Met heel veel aandacht

Een kaartje met envelop besteld. Hierbij zaten nog kleine kaartjes extra gestopt, en een handgeschreven kaartje. Je merkt dat er veel aandacht aan besteed word. En dat vind ik veel waard. Unieke kaartjes/cadeautjes met prachtige gedichten. Absoluut een aanrader

Mooi en liefdevol verpakt!

Prachtige troost cadeautjes/kaartjes die liefdevol verpakt worden.

Discreet en vlug geleverd Mooi verpakt

Mooi cadeautje snel geleverd

Mooi cadeautje en snel geleverd. Leuk ingepakt. Ontvanger was er erg blij mee.

Mooi artikel en keurig op de juiste dag geleverd, ondanks dat ik het aan de late kant had besteld. Heel tevreden over de service.

Respectvol, snelle levering en mooi ingepakt

Beste Anja, bedankt voor de snelle verzending. Het was mooi ingepakt en de lieve kaartjes met een persoonlijke boodschap zijn ook erg mooi!

Perfect!

We hebben vrienden heel veel plezier gedaan met het huisje op de maan, het heeft een mooi plekje gekregen en biedt hopelijk een beetje troost. De levering was snel, stevig en mooi verpakt. Merci

Een met liefde ingepakte bestelling heb ik ontvangen

Met liefde besteld Met liefde en zorg ingepakt Met liefde ontvangen Gewoon hartverwarmend om je eigen bestelling uit te mogen pakken doordat de producten met zorg en liefde zijn ingepakt

Liefdevol verpakt

De bestelde ballonen waren met liefde verpakt en snel geleverd. Super service!

Hele mooie winkel met tof verhaal

Super mooie geschenken en hele snelle bezorging. Je merkt echt dat de eigenaar betrokken is en meedenkt.

perfect, snel en liefdevol

De bezorging van de gekozen producten is snel en met zorg gedaan en liefdevol verpakt. Dank hiervoor.

De moeite waard

Mooie artikelen, bezorging telkens weer op tijd datum kan je ook aangeven.

Mooie kaarten en super netjes ingepakt.

Super leuke producten en teksten die zo goed aansluiten bij wat je voelt of wilt zeggen. Snelle levering en super lief ingepakt.

Mooie geurkaars heb ik besteld. Netjes verpakt. Leuk de kaartjes die erbij zaten! Zeer tevreden!

Prachtige producten met zorg verpakt

Ik heb besteld vanwege de eerste sterfdag die eraan komt. Mooie spullen, prachtig verpakt en dan ook nog persoonlijke kaartjes en een cadeautje. Echt sprakeloos. Het is niet voor een leuke reden, maar als het moet kom ik zeker terug.

Snelle levering mooi ingepakt en lieve kaartjes erbij met prachtige teksten die je ook kan geven.

Fijne service

We hebben het tegeltje van storytiles "wensballon" gekozen voor onze vriendin om haar te laten weten dat we aan haar denken. We konden het houdertje met theelichtje voor het tegeltje niet gevonden krijgen. We hebben Anja ge-appt en ze reageerde snel om ons verder te helpen en ze gaf ons ook andere mogelijke suggesties. Heel fijn iemand met je meedenkt!! Een mooie wenskaart erbij is een aanrader, omdat er hele mooie teksten op staan. En het wordt mooi ingepakt met een cadeautje erbij.

Wat een mooi troostpakket

Voor vraagouders die hun 4e kindje moeten missen, een pakketje besteld met verschillende troostcadeautjes die ik nog ga versieren met mijn opvangkindje. Bij ontvangst de tranen in mijn ogen omdat je ziet dat het echt met veel liefde is ontworpen en ingepakt. Dank je wel Anja!

Bestellen op de mooie site gaat prima. Ik heb zelf een pakketje samengesteld met kaartje, waarvoor ik de boodschap kon doorgeven. Zo kon het direct naar de ontvanger en ging er geen tijd verloren. Daardoor heb ik zelf het pakketje niet gezien, maar volste vertrouwen dat het mooi was. Tipje: fotootje mailen aan de afzender? Ik ben al met al zeer tevreden.

De juiste snaar

Afgelopen april zijn wij ouders geworden van ons sterrenkindje. We hebben in die tijd veel steunende kaartjes en attenties ontvangen die onze vrienden en familie bij vlinderkusje hadden besteld. Stuk voor stuk super mooi! Alle kaartjes met tekst raken exact de juiste snaar en vertellen hoe het is. Afgelopen week voor Vaderdag zelf een bestelling geplaatst. Deze kwam heel snel en alles was zo mooi ingepakt! Alle producten zijn super troostend maar ook subtiel. Zo kunnen we onze dochter eren met mooie plekjes in huis. Fijn dat deze website bestaat!

Zeer lief en zorgvuldig ontvangen

Zeer lief en zorgvuldig ontvangen

Prachtige kaarten, snelle service

Ik heb verschillende kaarten besteld. Ze zien er prachtig uit, een mooie uitstraling. Ze werden erg snel bezorgd. Ik ben er blij mee!

Alles vlg. verwachting

Snelle levering, veel aandacht voor manier van verpakken, zeer attent, dank je wel !

Super service liefdevol en mooi ingepakt ❤️

Heel goed !!! Snelle service!! Ik had een vraag, die ik stelde per app kreeg vlot antwoord.

Ontzettend lief verpakt...

Wat ik heb besteld,was best wel voor een moeilijk iets. Toen het werd geleverd,kreeg ik een glimlach op mojn gezicht...wat lief en persoonlijk. Troostend...❤️

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.