Waardevol

Wat een prachtig ingepakt cadeau met mooie en lieve kaartjes.

Héél goed!!

Heel goed Mvg Julie

Superservice

Wij zijn heel tevreden met de aankoop bij Vlinderkusje. Snel en correct geleverd, degelijk verpakt. Mooi zakje met thee (troost) en enkele leuke kaartjes erbij. De boodschap kwam bijzonder goed aan bij de persoon voor wie het bedoeld was. Een absolute aanrader.

Prachtig geschenk voor vrienden kunnen bestellen met een fantastische snelle service.

Alles soepel verlopen

Hele fijne website

Mooi product netjes ingepakt en netjes bezorgd

Alles prima

Extra met zorg verpakt, niks op aan te merken

Mooie site en prachtige troost en herdenkings spulletjes

Snelle service en ook nog lieve kadootjes erbij ontvangen. Ik wens je gezellige feestdagen toe en een prachtig, succesvol en gezond 2023. Tot de volgende keer! Groetjes, Ingrid

Met zorg en liefde verzonden...

Prachtige artikelen, met zorg en liefde ingepakt. Het voelde als een kleine troost om een paar mooie, lieve kaartjes extra in ons pakketje te ontdekken.

Hele mooie spullen kunnen kopen

Met mijn bestelling was een kleine fout gemaakt. Hier een melding van gemaakt. Het werd direct opgelost. Niet 1 maar zelfs 3 vervangende producten gekregen en ook nog een cadeautje. Zo ontzettend lief. Had helemaal niet gehoeven. Heel blij en dankbaar. Ik kom vaker terug om iets te kopen voor mijn sterretje.

Tot in de puntjes..

Mooie webshop met lieve troostspulletjes in alle soorten en maten. Soms wel wat aan de prijs, maar de kwaliteit is daar ook naar. En de bestelling werd met extra liefde, zorg en aandacht goed verpakt en snel verstuurd. Ik ben zeer tevreden. Dank Anja!

Met zorg en zeer sfeervol ingepakt

Ik vond het zwarte houten blokje om een kaart in te zetten in verhouding prijzig en de kaarten worden omschreven als luxe maar zijn gewoon van steviger karton. De teksten zijn natuurlijk prachtig en daar draait het om. Ook het roterend waxinelichtje 'vlinders' is heel erg bijzonder. Top artikel!

Uitstekende service

En met veel liefde werd mijn pakje bezorgd en ook snel.

Heel snel geleverd. Goed verpakt. Mooie spulletjes die echt troost bieden. Ik bestel hier vaker en iedere keer gaat de levering zo snel en is het zo goed verpakt.

Mooie site met mooie producten

Er mistte iets in mijn bestelling, na snel contact is het direct nageleverd. Super mooie spullen ook, heel blij mee ondanks het gemis van ons sterrenkindje.

Het product ziet er prachtig uit. Zeer te vreden

Altijd top geregeld!

Ik heb geen twijfel dat alles met liefde en aandacht wordt ingepakt en verstuurd. Dat voelt fijn bij zulke kwetsbare kado’s / kaarten.

Snel en mooi verpakt

Super mooi verpakt..

ziet er allemaal weer prachtig , goed verzorgd uit.

Netjes verzorgd zoals altijd met leuke kaartjes en een persoonlijke noot.

Verzachtend

Zacht en mooi,ook de attentie met het hartje was lief

Lief

Snelle levering en mooie lieve kaartjes extra erbij en mooie armbandjes met een betekenis.

Mooi kado snel verzonden

Het kadootjes was mooi ingepakt met leuke kaartjes erbij. Alleen jammer ik had aangegeven het op 15 dec open te maken en dat zou erop staan. maar er stond niks op dus 1 dag te vroeg open. De sticker van de kaart zat er scheef op. Verder alkes naar wens.

Snelle levering en mooie producten

Ben heel erg blij met mijn bestelling. Hij werd snel geleverd, was mooi ingepakt en wat ik heb besteld is van goede kwaliteit. Mooie cadeaus voor moeilijke momenten.

Vlotte levering, mooi verpakt, prachtige kaartjes en producten

Heel leuk om ook op de Troostzolder wat hartverwarmende kaartjes en producten te kunnen aanbieden.

Super behulpzaam en meedenkend

Geweldig!

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.