Vlinderkusje is zo “hartverwarmend”!

Een openbaring!

Positief

Mooie geschenkjes Behulpzaam Fijne service

Zo liefdevol en mooi ingepakt en verstuurd.

Met heel veel respect en goede verzorging afgeleverd

Ik heb het cadeau gedaan voor vaderdag

Misschien dat er bij jullie ook een droogbloemmetje gekocht kan worden ontdekte later pas dat die er niet bij zat zei mijn vriendin

Al jaren zijn we zeer tevreden

Altijd mooie nieuwe cadeautjes die de ontvangers mooi en fijn vinden. En een verrassing om uit te pakke .

Altijd liefdevol verpakt, snelle verzending

Snelle verzending, je kunt altijd zien dat er veel aandacht is besteed aan t verpakken. Super mooi dat deze producten er zijn♥️

Snelle levering. Het pakketje was heel mooi ingepakt! Ook de service is echt super. Ik wilde nog wat bijbestellen en zonder moeite kon dit gedaan worden.

Tevreden!

Leuk aanbod. Gemakkelijk te bestellen en snelle levering!

Sfeervolle producten en snelle adequate levering mooi vetpakt

Heel mooi troostpakketje, bijzonder en lief

Alles is perfect geregeld en met liefde bedacht gemaakt en ingepakt. De teksten raken, en mijn collega/vriendin stuur ik sinds ik haar ken iets moois van jullie voor haar dochtertje.

Wauw

Begripvol lief en uitstekende service

Wat een prachtig cadeau voor mijzelf

Heel mooi en goed verpakt Heel snel en volgens afspraak bezorgd

Bestelling snel in huis. Mooi verpakt. Een handgeschreven kaartje erbij. Met aandacht ingepakt.

Heel erg tevreden!

Mijn bestelling werd vlot geleverd en duidelijk met veel zorg en liefde behandeld! ❤️

Mooie site, mooie en lieve kaarten!

Ik had heel lang gezocht en alles gelezen en bekeken. Een mooie kaart uitgezocht en naam op geschreven etc. Het enige wat ik vreemd vond dat ik €4,50 voor de verzending van een kaart moest betalen?! Dat vind ik erg veel...maar ja je hebt zo lang gezocht en denkt dan toe maar... Jeannette

Mooi zorgvuldig verpakt.

Mooi cadeau om bij verdriet te schenken als aandenken.

Goede service, mooi product

De communicatie over mijn bestelling was erg goed. Daarnaast was aan de verpakking aandacht besteed. Diverse toepasselijke kaartjes erbij, heel mooi om uit te pakken. Het armbandje zelf draag ik nu elke dag, dankjewel.

Aandacht

Wederom met aandacht mijn bestelling ontvangen. Had meerdere artikelen en het was weer zo mooi ingepakt. De stickertjes waarmee de de cadeautjes worden dichtgemaakt zou handiger zijn als deze los worden meegeleverd. Ik wilde graag zelf nog even naar de cadeautjes kijken en iets extra’s toevoegen… Groetjes A

Mooie troostende kado’s

Ik was op zoek naar lieve teksten, troostend en ontroerend. Mooie spullen. De prijzen zijn ook eerlijk!

Weer een troostvol pakketje ontvangen ,om door te geven aan anderen.

Goede en snelle levering en altijd mooi en liefdevol verpakt.Een aandacht vol bedrijf waar warmte en liefde vanuit gaat.

Super mooie spullen en service

Op zoek naar passend kadootje en bij Vlinderkusje vond ik precies wat ik zocht, ook fijn om ander bezorg adres te kunnen kiezen.

Geeft per mail aan wanneer het verstuurd is. Ontvanger was heel blij met het pakket. Zag er mooi uit.

Het kan niet verbeterd worden!! Top!

Ik was verrassend verbaasd van jullie snelle service en liefdevolle verpakking! Top!! Doe zo verder!!een echte aanrader

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.