Mooi

Acht jaar geleden kwam kleine stan veel te vroeg ter wereld, na 24 weken... helaas niet levensvatbaar. Dithad enorme impact op het gezin van mijn zoon, en met hen op de hele familie... dit tegeltje betekent veel voor eenieder van ons op onze eigen manier. Dank u wel

Liefdevol

Ik heb van de week mijn bestelling gekregen. Je voelt als je het doosje open doet de liefde waarmee alles wordt gedaan. Ik zou niet weten wat je nog kan verbeteren!

Prachtig zo als jullie de artikelen leveren. Zo mooi

Ik ervaar het als bijzonder mooi, het geeft veel steun aan de nabestaanden

Keurig verzonden en extra kadootje

Een keurig verpakt pakket ontvangen en leuke verrassinkjes erbij

Prima.

Duidelijk op de site aangegeven dat de bezorging om redenen een paar dagen later zou zijn. Mooie produkt. Prachtig in kado papier verpakt en kaartjes erbij om te schrijven.

Super fijn en mooie producten.

Mooi verpakt en lieve kaartjes erbij. De producten bieden echt troost. Heel mooi.

Snelle levering en een mooi product

Ik ben blij met de bestelling, mooi en netjes verpakt. Lieve kaartjes erbij.

Mooier dan ik had verwacht

Een doosje met een prachtig iets…

Prachtige artikelen met zorg ingepakt en verzonden

Ik heb al een aantal keer hier prachtige troost cadeautjes besteld. En iedere keer wanneer ik mijn bestelling ontvang thuis is het met zoveel zorg en aandacht verpakt. Je hebt je bestelling gelijk de volgende dag thuis. Een geweldige online conceptstore. Met prachtige en bijzondere cadeautjes. Meer dan aan te raden!

De bestelling werd snel geleverd, een extra cadeautje was precies wat ik graag wilde. De persoonlijke briefjes en kaartjes erbij, zo attent. Ik kreeg het gevoel alsof ze me bij vlinderkusje echt kende. De bestelling was prachtig ingepakt. Bedankt, dat jullie iets vervelends, het maken van een rouwplekje voor mijn moeder, een stukje mooier hebben gemaakt. Ik word nog iedere dag geraakt door de warme en passende teksten op de kaarten en er brand vaak een kaartje op het gedenkplankje.

alles oK

zoals verwacht

Goed en mooi initiatief!! Ik was een stukje tekst vergeten en werd direct aangepast.. goede service.

Alles volgens afspraak verzorgd

Pakketje was voor vrienden die een jaar geleden hun zoon van 34 jaar verloren zijn. Waren zeer ontroerd en blij met dit gebaar!

Alles op tijd geleverd en vragen werden gelijk beantwoord. Super dus.

Prachtige geschenken voor mensen die moeten missen

Als ouder van een prachtige dochter die niet ouder heeft mogen worden dan 8 maanden vind ik veel producten van vlinderkusje helpend, mooi, ontroerend en troostend. Helaas heb ik wat kennissen en vriendinnen die ook hun kindje moeten missen. Ik schenk ze dan graag iets van vlinderkusje.

De ontvangers waren hier superblij mee!

Ik heb een goede ervaring met Vlinderkusje

een klein feestje als pakketje

erg zorgvuldig ingepakt, zelfs met wat extra kaartjes, superlief, goed verzorgd. Heel fijn! Ik kom altijd graag terug

Goede service, mooi cadeau

Desondanks ik Vlinderkusje voordien niet kende en online heb gevonden, ben ik zeer tevreden . Ik wilde een cadeautje sturen voor iemand anders en had er nog een vraag over die daags nadien al werd beantwoord via mail. Ik ben heel tevreden over de vlotte service. Tevens is het een mooi en passend cadeautje.

Troostende tekstjes

Een houvast wanneer het gemis en verdriet te sterk aanwezig is

Ik vind het heel mooi!

Het is niet voor mijzelf, maar diegene die het krijgt zal het zeer zeker mooi vinden en er heel blij mee zijn.

Mooie producten

Alles was prachtig en van goede kwaliteit op het eerste zicht. Mooi verpakt. En de kaartjes erbij zijn ook een leuke toevoeging.

Mooi en liefdevol

Goede service en een mooie lieve producten. Jammer dat het veel eerder bezorgd werd dan op de dag zelf, maar schattig en erg verzorgd verpakt! Voor herhaling vatbaar

Zo mooi en bijzonder.

Ik kreeg het pakketje binnen. Wat leuk ingepakt en wat een lieve kaartjes. Zo blij dat ik jullie wedsite heb gevonden. Ik zou zeker weer bestellen als dat nodig is. Super bedankt en ook voor de snelle levering

Snelle levering, mooie spullen

Hele mooie "cadeautjes" voor mensen die iemand verloren hebben. Niet te zwaar maar gewoon een lief gebaar (dat rijmt)

Liefdevol

Mijn bestelling kwam de volgende dag al binnen. Het was met zorg en aandacht ingepakt. Dat merkte ik aan alles. Er zaten lieve kaartjes bij met troostende woorden. Het was heel liefdevol gedaan.

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.