Prachtige spullen en super snel geleverd

Prachtige producten voor vlindermama’s/papa’s en andere mensen die een kindje of dierbare zijn verloren. Persoonlijk en zorgvuldig ingepakt met mooie lieve kaartjes erbij.

Tijdens een verdrietige tijd, is het zo fijn om zo’n, liefdevol verpakt, pakje te ontvangen.

Bij mijn bestelde kaarten waren ook nog wat kleine kaartjes toegevoegd met een prachtig gedichtje en een persoonlijke groet van Anja. Erg lief en met zorg behandeld en verzonden. Dank je wel ! Groetjes Mieke.

Prachtige producten en snelle levering

Ik volg Vlinderkusje al een tijd op Instagram en de gedichtjes zijn echt prachtig, dus toen ik een cadeau zocht voor een sterrenmama was de keuze voor deze online winkel snel gemaakt. Het was heel moeilijk om te kiezen omdat alles echt heel mooi is. De bestelling was twee dagen na het bestellen al bij mij in België. Elk product was apart en heel mooi verpakt, heel goede kwaliteit en ook heel ontroerende producten. Door mijn grotere bestelling kreeg ik gratis nog een paar extra kaartjes en kristallen, wat ook heel leuk is. Ik ben heel tevreden met mijn bestelling, dit is een super winkel die heel sterk aan te raden is!

Fantastische service

Ik heb inmiddels 4x een mooie bestelling geplaatst bij Vlinderkusje. Je ziet dat er heel veel liefde en aandacht wordt besteed aan de producten en het inpakken. Super bedankt Anja! Liefs, Merel

Cirrect, snel en ook ingepakt eoals gevraagd

Persoonlijk

Ik heb 2 kaartjes besteld om ouders van een overleden kind een hart onder de riem te steken. Tof om een bijpassend kaart cadeau te ontvangen. Dit maakt het persoonlijk.

Zo warm, zo waardevol, zo mooi, zo de kern

N.a.v. mijn miskraam kwam ik uit bij jullie site, op zoek naar iets moois. Wat ben ik blij dat ik bij jullie mijn bestelling gedaan heb. Toen ik het pakketje opende moest ik er al van huilen en glimlachen: aan het pakketje is te zien met hoeveel zorg dit pakketje is klaar gemaakt en verzonden. Dankjewel! Een pakketje vol troost en warmte waar ik jullie dankbaar voor ben.

Liefdevol, warm

De producten zijn al ontzettend mooi maar worden ook nog eens heel mooi en met aandacht verzonden. Voelt heel warm en liefdevol. Ook contact via de mail gaat snel en hartelijk.

Alles naar wens. Snel, mooi en met liefde verzorgd.

Heel moo.

Snel geleverd en mooi verpakt. De persoonlijke noot er bij, en wat kaartjes maakt het mooi.

Zeer fijne ervaring

Zeer snelle en correcte verzending.

mooi klein pakketje

Ben blij met het doosje die ik gekregen heb. Er zaten ook nog een paar andere kaartjes bij. Bedankt!

Mooi ingepakt en snel geleverd

De bestelling heb ik snel mogen ontvangen. Alles is zeer mooi en verzorgd ingepakt.

Prachtig cadeau

Het is met veel zorg verpakt. echt een geweldige service!

Mooie producten, teksten die je diep raken. Snel en mooi ingepakt geleverd

Mooie producten, teksten die je diep raken. Snel en mooi ingepakt geleverd

Prachtige, hartverwarmende attentie's met heel veel warmte, zorg en liefde ingepakt.

Moeilijk kiezen uit zo een zorgvuldig uitgekozen assortiment troostcadeau's. Prachtige dingen! De ontvangers waren niet alleen enorm ontroerd door de attentie's zelf, maar ook door de heel mooie verpakking waar duidelijk was dat aan elk detail was gedacht.

Mooie producten

Heel veel keus, en mooi verpakt met verzenden.

Mooi, snel en liefdevol

Mooie producten, liefdevol ingepakt en snel geleverd.

Prima.

Mooie geschenken met lieve spreuken. Ga jullie zeker aanbevelen. En allemaal heel mooi en met liefde verpakt.en zeer snelle verzending.

Hele fijne ervaring.En service direct reactie op mijn berichtje

Het pakketje was voor iemand.En diegene was er zo blij mee.Mijn pakketje heeft echt troost gegeven dank daarvoor.Hrt is moeilijk om iemand die erg veel verdriet heeft te troosten.Ik vond de woorden niet en mijn troost pakketje heeft echt goed gedaan.

Super!! Netjes verpakt met veel liefde.

Super snel geleverd. Mooi verpakt met liefde en aandacht.

Tevreden

Het is fijn dat er bij de bestelling liefdevol met troostkaartjes en keurige verzending aandacht aan wordt besteed.

Warm

Mooi verpakt, echt een cadeautje voor een verdrietig iets

Prachtig mooi boekje

Heb het boekje besteld voor mijn dochter naar aanleiding van het overlijden van haar zoontje en mijn kleinzoon

Mooi assortiment, snelle levering, prachtig verpakt, mooie extra kaartjes toegevoegd

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.