Het toelaten van verdriet

Soms is het makkelijker om te gaan overleven en je gevoel uit te schakelen. Het boekje en mijn dochter hebben laten zien dat helpend is om je verdriet toe te laten. En wanneer het dan even niet lukt, kan het boekje hierbij ondersteunen.

Wat een snelle service!

Heel tevreden over de bestelling: netjes verpakt en snel geleverd.

De levering was snel, keuze groot, goede uitleg. Pakket snel geleverd en met zorg ingepakt! Top ervaring

Gewoon geweldig.

Alle lof voor Anja en haar webshop. Gewoon een hele fijne ervaring, om te mogen shoppen. Waar je verdriet een plekje krijgt.

Attentie met juiste zorg en aandacht verzonden

Mooie producten die precies de juiste teksten bevatten die zo moeilijk zijn om te zeggen. Daarnaast met veel liefde en zorg ingepakt en verzonden.

Liefdevol

Mooi om te horen van degenen die mijn bestelling, vaak met mijn tekst, van vlinderkusje ontvangt, dat dit met zoveel zorg en liefde is ingepakt. Heel belangrijk is ook dat dit op de gevraagde datum aankomt! Dankjewel Anja!!

Prachtig gemis cadeautje

Prachtige website met erg mooie betekenisvolle cadeautjes.

Prachtig pakket ontvangen

Prachtige spulletjes en met liefde ingepakt dat was zo te zien. Heel erg blij mee

Snelle levering Zeer mooi cadeau Heel mooi ingepakt

Heel persoonlijk ingepakt

Super leuk ingepakt, met allemaal leuke kaartjes erin. Je merkt dat ze echt aandacht besteden aan het inpakken. Wij vonden dat heel speciaal.

Prachtige liefdevolle kaartjes

Heb nu 2x iets besteld bij Vlinderkusje. 1x voor mezelf en nu als kadootje voor iemand anders. Een met zorg en aandacht verpakt kadootje wat dankbaar is ontvangen. Prachtige teksten welke precies dat uitdrukken wat vaak zo moeilijk is om onder woorden te brengen bij het verlies van een dierbare of de herinnering daaraan.

Mooi

Heel mooi pakje,verzorgd en precies zoals het moest zijn. De familie was ontroerd

Liefdevol

Bestelde artikelen waren heel mooi ingepakt met liefdevolle extra's zoals kaartjes met mooie gedichtjes.

Ontzettend mooi ingepakt, met persoonlijke aandacht!

Uitstekend!

Heel mooi aanbod, mooie producten, fijne service en snelle verzending. Heel fijn!

Duidelijke site en op laten sturen naar de ontvanger!mooie liefdevolle cadeautjes en kaarten.

Lief

Jammer dat post nl het een dag later bezorgde dan afgesproken.

Snelle levering, snelle reactie en inspelen op mail. Top

Heel mooi en liefdevol

Snelle levering Netjes verpakt Mooie kwaliteit

Liefdevolle service

Ik ben zeer tevreden over Vlinderkusje, de service is gewoon zeer liefdevol, van de producten tot aan de verpakking, het is zeker een aanrader om hier te bestellen. Rouwverwerking is een zeer delicaat onderwerp en daar gaan ze hier zeer respectvol mee om.

Fijne webshop!

Heb nu een aantal keren wat besteld en dit wordt met de grootste zorgvuldigheid liefdevol verpakt! Altijd meerdere kaartjes met troostvolle woorden bij in het bestelde pakketje

Snel bezorgd. Ontvanger is er heel blij mee

Mooie producten

Mooie kaars en lief kaartje erbij. Mooi verpakt in het zakje. Snelle levering. Bedankt!!

Prachtige cadeaus, snel geleverd, persoonlijke touch!

Echt mooie site met artikelen die ontroerend zijn van tekst. Alles snel geleverd, mooi ingepakt en altijd een persoonlijk getekend kaartje en bij de bestelling iets extra's. Echt blij met jullie Vlinderkusje!! Vriendelijke groet, Liane. (Vraagje is de ik verweef je-steen weer op voorraad?)

Lieve troostcadeautjes en warme service

‘Helaas’ hebben we zelf al een aantal cadeautjes mogen ontvangen van Vlinderkusje. Nu we zelf iets nodig hadden kwamen we dan ook meteen bij deze site uit. Ik wilde kaartjes bestellen die in de shop eigenlijk in een pakketje zaten maar na even mailen bleek het geen probleem die kaartjes los te bestellen. Prachtige teksten. En met veel aandacht en liefde verpakt. Dankjewel Anja!

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.