Liefdevol ontvangen

Zeer tevreden!!

Heel erg tevreden, snel geleverd, ook heel erg leuk die extra lieve kaartjes erbij! Echt een aanrader!!

Goede service, vriendelijk en goed contact.

Mijn bestelling was er de volgende dag en kan mij vinden in de mooie teksten. 1 product was helaas niet geleverd, maar met een mailtje kreeg ik direct antwoord en werd dit geregeld, de volgende dag in huis ⭐️ Zeker aan te raden!

Prachtig mooi!!

Ik was al weken op zoek naar een kaart die je naar iemand stuurt die de geboortedag van een overleden baby'tje herdenken. Ik vond nergens iets toepasselijk, totdat ik bij deze site uitkwam. Hele mooie kaarten met weinig woorden, maar heel veel zeggen. Snelle verzending en communicatie.

Mooie producten voor moeilijke momenten

Fijn dat er zoiets bestaat als vlinderkusje. Mooie producten, snelle levering en ook zo mooi verpakt! Met zelfs wat extra’s. Ontzettend lief en bedankt!

Snelle en verzorgde levering

Vele mooie producten en gedichten die troost geven als woorden te kort schieten

Prachtig!

Snelle levering.. mooie producten, die allemaal mooi zijn verpakt! ☆☆☆

Vlotte levering, met zorg verpakt

Vlinderkusje geeft troost...

Hele mooie materialen, altijd met zorg en aandacht ingepakt en een persoonlijke touch. Ik heb al meerdere keren iets besteld voor mijzelf en anderen. Kan het iedereen aanbevelen.

Snelle levering, goed product en leuk ingepakt

Prachtig lichtje

Het lichtje is prachtig. Mooi ingepakt en met mooie kaartjes erbij. Heel blij ermee.

Mijn ontvangers zijn erg blij met de kadootjes.

Mooie kaarten en snel bezorgd

Heel mooi, liefdevol verpakt. Prachtige producten.

Echt een lief troostcadeautje om te geven/krijgen.

Liefdevol

Een mooi pakketje met "zakje licht" en een mooi kaartje verstuurde ik 1.5 week geleden, via Vlinderkusje, naar een liefdevol gezin wat hun moeder binnenkort zou verliezen. Vandaag was de uitvaart. Bij het condoleren begreep ik van haar man en kinderen dat het pakketje juist na de zieken zalving was gearriveerd en ze samen het kaartje hadden gelezen en lichtje gebrand. Op een beter tijdstip had het niet kunnen arriveren. Toeval bestaat niet. Dank!

Wat een cadeautje om weg te geven!

Een mooie steen + kaart uit gezocht en gekocht. Maar wat een cadeautje was het om het te ontvangen en weg te geven. Prachtig verpakt met de extra kaartjes.

Vlinderkusje helpt je waar woorden tekort schieten

Mooi aanbod. Snelle levering. Prima opvolging en afhandeling

Zeer betrokken bij haar werk!

Ik had eerst een ander cadeautje besteld, maar kreeg zowel een mailtje als een belletje dat iemand anders precies hetzelfde cadeautje had besteld en of ik misschien mijn keuze nog wilde wijzigen. Dan ben je echt betrokken bij je werk! Mijn complimenten♡

Prachtig cadeau en goede service

Heel mooi cadeau om in een moeilijke tijd naar mensen te sturen. De service heb ik als heel goed ervaren.

Troost zorgvuldig, met aandacht en mooi verpakt zodat het fijn en hartverwarmend is om te geven

Een overzichtelijke site, persoonlijke aandacht voor de klant door mee te denken. De bestelling is zorgvuldig en mooi verpakt. Aangezien het erg verdrietige omstandigheden betreft, laat Vlinderkusje zien hier met enorme integriteit, warmte en respect mee om te gaan. Erg fijn.

Fantastisch; Met zoveel zorg en liefde!

Snel verzonden, een pakket wat met liefde was ingepakt. Het voelde persoonlijk en warm

Prachtige site, snelle service en prettig persoonlijk contact

Na de bestelling (iets ging niet goed door mijn fout) telefonisch contact gehad met Anja. Probleem meteen opgelost. Erg prettig persoonlijk contact en een mooie en uitgebreide en duidelijke keuze op de site.

Snelle levering goed verpakt

Snel geleverd en onwijs leuk ingepakt!

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.