Fijne website en snelle levering!

Zie boven!

Mooie site met mooie kaarten

Erg mooi kado gekocht voor mijn schoonzusje. Nadat ze een miskraam heeft gehad Vlotte service, snel verzonden. Kado kwam overeen met de foto’s van de website Aanrader

Perfect, snelle reactie op mail en snelle verzending.

Het ontvangen pakketje was nog mooier dan verwacht. Bedankt!

Jullie zijn super maar de levering heeft op zich laten wachten

Jullie zijn echt super .. mooie kaartjes erbij .. als ik wat vroeg gelijk antwoord .. alleen de levering kwam veel te laat … maar daar konden jullie niks aan doen

Goed geregeld!

Top gedaan.

Met liefde en veel zorg gemaakt, ingepakt en verstuurd door vlinderkusje. Een persoonlijk kaartje erbij maakt het helemaal af. De mensen die ik tot nu toe wat heb gegeven van vlinderkusje hebben het enorm gewaardeerd. Ze vonden het allen heel bijzonder. In één woord prachtig.

Heel mooi en troostend

Dank voor de mooie pakjes. Het deed plezier dat alles mooi ingepakt was. Ook de extra kaartjes en spulletjes brachten troost. De producten zijn allemaal van goede kwaliteit en zoals omschreven.

Zeer persoonlijk in contact en met liefde verpakt en verstuurd.

Goeie en snelle levering, mooie producten

Mooie producten en alles is ook nog mooi verpakt.

Mooi cadeau

Ik vind het aanbod erg mooi in producten , fijn om iets als troost te kunnen geven. Wel jammer dat de bezorging later was dan aangeven

Mooie kaart, netjes verpakt. Goede service!

Heel mooi kaartje wat netjes verpakt is. Je kunt zien dat er aandacht aan besteedt is. Snel geleverd, kortom goede service!

Prachtig en goed verzorgd

Het pakketje kwam op tijd en mooi ingepakt binnen. De foto/omschrijving is exact zoals het resultaat. Een super aandenken

Super service. Mooie producten en keurig ingepakt bezorgd met extra kaartjes

Goede ervaring met Vlinderkusje. Ze hebben mooie producten en de service en levering is goed! De producten zijn netjes verpakt en je krijgt extra kaartjes erbij om iemand sterkte te wensen.

Pakketjes zijn altijd met liefde, aandacht en met extra persoonlijk toevoeging verzonden. Hoe groot of klein je bestelling is maakt geen verschil.

Liefdevol ingepakt

Het brievenbuspakketje was vlot binnen en de kaart die ik besteld had was mooi ingepakt en en er zaten mooie lieve kaartjes extra bij!

Goede ervaring De ontvanger zeer veel plezier ermee gedaan Dank u wel

Liefdevol

Met uiterste zorg en aandacht de artikelen ingepakt en opgestuurd!

Wat een snelle levering, super ,mooi verpakt, met een persoonlijke berichtje. Super blij mee.

Liefdevolle energie voor gever en ontvanger!

MOOI!!!!

Iets na 11.30 besteld en toch de dag erna al bezorgd. Topservice en ontvanger was er heel blij mee!

Precies zoals troost hoort te zijn.

Snel. Verfijnd. Stijlvol. Zacht.

Zeer tevreden, met een persoonlijke touch

Vlotte service, leuk verpakt en een persoonlijk kaartje. Erg leuk!

Snel en goed geleverd

Persoonlijk en snel geholpen!

Ik zou vlinderkusje zeker aanraden. Mooi product snel ontvangen en fijn persoonlijk contact!

Fijn

Zelf vond ik het erg spannend om iets te verzenden zonder dat ik het zelf heb gezien. Zeker nu het om een intense gebeurtenis gaat en troost gewenst is. Ik zou het prettig hebben gevonden om een foto te ontvangen van het pakketje dat is verstuurd. Gelukkig stelde Anja mij gerust en kreeg ik al gauw een berichtje van de ontvangers. Echter blijf ik nieuwsgierig naar hoe mooi het ingepakt was...

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.