Wat een liefdevol pakketje!

Ik had een bestelling voor mezelf geplaatst en het was zo liefdevol verpakt dat het echt een lief cadeautje was om te mogen uitpakken! Dankjewel lieve Anja x

Snelle levering, stijlvolle verpakking

Duidelijke website, eenvoudig bestelproces en snelle levering. Het is een stijlvol cadeau om iemand een hart onder de riem te steken zonder dat het per se zwaarmoedig is.

Weer Liefdevol verpakt

Mooie producten die veel betekenis hebben

De site heeft een ruime keuze voor verschillende momenten. De keuze aan brievenbus cadeautjes is ruim en passend

Fijne ervaring hier kopen.

Mooie spulletjes, stevig verpakt, snel verzonden én die kleine verrassingen!!

Heel fijn!

Degene die het cadeau ontving vond het een prachtig cadeau. Een doosje vol met gedichtjes met een hartje waar je elke keer een ander gedichtje kunt inzetten afhankelijk van je behoefte.

Hartverwarmend

Prachtig cadeautje om hart onder de riem te kunnen steken Mooie en snelle service

Geweldig goede service

Tegeltje was met zorg ingepakt en verstuurd....super

Mooi artikel en ook vlotte verwerking

Fijn dat ik het cadeau op het adres van mijn vriendin kon laten bezorgen.

Zusje was zeer ontroerd dat ze het kadootje kreeg.

Mooi en liefdevolle aandenken

Ruime keuze , behulpzaam

Van de webshop, tot aan de cadeauservice en de bezorging. Alles was makkelijk te vinden en ziet er prachtig uit!

Keurig verpakt met lief extraatje

Snelle bezorging!

Veel te lange levertijd

Vrijdag besteld, de week erna op woensdag ontvangen.

Een hele goede ervaring

veel medeleven en begripvol

Snelle levering, prachtig product, super service en communicatie!

Ik ben uiterst tevreden over de snelheid van levering, over het met zeer veel zorg ingepakt cadeautje en over de algehele communicatie van vlinderkusje! Een aanrader!

Netjes

Optijd duidelijk en persoonlijk

Het kadootje werd snel geleverd, mooi dat je een persoonlijke boodschap toe kan voegen in de vorm van een kaartje.

Super service en zo geweldig lief, mooi en respectvol ingepakt! Dat het ontroerd als je het openmaakt.

Warme, persoonlijke en snelle service

Mijn pakketje stond razendsnel klaar om af te halen. Prachtig verpakt en supermooi. Zoveel keus in lieve troost artikelen, dankbaar voor de service!

Mooie producten en een geweldige service!

Ik had helaas een fout verzend adres doorgegeven maar Anja heeft me heel goed geholpen, zeer bedankt!

Snelle levering, mooi verpakt

De lieve kaartjes erbij maken het speciaal.

Op het juiste moment bezorgd en mooi verpakt

De bezorging was goed getimed en het was zorgvuldig ingepakt met mooie kaartjes erbij

Mooie troostende gedichtjes en cadeautjes met zorg ingepakt

Heel veel mooie troostende gedichtjes en cadeautjes. Met zorg ingepakt. Al vaker gebruik gemaakt van jullie website.

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.