Slechte verzending

Op donderdagavond een bestelling geplaatst. Die plaats je hier niet zomaar en is het dus wel gewenst dat de bestelling snel geleverd wordt. Inmiddels is het dinsdagmiddag en zojuist weer het bezorgmoment uitgesteld. Uiteraard is dit probleem voor PostNL dus ik kan niet oordelen over het product maar er heeft ook geen communicatie meer plaatsgevonden vanuit het bedrijf zelf. Erg jammer, als ik dit vooraf had geweten had ik hier nooit besteld. #35921

Snel en vriendelijk

Ik heb de 'angel to go' besteld voor een verdrietige gelegenheid en was verrast door de persoonlijke touch en lieve kaartjes die bij het pakje zaten. Een lief, onverwacht gebaar is dan heel fijn.

Heel tevreden om het verlies een plekje te kunnen geven

Snelle levering, knap ingepakt en leuke extra's die het gemaakt hebben tot een mooi troostmomentje. Voor mij voelde het alsof dit met veel liefde/troost gedaan was. Dankjewel dat we het verlies een plaatsje hebben kunnen geven.

Super! Fijn en persoonlijk.

Hele fijne communicatie, duidelijke website en zeer snelle verzending.

Geweldig, helemaal top.

Ik heb het pakketje netjes ontvangen. Was goed en netjes verpakt. Een heel lief stickertje erop, wat mij direkt al aansprak. Het is echt met zorg gedaan, leuke kaartjes erbij, en snel verzonden. Ik ben er heel blij mee, en er is zorg aan besteed. Dik tevreden.

Zeer tevreden!

Snelle levering, netjes verpakt en als extraatje werden mooie kaartjes met gedichtjes toegevoegd.

Prachtig.. troost lampje..vol van herinneringen

Een waardig lampje .. de weg van licht naar de hemel . Ik zou zelf- indien ik een tip mag geven- wat zachter licht willen gebruiken ( is nu te fel naar mijn mening). Maar verder heel blij mee, verzacht de hardheid van ons dagelijks bestaan een beetje

Pakketje geleverd vol met liefde

Liefde en aandacht straalt van het pakket af

Alleen al op de website rondkijken voelt troostend. Zoveel mooie producten en gedichten. Toen het pakket werd geleverd was het uitpakken heel fijn. Het is echt met aandacht en liefde ingepakt. De producten zijn van goede kwaliteit. Hoop niet dat het nodig is, maar zou hier zo weer bestellen

Er goed verzorgd. Op tijd bezorgd

Mooie producten, fijne service

Prachtige producten en een hele fijne service. Ga er zeker weer bestellen.

Verrassend, een kadootje, ook voor mij bij het uitpakken

De inhoud van de bestelling is prima, ik kende al wat ik bestelde. Had het echter niet eerder bij Vlinderkusje besteld. Er zijn zoveel lieve en mooie dingen extra bij verzonden. Dat was een verrassing! Mooie kaartjes, mooie zakjes om te verpakken, met aandacht en liefdevol, waarvoor dank!!

Wij hebben 3 ballonnen besteld. Wij gaan 2 oktober op vakantie naar Spanje. Op 8 oktober is onze dochter Lotte⭐ jarig. Op die dag laten wij de ballonnen op in haar favoriete land.

Helemaal volgens verwachting.

Mooie en gepaste artikelen. Bestelling & levering zonder zorgen.

Iets bestellen was erg gemakkelijk Mooie selectie van items Iemand erg blij gemaakt en getroost

Liefdevol pakketje

Het was precies zoals ik gehoopt had,met liefde gegeven aan een persoon die het geweldig vond, dankjewel!

Netjes en liefdevol verpakt

Zoals besteld, snel geleverd met een extraatje en netjes verpakt

Goede ervaring

Mooi ingepakt en 2 mooie kaartjes zaten erbij

Prachtige items

We bestelden een dichtbundel en een herinneringendoosje en kregen ook nog een kaarsje. Het is heel passend en biedt troost.

Goed geregeld

Snel geleverd, tekst van ons door Vlinderkusje op het door ons gekozen kaartje gezet.

Snelle reactie op mijn vraag! En z’n bijzonder mooie spulletjes!! Lieve kaartjes bij de bestelling. Bedankt ervoor. Lieve groetjes Saskia

één woord geweldig!!!!

Het is de derde keer dat ik bestel bij Vlinderkusje,en zeer tevreden. ik raad het iedereen aan om daar te kopen ,en altijd verzorgd ingepakt en bestelling altijd zeer correct,waarvoor dank . Vriendelijke grt,Marleen.

Van iets verdrietigs toch iets moois kunnen maken

Wat een prachtige kaarten, gedichtjes en cadeautjes zijn er bij jullie op de website te krijgen. Zo hebben we een klein beetje steun kunnen bieden bij een zeer verdrietig afscheid van ons neefje. Ook in de komende jaren kunnen we steeds weer inspiratie opdoen hoe we hem kunnen gedenken. Wat is het belangrijk dat jullie er zijn❤️

Precies wat ik zocht. Met liefde ingepakt.

Zie boven

Altijd netjes en met liefde ingepakt. Pakje was alleen later binnen dan verwacht.

s

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.