Goed verzorgd

Bestelling werd snel en verzorgd geleverd.

De bestelling was zo geplaatst en snel verzonden. De ontvanger vond het een lief pakketje.

Fijne site

Duidelijke site, gemakkelijk te bestellen en snel verzonden.

Altijd mooie spullen en snel geleverd

Ik heb al meerdere keren wat bij jullie besteld. En iedereen vindt het altijd mooi.

Mooi

Liefdevol ingepakt

Snelle levering en met liefde verpakt.

De beelden zijn prachtig en met zo veel liefde verpakt. Met zorg en aandacht. Zou zo weer bestellen.

Een goed verstaander heeft een gaf woord nodig.

Een erg fijne service, er werd vriendelijk gereageerd en snel via app na betaalproblemen. Pakketje met zorg ingepakt en verzonden. Mooiegeschenkjes met mooie teksten.

Meedenken❣️

Ik had ruim voor de betreffende datum een vlinderkusje besteld, ik kreeg van jullie een melding dat er op geschreven stond openen op 20 januari, heel lief, echter was de Postnl deze week op weg met paard en wagen Gelukkig wel nog précies vandaag bezorgd net om 16.30 pfff. Mijn kleinzoon is 3 jaar geleden na 7 weken geleefd te hebben overleden, dus ik stuur mijn dochter en schoonzoon elk jaar een vlinderkusje op zijn verjaardag. Bedankt voor de goeie zorgen :) Margot Pietersma

En echte top ervaring

Het pakketje kwam op de afgesproken datum aan en alles wat je extra besteld hebt werd ook uitgevoerd. Naam op het kaartje. Mijn vriendin was zeer ontroerd en blij met resultaat van het gekochte item

Een aanrader

Heel mooi geschenk in een nog mooiere verpakking, fijn om iemand die het moeilijk heeft, te kunnen troosten

Persoonlijk en liefdevol

Ik bestelde voor het eerst een troostkoffertje voor mijn dochter op de eerste jaardag van onze zoon. Dit was zo mooi en liefdevol ingepakt dat ik sindsdien elk jaar iets bestel. En elk jaar voelt het fijn om zijn jaardag te vieren met cadeautjes in naam of voor hem. Anja gebruikt zulke herkenbare woorden die mij ontzettend helpen bij ons gemis.

Hele mooie producten, mooi verpakt

Onlangs mijn eerste bestelling gedaan bij Vlinderkusje. Het pakket werd net geleverd. Alles zat heel mooi verpakt. Ondanks de verdrietige reden van mijn bestelling, was het uitpakken toch een klein feestje. Echt een aanrader waar ik vaker ga bestellen.

Super snel geregeld

Zag op de site dat je voor 11 uur zou moeten bestellen zoontje kwam met een mooi idee om ballonnen los te laten bij opa die dus 2 dagen later zou worden begraven kwam daar pas 13:50 mee. Snel gemaild met het bedrijf en was bestel maar dan doe ik het nu alvast inpakken. Volgende dag had ik het in huis. Top echt super bedankt

Ik bestelde een leuk armbandje via jullie website en kreeg deze 2 dagen later (in België) al in de brievenbus! Heel snelle levering van het pakketje dat ook nog eens mega schattig werd ingepakt. Ik ben heel erg tevreden, dankjewel!

verzorgd

hartelijk dank voor de keurige verzorging waarmee het pakketje met zorg is verstuurd!

Hele persoonlijk en lief hoe ze meedenken en perfecte verzorging van de bestelling Heel erg blij mee

Uitstekend.

Waar woorden tekort schieten, vult Vlinderkusje de woorden in, en biedt troost voor de ontvanger. Zo waardevol en liefdevol.

Mooie, passende geschenken en fijne service

Mooie geschenken en mooie kaarten met gedichten. Fijne klantenservice.

Het is uitstekend.

Zelfs toen ik wat vergeten was, mail erachteraan gestuurd, werd alsnog bijgewerkt.

Snelle verzending, netjes verpakt.

Mijn bestelling is netjes verpakt en werd snel verzonden.

Helaas nog niet ontvangen

Hopelijk komt het nog maandag, anders zal ik iets anders moeten kopen, want dinsdagochtend heb ik het nodig. Ik weet dat het door de winterse omstandigheden komt. Een brievenbuspakket bestellen is dan niet handig.

Netjes en mooi

Snelle levering ondanks het weer!

Fijne website en snelle levering!

Netjes geleverd en goede communicatie

Ik heb het persoonlijk afgehaald bij Anja. Ze was eventueel bereid dat ik het s avonds kon afhalen. Ik had geen haast dus heb het gister opgehaald. Gezellige locatie en Anja is een schat.

Mooie producten en fijne communicatie

Aanrader

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.