Ontroerend mooi!

Ik heb een zeer positieve ervaring met vlinderkusje. Heel mooie website en ook fijn om het af te halen bij Anja van Vlinderkusje. Vind de artikelen ontroerend mooi, vol troost, liefde, licht voor allerlei gebeurtenissen in het leven. Heel prachtig en verzorgd ingepakt om een cadeautje zo weg te kunnen geven. Het raakt de ontvanger van de cadeautje(s) ook. Ook een mooie bijkomstigheid dat er soms een korting is.

Datgeen ik nodig had

Prachtige webshop met prachtige spulletjes die zo van onschatbare waarde zijn! En zo’n lieve verkoopster! Niets is teveel

Weer een snelle en mooie levering.

Afgelopen week een mooie kaart gekocht bij Vlinderkusje voor de jaardag van onze Sterre. Het werd snel geleverd en het was weer een feestje om te openen. Lieve Anja bedankt!

Altijd heel mooi, geeft de juiste feeling weer!

Altijd al heel tevreden. Het biedt zoveel troost, bij zoveel verdriet. Het zorgt voor een echt lichtpuntje en zoveel deugddoende warmte. Dankjewel hiervoor! Marianne

Uitstekend verzorgd

Mijn dochter was er erg blij en geëmotioneerd door, en ik was blij dat ik haar kon laten weten dat ik aan haar dacht

Het was netjes ingepakt. Snelle levering

Dankbaar voor deze website

Mooie producten en prachtige, geschreven woorden. Je voelt dat er aandacht besteed is aan alles!

Heel snelle levering en het bestelde item was met veel liefde en voorzichtigheid ingepakt.

Snel en goed

Prima dus, zie boven

Super service, perfect geleverd

Ik heb vlinderkusje naar nichtje gestuurd. Had me vergist van adres, maar dit heeft men onmiddellijk rechtgezet. Super service.

Snel en mooi ingepakt verzonden

Lief kaartje erbij

Snelle levering,goede service

Snelle levering, goede service, zeer mooie artikelen

Alles tip top in orde. :)

Zeker een aanrader, mooie artikelen en een ruime keuze.

Super vezorging

Hier werken mensen met een HART

Mooie liefdevolle spullen !

Snelle levering en een liefdevol cadeau om uit te pakken. Het wordt met liefde en aandacht voor je ingepakt. Prachtige producten.

Pareltjes van cadeautjes en geweldige service!

Ik heb prachtige kleine beschermengeltjes van speksteen besteld. Mooi handgemaakt en allemaal anders. Dit zijn hele bijzondere cadeautjes.

Prachtig en ontroerend zoals altijd!

De artikelen die Vlinderkusje verkoopt hebben mij nog nooit teleurgesteld. Ze zijn altijd van goede kwaliteit en het geven of ontvangen er van heeft altijd een diepe betekenis. Wij hebben een hoekje voor onze zoon ingericht met de producten van Vlinderkusje, zo kunnen wij hem dagelijks herinneren en eren.

Liefdevol

Mooie teksten en kaarten, sfeervolle producten iedere keer weer iets nieuws. Het pakketje wordt liefdevol verpakt en kan als cadeau gelijk naar de ontvanger gestuurd worden. Fantastische service!

Passend

Ik heb dit ‘kleine’ gebaar aan een vriendin gegeven (onze vriendschap is pas 6 jaar)die mij vertelde dat zij een broertje had kunnen hebben (zij is nu 50),haar broertje overleed bij zijn geboorte, zij was toen 4 jaar. Het kleine grenen doosje met het witte engeltje is iets tastbaars bij (haar) verlies, verdriet of leegte.

Snelle reactie bij vraag en snelle degelijke levering

Mooie troostcadeautjes bij een verdrietige ervaring.

Prettig, fijne website en veel keus.

Goed!

Snelle en liefdevolle service

Doordat ik zelf niet goed wist hoe we de eerste jaardag van mijn zoontje, die anders 3 jaar zou zijn geworden, wilden invullen, heb ik pas last minute een bestelling geplaatst. Ik heb Anja een berichtje gestuurd met de vraag of ik het op tijd binnen zou hebben. Ze heeft het pakketje direct verzonden, zo lief! Het was bovendien mooi en liefdevol verpakt. Zo fijn dat het een dag voor de jaardag binnenkwam. Daardoor hebben we toch een fijne invulling kunnen geven aan deze ontzettend zware dag. Ontzettend bedankt, Anja. ❤️

Erg fijne ervaring

Voldoende keuze is verschillende prijscategorieën. Snelle verzending. Duidelijke overzichtelijke website. Een extra optie dat je zelf een pakketje kan samenstellen met keuze uit producten en kaartjes/gedichtjes was het enige dat ik miste.

Wat een liefde en warmte verpakt in een doosje

Ik heb bij Vlinderkusje een regenboog hanger besteld, speciaal voor de regenboog baby die wij verwachten.. En dan open je een doosje, zitten er mooie kleine kaartjes bij en alles prachtig ingepakt. Een feestje om open te maken en zo mooi dat hier de tijd voor wordt genomen! Dankjewel voor dit lichtpuntje!

Snelle verzending en mooi ingepakt

Ondanks een middagbestelling was de bestelling de volgende dag al in huis. Heel fijn! Alle items waren met zorg al ingepakt waardoor we het zo konden geven

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.