackung und schnell geliefert !!!

Zeer vriendelijk en goed geholpen.

Een eerste indruk zeg veel. Ik kan niet anders zeggen dat die uitstekend was.

top

gewoon top.

Top bedrijf

Even gebelt met de vraag of het artikel de goede was. Persoon aan telefoon keek gelijk even mee en ja was het goede artikel. Dat werk super en vertrouwd. Geweldig.

Na korte vraag, gaf men helder antwoord en het goede onderdeel kwam binnen 1dag aan

Snel en duidelijke comunicatie en levering

CAR Toyota onderdelen geeft duidelijk aan wat ze op voorraad hebben en na het bestellen word het snel geleverd. Op vragen word snel geantwoord.

Snelle beschikbaarheid onderdeel

Bestelling lag snel klaar, heldere website. Prijsniveau is niet heel laag, maar wel origineel (gebruikt) onderdeel, dus dat kost dan wat.

Zeer snelle service top gewoon

car owner

car owner

rapide.. communication direct

les pièces sont bien propre et service parfait

Eerste en laatste keer dat ik hier bestel.

Een rubber ringetje besteld voor mijn toyota antenne. 10€ voor een rubber ringetje! Maarja, niemand anders had hem in voorraad. Daarna 9,50€ voor het versturen??? Absurd. Blijkt dat ze hem niet door mn brievenbus willen duwen, maar een handtekening eisen. Mijn post komt ergens in de middag…dan ben ik, net zoals half Nederland aan het werk!

Eenvoudig het juiste onderdeel gevonden

Het juiste onderdeel vinden is erg gemakkelijk op de website. En als je er niet uitkomt of je hebt nog een vraag wordt je altijd goed en snel geholpen.

vriendelyk correct snelle levering onderdelen

prettig zaken doen

Goede prijs, snel geleverd

Allemaal prima verzorgd

In deze branche weinig zulke positieve ervaringen meegemaakt!

Zelfs onderdelen voor een klassieker (Starlet) hadden ze (goedkoop) op voorraad

Snelle reacties ook met vragen als het niet duidelijk was net zo lang tot alles duidelijk was

Goed adres voor onderdelen oudere toyota's

Dynamo besteld. Zelfde nummer als op de mijne stond. Zeer snelle levering (volgende dag al in huis). Ondanks zelfde nummer toch andere poeliebreedte, die hebben we over moeten zetten. Verder was de bevestiging waar je na het op spanning zetten hem mee vast zet, niet voorzien van schroefdraad, maar was uitgeboord. Hier hebben we moeten improviseren met een langere bout en moer. Al met al in verband met weinig sleutelruimte nog een heel gepruts. Uiteindelijk wel vast gekregen. Doet het verder goed

Very fast and good service

Very fast and good service

Goede snelle levering

nvt

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak, flexibele snelle aanpassing van wens van de klant, directe communicatie

Uitstekende service!

Vlotte communicatie over het te bestellen onderdeel. Na het plaatsen van de bestelling, duidelijke en snelle info ivm verzending en levering. Zeer snelle levering.

top product

paste direct. helemaal tevreden. bedankt

Top service.

Heel tevreden over.

Fantastisch professioneel

Bij levering ontdekte we dat een fout gele erd onderdeel. Na telefonisch onderling overleg werd alles zeer professineel onderling geregeld dit binnen een rekordtempo. 5 min. Bedankt voor jullie snelle oplossing zelfs met de administratie. Jullie verdienen een dikke pluim. Van Woensel Danny.

Schoolstraat 46

3864 MJ Nijkerkerveen

+31 6 20353468

Over C.A.R. Toyota Onderdelen

Al sinds 1993 staat C.A.R. Toyota voor passende en betaalbare Toyota onderdelen. Door te werken met originele Toyota onderdeelnummers (OEM nummers) en het chassisnummer van uw auto kunnen wij een goede pasvorm garanderen, we leveren onze onderdelen dan ook met pasgarantie. Vanuit het in Nijkerkerveen, bijna 3000 m2. tellende magazijn kunnen de onderdelen vaak nog dezelfde dag worden verstuurd. C.A.R. heeft de grootste voorraad gebruikte Toyota-onderdelen van Europa. Deze onderdelen komen van eigen demontage. Er werken bij C.A.R. Toyota dan ook uitsluitend ervaren Toyota monteurs. Naast gebruikte Toyota en Lexus-onderdelen leveren wij ook origineel nieuwe en desgewenst imitatie nieuwe onderdelen. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om onderdelen op afspraak te laten monteren.