Laden reviews...
347 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de kwaliteit van de producten en het zorgvuldige verpakkingswerk. Veel reviews melden snelle levering en keurige tot mooie verpakking, waardoor cadeaus in perfecte staat aankomen. Ook wordt de klantendienst als vriendelijk en attent genoemd. Over het algemeen wordt de ervaring als betrouwbaar en troostend omschreven.
Zeer mooie producten zodat je toch iets kan geven bij zo een intens verdriet. Snelle levering en het product was zorgvuldig verpakt. Ik had een troosttegeltje en houder met kaars gekocht voor een bevriend koppel. Ze vonden het een prachtig gebaar.
Valerie
Heers
Zo blij met dit mooie bedrijf! Je voelt je zo machteloos tijdens de rouw van een ander, rouw attenties die je kan aanschaffen bij dit mooie bedrijf zorgen ervoor dat je troost en iets tastbaars kan geven. Een bloemstuk is zo normaal geworden, deze attenties zeggen zoveel meer.
Bo
Koog aan de Zaan
Positieve ervaring. Mooie producten en een snelle levering. Heel tevreden.
Cindy
Drongen
Mooi kadootjes Post net op tijd was daar heel druk was bezorging uitgesteld.
Astrid
Halsteren
Eerste keer ook deze site en had de herdenking ballonnen snel nodig en ze waren er ook heel snel zo fijn. Bedankt vlinderkusjes nl ;)
1 June 2026
wendy
Rotterdam
Ik had herinneringskaarsjes besteld en deze kreeg ik heel netjes in een buideltje toegestuurd. Was prima voor elkaar. Dank je wel.
1 June 2026
Corry
Den Helder
Persoonlijk en zorgzaam en gewoon een heel mooi product
31 May 2026
Esther
NVT
Mijn aankoop werd met veel zorg geleverd. De ontvanger was bijzonder verrast en tevreden.
31 May 2026
Hilde
Boezinge
X
27 May 2026
Hellen
Almere
Kwaliteit en druk van de kaart heel mooi en netjes. Super verpakt in een mooi doosje zodat er niets gebeurt met kaartjes. En lief extraatje erbij. Zeker aan te bevelen voor bestelling
27 May 2026
Silvia
Zevenaar
Snelle levering en goed verpakt en de bestelling is van goede kwaliteit.
26 May 2026
Rebecca
Boornbergum
Meerdere keren gebruik gemaakt van vlinderkusje, beide in een verdrietige situatie. Het aanbod is prachtig, precies wat je zoekt, Nette en snelle verzending
Manon
borne
Ik had mijn rouwkaartje en symboolyje snel nodig voor een begrafenis, zoiets komt toch altijd geheel onverwacht/te snel. En ik had het 3 dagen na de bestelling reeds thuis. Dit is wat je nodig hebt in deze situatie. En hier vind je zeker een passend troostend gebaar in deze moeilijke tijden.
Anke
Nijlen
Ik had geen bevestingsmail ontvangen. Dus Vlinderkusje op instagram een berichtje gestuurd. En kreeg snel een lief antwoord, en alsnog de bevestigingsmail
Britt
Vlaardingen
We hebben een cadeautje besteld, deze was mooi en met liefde ingepakt. Fijn om iemand op deze manier iets te kunnen geven. Ontvanger vond het prachtig!
Kirsten
Hardenberg
Toen mijn pakketje binnenkwam leek het net een cadeau, heel mooi en stevig verpakt. Daarnaast kwam het snel geleverd
Romy
Voorhout
Snelle levering, mooi ingepakt. Heel passend voor deze verdrietige gebeurtenis. Dank!
Sanna
Leeuwarden
Fijne communicatie en goede service. Originele cadeaus om dierbaren te troosten.
18 May 2026
irma
Berkel- Enschot
Ik had om eerlijk te zijn wat twijfels, maar besteld en alles is heel snel en goed gegaan! Mijn moeder was ontzettend dankbaar ❤️
17 May 2026
Imke
Eindhoven
Ik lees dikwijls jullie gedichtjes. Het overlijden van mijn kleindochtertje Lina drukt zwaar op mijn gemoed en bij het lezen van jullie mooie gedichtjes vind ik troost
16 May 2026
Mia
Sijselr
Fijn contact, ik kreeg meteen reactie op mijn vraag. Bestelling vlot en keurig verzonden, mooi verpakt!
16 May 2026
Eveline
Den Bosch
Goed Ingepakt/bezorgd hartstikke blij mee.Kadootje voor vriendin, ze heeft al heel verzameling Willow beeldjes.
14 May 2026
Django
Breda
Zoals altijd met zorg en oog voor detail verzonden
13 May 2026
JustB
Den Haag
Het pakket is netjes ingepakt. De service en contact is prima
13 May 2026
A
Hardenberg
Zeer tevreden hoe snel de verzending is gegaan en het was heel netjes verpakt. Ik zou deze site aanbevelen.
12 May 2026
N.C.C.
Best
Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.
Hoornblad 47
7772 MG Hardenberg