Heel goed en liefdevol verzorgd - mooie producten

Snel verzonden en mooi ingepakt en verzorgd.

Alles goed ..alles super !!

Alles mooi ..alles prachtig …fijne kaartjes bij en extra’s..waarvan het kroontje prachtig is ..ik had een kaarsje stuk.. maar was door de levering .. jammer, maar dat kan gebeuren met delicate spullen kan de afzender niks aan doen.. ik ben heel tevreden

Lieve kadootjes, razendsnel verstuurd en heel mooi verpakt!

Alles bij Vlinderkusje klopt: het aanbod, de verzending, de service. Uit alles spreekt liefdevolle aandacht.

Fenomenaal ♡

Ik had dinsdag voor de eerste maal een bestelling geplaatst. Helaas was er 1 ding niet meer op voorraad. Dit is met veel liefde mooi aangepast (ipv houtskleur een witte) en ze heeft zelfs het geld terug gestort wat absoluut niet nodig was. De producten zijn stuk voor stuk prachtig en met ongelooflijk veel liefde verpakt. Dit was de eerste bestelling maar zeker niet de laatste. Dank je wel. ♡

Super service

Ik had een bestelling gedaan die ik de volgende werkdag al in huis had. Er ontbrak helaas één ding, maar na een mailtje regelde Vlinderkusje het meteen en had ik het zelfs de volgende dag al in huis, met zelfs nog wat leuke extraatjes. Als dat geen service is.... Ik kom terug! Vaste klant erbij!

super

snelle levering, goede service, en de spulletjes zijn wat ze moeten zijn

Mooie kaartjes!

Enige is dat ik er ook een enveloppe bij verwacht had. Achteraf bedenk ik me dat deze apart te bestellen waren, maar dat wordt niet bij de aankoop van een kaart aangegeven, wil je ook een enveloppe?

Super fijne en snelle service

Ik heb een aantal producten bestelt en die waren super snel binnen. Ze waren mooi ingepakt en precies zoals ik gehoopt had!

Waardevol

Mooie cadeaus en lief ingepakt met extra kaartjes erbij, ook met gedichtje. Heel mooi

Prachtig

Wat ik besteld had kwam snel en mooi verpakt. Ook zaten er extra kaartjes bij met mooie gedichtjes en een klein presentje. Ik was er door geraakt. Heel mooi.

Heel fijn om een pakketje van jullie uit te pakken. Zoveel persoonlijkheid, warmte en liefde met al die extraatjes en lieve woorden … dat komt binnen. Dankjewel!

Mooie troost in moeilijke tijd

Mooie herinneringen bij het verlies van een kindje

Zo'n fijne plek voor steun en troost cadeautjes

Fijne webshop, snel verzonden. We hebben er als gezin veel steun aan en kunnen ook met de cadeautjes uit de webshop mensen troost en liefde geven. Dankjewel.

Liefdevol pakketje

In een tijd van verdriet een mooi pakketje mogen ontvangen met lieve kaartjes.

Het pakje werd heel snel geleverd. Alle artikels waren mooi ingepakt. Echt fijn om zo'n pakje te ontvangen. Er zaten zelfs nog enkele kleine attenties bij. Een echte aanrader! Hartelijk dank voor deze prima service.

Heel snelle levering en super leuk pakket met de kleine attenties erbij.

Liefde en troost in een klein pakketje

Zelf na het verliezen van mijn ongeboren zoontje heel veel troost ervaren door de mooie gedichten en gedenkplekjes van Vlinderkusje, en de lieve vrienden die ons daar iets van stuurden. En dit nu ook door kunnen geven aan een vriendin die helaas ook een verlies heeft meegemaakt.

Snelle verzending, super leuk en mooi verpakt. En dan nog heel lief een kaartje met een handgeschreven groet. Zo mooi allemaal . Vlinderkusje is zeker een aanrader!

Troostrijk materiaal

Stijlvol ingeoakt. Kwalitatieve producten. Vlotte bezorging.

Top website

Ik ben fan van vlinderkusje. Ze hebben leuke spulletjes die mensen om me heen enorm waarderen. De service is top. Ga zo door.

Liefdevol verpakt, dat zie je

Heel fijn hoe snel en mooi verzorgd de pakjes verstuurd worden, een persoonlijke boodschap erbij en mooie kaartjes! Dat doet goed, dank!

Snelle levering. Mooi verpakt, persoonlijk kaartje erbij. Prachtige producten. Wederom erg tevreden

Met zorg en warmte verstuurd

Mooie producten, met zorg verpakt in mooi papiertje met passend lief kaartje! Bijzonder!

Mooi

Dag, Ik ben bekend met Vlinderkusje via mijn schoondochter nadat onze kleindochter bij de bevalling is overleden. Zij bestelt regelmatig iets bij je Dat ziet er altijd mooi uit. Ik heb zelf iets besteld omdat bij een oud kleuter van mij een zusje is overleden. Ik heb geen idee hoe dit is ontvangen. Kan daar dus niets over zeggen. Ik hoop je zo voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Dicky Vinke

Snelle service en mooi cado op speciale dag geleverd!

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.