Goede service, netjes

Heel netjes verstuurd met op de buitenkant keurig vermeld dat het voor vaderdag was. Alles netjes en met zorg ingepakt. Mooie producten. Ze tevreden alweer :)

superlief verpakt1!

Net een kadootje wat je gaat uitpakken. Lieve woorden!

Troostrijke producten die met liefde en zorg worden ingepakt en verstuurd!

Bij Vlinderkusje kan ik altijd slagen wanneer ik een lief en troostrijk cadeautje zoek voor iemand die rouwt of gedenkt. Anja pakt met zorg en liefde het mooi in en als je het bij haar afhaalt is er altijd tijd voor een fijn contact moment. Woon je niet in de buurt ook dan wordt het persoonlijk verpakt en naar je toegestuurd, prachtige liefdevolle service.

Hartverwarmend

Jullie pakketje ontvangen was hartverwarmend en dan tot de conclusie komen dat jullie er nog een paar extra ansichtkaarten met hele mooie gedichtjes bij in hebben gedaan maakte dat de tranen over mij wangen liepen. Dankjewel!

Betekenisvol kado

Heb het gegeven voor vaderdag. Zo heeft ons sterrenkindje ook een fysiek een plekje

Klantvriendelijkheid ten top!

Contact gehad via de app met Anja en super goed meegedacht en geholpen :) zeer tevreden!

Heel prettig geregeld

Dit is mijn eerste ervaring bij jullie. Fijn dat dit bestaat. Makkelijk om iets te bestellen en netjes afgeleverd in deze moeilijke periode.

Alles vlot verlopen

Alles vlot verlopen en product zoals beschreven

Mooie liefdevolle producten. Snelle levering!

Erg tevreden over de liefdevolle producten en snelle levering!

Heel tevreden!!

Lief dat alles ingepakt was en dat er mooie kaartjes bij zaten. Bedankt! Heb mijn vriendin blij kunnen maken.

Snelle reactie, vriendelijk en goede service.

Fijne ervaring

Vlinderkusje heeft een heel fijn assortiment. Ik kocht voor iemand anders een knuffelsteen en een passend kaartje. Deze is door Vlinderkusje snel en met zorg namens mij bezorgd. Toen ik nog een vraag had over een e-mail die (automatisch) gestuurd werk kreeg ik heel snel, duidelijk en zeer vriendelijk antwoord. Ik beveel Vlinderkusje zeker aan!

Keurig

Besteld en super snel kreeg ik alles super netjes verpakt binnen.. Alles is zo mooi. Dank je wel

Met veel zorg en liefde

Pakket is met veel zorg en liefde ingepakt, ik had de cadeauservice aangevraagd en kon het pakket snel overdragen.

Betrokkenheid en fantastische service

Bestelling gedaan voor een gezin met groot verlies. Wilde toch iets k doen aangezien ik in Griekenland woon... Lukte me niet om iets persoonlijks nog erbij te schrijven, kwam er even niet uit. Dus nog even gemaild of dat er nog bij kon. Kreeg gelijk een lieve email terug dat dat zou lukken. Heb fotos gezien van pakketje, heel mooi gedaan en ontvangers waren ontroerd. Dus ik onthoud Vlinder kusje (vind ik al zo'n mooie naam) zeer zeker voor in de toekomst. Snelle verzending. Helemaal mooi verzorgd. Bedankt❤️

In lieve Liefde een kado/kaart voor bijzonder moment

Liefdevolle kados, met zoveel zorg versturen, raakt iedereen!

Zeer tevreden!

Zeer tevreden!

Vlotte verzending

Pakketje werd snel geleverd, updates via mail top. Jammer van de hogere verzendkost naar België. Heel veel keuze aan producten op de website waardoor wat minder overzichtelijk. Mooie productjes en teksten. Al meermaals besteld.

Pakketje zelf samen gesteld. Besteld en binnen 2 dagen in de brievenbus. Helemaal leuk ingepakt daar hoef ik zelf niks meer aan te doen. Pakket ziet er persoonlijk en met zorg ingepakt uit. Blij mee en blij om te geven.

Mooi

Heel mooie producten, die met veel zorg mooi verpakt toekomen. Snelle verzending x

Zo mooi jouw winkel

Nog steeds kom ik graag op jouw webshop. Liefs

Vlinderkusje zorgt voor een passende attentie, met zorg en aandacht verpakt.

Altijd snel, goede informatie en klantcontact. De pakketjes worden zorgvuldig ingepakt en verstuurd. Breekbare items worden goed beschermd. Bij momenten van troost is er uit een zeer ruim assortiment te kiezen.

Top, snelle levering vriendelijk geholoen

lichtpuntje in donkere tijden

Mooie passende producten, heb er helaas inmiddels al meerdere keren gebruik van gemaakt Bestel process is makkelijk, word snel geleverd en als ze niet kunnen leveren is duidelijk zichtbaar waar het pakletje heen is.

Geweldig!!

Super tevreden

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.