Mooie ballonnen.Vlug geleverd .

Zo liefdevol!

Met zoveel aandacht, liefde en zorg ingepakt en gemaakt. Bied zoveel troost...Echt bijzondere en zo fijn!

Liefdevol

Mooi en liefdevol ingepakt, snelle service

Mooie site

Mooie site, heel mooie spulletjes en prima service.

Heel tevreden en ontroerd.

Hallo Anja, Ik ben recent mijn ongeboren kindje verloren. Ik kwam op jouw website terecht waar ik veel steun vond. Ik wou graag een afscheidsplekje maken in mijn woonkamer en ik vond bij jou de meest prachtige spulletjes om dit te kunnen waarmaken. De levering was zeer snel en alles was prachtig ingepakt.. het heeft me zo enorm ontroerd. Deze spulletjes zullen eeuwig gekoesterd worden als iets tastbaars van het kindje dat ik nooit in mijn armen zal kunnen sluiten. Dankjewel om dit voor me mogelijk te maken. Dit betekent zo veel voor me.

Prachtige producten en vol liefde ingepakt! Erg blij mee

Mooie liefdevolle producten, worden ook mooi ingepakt met extra toevoegingen zoals de kleine troostkaartjes. Blij mee

Binnen een dag bezorgd en veel keuze in ontroerende kaarten en geschenken voor troost

Hele persoonlijke site en heb nog even mail contact gehad na de bestelling . Direct een mail terug! Hele goeie ervaring

Fijn in contact

Heel persoonlijk dat ze de opgegeven tekst handmatig op het kaartje zetten. Dat maakt het voor de ontvanger, maar ook de afzender, een stuk persoonlijker.

Kado voor iemand die het moeilijk heeft. Mooi kaart gevonden. Mooi verpakt en al de volgende dag in huis!!

Waar het zoeken is naar woorden, dan is daar Vlinderkusje voor een liefdevol gebaar

Hoe moeilijk en confronterend de feestdagen kunnen zijn maakt Vlinderkusje de dag wat verdraagzamer door de gepaste geschenken en lieve woorden. Dank je wel hiervoor

Super mooie, persoonlijke producten. Heel zorgvuldig ingepakt met altijd een extra kaartje erbij.

Snel en keurig afgeleverd

Wat besteld voor een vriendin. Dit werd op afgesproken dag bezorgd.

Top ervaring! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd en nagekomen. Fijne onlinewinkel die betrouwbaar is.

Hele goede service

Fijne communicatie en nette levering.

Snelle goedverzorgde service!

Daar waar je alles vindt wat je nooit wenst op te hoeven zoeken…..mijn bestellingen zijn met zorg en liefde ingepakt!

Snelle levering en heel zorgvuldig ingepakt. Je ziet dat het met liefde word gemaakt.

Keurig

Netjes verpakt, alleen de verpakking zakjes met konijntjes snapte ik niet helemaal

Snel geleverd, mooie producten

Ik had mijn bestelling heel snel binnen. Ik heb een gedenkteken en kaartje voor mijn overleden zoon gekocht. De producten zijn erg mooi. Ik kreeg wat extra kaartjes erbij met troost woorden en een gedichtje erop, ik vind het fijn dat jullie er zoveel aandacht en zorg aan besteden. Bedankt hiervoor!

fantastisch

heel blij dat er iemand is die de woorden vind om mensen te troosten en een beetje liefde overbrengt. veel dank vriendelijke groet, margreet

Erg mooi

Ik vond ze prachtig alleen een beetje klein Wel lief dat er ook nog een ander klein kaartje bij zat met tekst Nog bedankt

Goede prijs, goede service

Uitstekend!

Super fijne service, uitgebreide keuzes, en verzending geweldig!

Zeer liefdevol verzorgd

Ik heb een bestelling bij Vlinderkusje geplaats om een prachtige gedichtenbundel bij een hele dierbare vriendin te laten bezorgen.

De service is super. En het was met zorg en liefde ingepakt.

Een klein gebaar heeft bijzondere waarden !

Heel waardevol en ontroerend dat er zo intens kan worden meegeleefd. Prachtige site raad het iedereen aan een kaartje is al heel leuk, maar de site vlinderkusje is toch wel heel speciaal . Deze zegt zoveel meer qua gevoel dat je laat merken dat er aan je gedacht wordt en war je voor iemand kan betekenen. Echt een aanrader voor iedereen. Heel goede site en vriendelijke services! Dankjewel! Hartelijke groet FennySiemerink

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.