Hartverwarmend!

Ontzettend aangename ervaring

Mooie spullen en altijd mooie kaartjes erbij

Fijne en snelle levering. Uitstekend en met liefde mooi ingepakt.

Zier er verzorgd uit

Mooi verpakt en leuke kaartjes die erbij zaten

goede service

was snel in huis en mooie spullen

Ik werd blij verrast bij het ontvangen van het pakketje van Vlinderkusje. Het was goed ingepakt. De verzochte artikelen waren mooi ingepakt. Er zaten lieve kaartjes bij en een lief berichtje van Vlinderkusje. De artikelen waren als op de website. Heel blij mee. Het pakketje was snel bezorgd. Zou zo weer bij Vlinderkusje bestellen. Dikke 10.

Snelle en goede service! Mooi verpakt met lieve kaartjes erbij

Uitstraling van de website is geweldig! Snelle verzending, reactie op e-mail, fijn telefonische contact gehad. Leuke kaartjes bij de kadoos met lieve warme tekst erop. Je krijgt een warm gevoel toegestuurd van anja. Al met al een dikke 10! Vlinderkusje van Margret

Mijn cadeautjes waren met zorg en aandacht ingepakt, fantastisch!

Goede service!

Hartverwarmend

Hartverwarmend

De ontvanger was er heel blij mee. Mooi ingepakt met mooie kaarten erbij. Ik ben zeer tevreden .

Snelle levering, prachtige producten bij verlies van kindje

Geweldig! Zo mooi webshop

Ik jan alleen maar zeggen fantastisch. Ptachtig items. Goed kwaliteit en ook bijzonder mooi. Super goed en mooi ingepakt. Onzettend snel geleverd. Mooi attentie en pracht kaartjes met schiierend text. Onzettend aardig eigenaar. Zal hier vaker shopping en vooral voor iets kopen met betekenis. Top webshop

Een snelle levering, met mooie extra’s

Een snelle levering van prachtige producten met mooie (dierbare) extra’s!

Fantastisch mooie spulletjes met heel wat betekenis om kracht uit te halen!

Prachtig

Persoonlijk, snel, waardevol

Anja is een fijn persoon om op social media te volgen en het lijkt me in het echt ook een heel mooi mens. Ze heeft een prachtig aanbod met waardevolle spullen. De service is ontzettend snel en persoonlijk. Producten worden prachtig ingepakt en voor alle “moeilijke” momenten rondom het verlies van onze zoon bestel ik via de website wat bij haar of lees ik de gedichten op haar andere account Vlinderkusje.

Prachtige producten en geweldige service

De laatste jaren heb ik al meerdere malen verschillende troost producten van en via Vlinderkusje laten bezorgen bij andere mensen. Keer op keer wordt dit zeer gewaardeerd. Wat een mooie producten zijn er verkrijgbaar, voor ieder type mens is er wel iets te vinden wat persoonlijk bij hen past. Erg fijn is de kadoservicemet persoonlijke boodschap, zodat je het rechtstreeks kunt laten bezorgen. Het wordt met zorg en liefde persoonlijk ingepakt. En het wordt ook nog eens snel geleverd. Voor mij de webshop om naartoe te gaan mbt deze thema's. Liefs

Prachtige kadootjes voorveen troostend gebaar met een warme persoonlijke service.

Ik heb een prachtig troost pakket samengesteld. Deze werd razendsnel in behandeling genomen en de volgende dag al afgeleverd. De communicatie hierover was zeer prettig! De mogelijkheid van een persoonlijk kaartje erbij is zeer waardevol. Ik ga zeker weer bij het Vlinderkusje bestellen al ik iemand wil troosten, hart onder de riem wil steken of wil laten weten dat ik aan haar/hem denk!!!

Liefdevol

Hoi Anja Dankjewel voor de lieve kaartjes die ik erbij hebt gekregen. Mijn man werd emotioneel van het lezen van de tekst, wat er op het kaars stond.7 januari zou onze dochter Lisa 9 jaar worden,op die dag staan we stil en vieren we haar verjaardag.In de voortuin hebben we een boom staan,en die versieren we voor haar.Mijn jongste dochter zegt dan ook : Dan zal Lisa het ook zien. Liefs,Sharon

Met een persoonlijke groet en mooi verpakt, een goed cadeau!

Ik had diverse vondels kersthangers besteld. Ik had al gelezen dat een feestje was om het pakketje uit te pakken. En inderdaad, ik had dit nog nooit mee gemaakt. Geweldig ingepakt , echt een feestje om het pakketje uit te pakken. Ook het contact met de klantenservice was erg prettig. Ga zo door met jullie mooie webshop.

Zeer goed.

Overzichtelijk is de site . Mooi ingepakt met extra lieve kaartjes. Gewoon goed♡

Een uitgelezen pakket met kleine warme cadeautjes om uit te delen aan hen die het nodig hebben.

Snelle levering en mooi

Een mooi verpakt, lief cadeautje

Het armbandje was mooi verpakt, met een persoonlijke noot erbij!

Mooi ingepakt ontvangen!

Heel mooi ingepakt. En vrij snel geleverd. Super!

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.