Liefdevol ingepakt

Liefdevol ingepakt dus als je je pakje openmaakt voel je de liefde die er is ingestopt. Een extra kaartje en kadootje. Elke keer als ik bestel weer een fijne ervaring. Bedankt weer Anja♡

Mooie spullen voor tijdens zware tijden

Mooie tekstjes en spulletjes voor tijdens de moeilijkste periodes in het leven. Ook nadien hele mooie zaken om diegene die de niet meer is,nooit te vergeten ! Bedankt !

De artikelen die ik besteld heb kwamen volledig overeen met de foto's van de website.

Het pakketje met breekbare artikelen was zeer zorgvuldig verpakt. Er zaten ook enkele mooie kaartjes bij die ik bij het kadotje zal doen. Zeer tevreden! Mijn bestelling was de volgende dag al afgeleverd.

Liefdevol

Al vaker een troost kadootje gekocht . Altijd bijzonder liefdevol ingepakt.

Mooie, makkelijke hartverwarmende website Snelle levering Mooi verpakt met lieve woorden. Een aanrader voor iedereen die steun zoekt bij verlies.

Altijd weer een verrassing om een bestelling uit te pakken.

Mooi tegeltje besteld voor een herdenking. Super mooi ingepakt en helemaal naar verwachting.

Er konden twee kado’tjes in een keer verzonden worden. Dat was erg fijn.

Helemaal blij met het bestelde pakketje. Het is met veel zorg en gevoel ingepakt en verzonden. De kleine extra kaartjes en lieve teksten. Geweldig! Speciaal! Dit maakt het verschil! Ben ook helemaal blij met de bestelde spulletjes. Een dikke 10!

goede service, lief cadeautje

De bestelling was gemakkelijk te plaatsen en in werkelijkheid voldeed het ook aan de verwachting.

Snelle levering, alles mooi verpakt en hoe leuk is het als je na het openen vd doos nog kleine verrassingen terug vindt

snelle service en netjes alles verpakt

Zeer tevreden over de site en de afwikkeling

Een duidelijke site. Je wordt goed op de hoogte gehouden over voortgang bestelling. De producten zijn goed en mooi ingepakt. Bij de bestelling zat een lieve, troostende attentie

Liefdevol

Alles is met veel liefde en zorg ingepakt.

Liefdevol

Op de winterfair heb ik mijn eerste kaartjes gekocht, daar werd ik heel liefdevol en met respect behandeld. Ze had toen nog een extra kaartje in het tasje gestopt, ik had een moeilijk moment en zij anticipeerde daar op. Thuis kwam ik er achter en ik kreeg er een heel warm gevoel van. Nu heb ik via internet wat besteld en ik zie dat er liefde in het doosje zit. De aanleiding om hier wat te kopen is heel droevig, maar ik zou dit aan iedereen willen aanbevelen.

Mooie site met goede service!

Via de site kan je erg mooie spullen kopen voor troost en liefde. Ik had iets uit gezocht wat er niet meer was achteraf dus kreeg ik verschillende optie aangeboden. Erg goeie service en de mensen denken goed mee!! Ik zou zeker hier vaker bestellen!

Hartverwarmend

Met liefde verzorgd.

Het was keurig ingepakt zag er heel goed en netjes verzorgd uit

Mooi verzorgd

Goed verzorgd pakketje met heel mooi spul

Super snelle levering en alles zorgzaam ingepakt.

Wanneer je je kind of kleinkind verliest brengen jullie artikelen toch wel wat verlichting in onze harten. Een super mooi initiatief!

Super snelle levering en alles zorgzaam ingepakt.

Altijd weer zo mooi en verzorgd, heel liefdevol

Wordt altijd met heel veel liefde ingepakt. Allemaal netjes verpakt en aangekomen.

Altijd weer zo mooi en verzorgd, heel liefdevol

Hartverwarmend

Met liefde verzorgd.

Bestellen ging overzichtelijk, communicatie rond verzending was correct en ontvangst van bestelling prima, mooi en degelijk verpakt

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.