Zoals verwacht

Netjes verpakt en keurig op tijd.

Meer dan tevreden!

De levering was heel snel en het is zo liefdevol verpakt!

Het bestelde pakketje was de volgende dag binnen met een heel lief kaartje erbij

Prachtige teksten en mooie kaartjes

1 ster minder omdat ik de verzendkosten heel erg en onnodig hoog vind. Het versturen van 1 kaart kan prima met reguliere post ipv brievenbuspakje. Dit weerhoudt mij er van nogmaals te bestellen. Hoe mooi het ook verpakt is.

Super goede service!!!

Super fijn dat je even belde over het lampje van Radler! Het was meteen duidelijk, en fijn dat je het ook even had door geappt dat ok is dat de onderkant van het lampje los zit ; ) Meteen helder en duidelijk! Super fijn!!!

Super leuke site

Als je wat zoekt mbt Troost, Liefde, Verdriet dan vind je zeker wat bij Vlinderkusje. Ik heb mijn dochter en kleindochter weer blij kunnen maken met een mooie troostcadeau en een super mooi gedicht op kaart. En zo kan ik vaker precies vinden wat ik zoek of waar ik mijn dochter en kleindochter weer een beetje blij mee kan maken, al is dat niet het juiste woord, meer waar ze een beetje troost uit kunnen halen!

Super goed en snelle service

Hartstikke mooie spullen en en snelle service Harstikke bedankt voor de mooie balonnen

Superlief

Bestelling verliep heel voorspoedig Het cadeautje voor mijn vriendin was helemaal perfect!

Made my day!

De situatie waar ik in zit namelijk het verliezen van mijn dochter Elise is zo nieuw voor mij. Vooral het feit dat ik de enige ben die haar heeft gekend toen ze leefde in mijn buik maakt dat ik me soms onbegrepen voel. Het is daarom heel fijn mensen om je heen te hebben die weten hoe dat voelt. Omdat het een onbeschrijfelijke pijn is die nooit weg zal gaan. Dit samen te doen verzacht iets. En aan alles op deze website voel je dat je begrepen wordt. Enorm bedankt.

Er waren wat problemen bij post. Nl ! Maar door de goede service heeft mijn zoon en zijn vrouw het Vlinderkusje op tijd gehad! Heel fijn!

Warm bedrijf

Mooi verpakt Netjes afgeleverd Veel reclame…. En een minpuntje: het is best prijzig. Voor een klein armbandje en een simpel kaartje (met mooie tekst dat wel) betaal je €18, 40. De ontvanger heeft er niks van gezegd, het lijkt mij dat ze het maar een “goedkoop” kado vond. Maar het gaat om de intentie! En die heb ik betaald!

Mooi verpakt, met liefde en aandacht.

Mooi en goed verzorgde spullen. Goed en op een liefdevolle manier verpakt. Snel geleverd. Heel blij mee!

Snelle verzending, met liefde en zorg verpakt

Ik heb een pakketje besteld voor een ander. Dit werd op de juiste dag bij hen bezorgd en het was met zorg en respect ingepakt.

Mooie producten, zorgvuldig verstuurd

Prachtige gedichten en andere kadootjes die troost geven bij verlies. Zo lief ingepakt, met aandacht, echt heel bijzonder!

Fijne producten die mooi ingepakt werden bezorgd.

Door vriendinnen heb ik Vlinderkusje ontdekt. Na het overlijden van mijn zusje ontving ik een mooi pakket. Later heb ik zelf een bestelling geplaatst waarin ik mooie dingen heb uitgezocht om te delen met de rest van de familie en om een liefdevol herdenkingsplekje in te richten.

Het hele proces in 1 woord Super en dan ook nog kleine attenties erbij. Zo lief

Met liefde ingepakt en verstuurd!

Prachtige cadeaus. En super mooi ingepakt geleverd

Mooie cadeaus. Komt ook zeer mooi verpakt.

Prima veel keus

Lastig om zeker te weten of mijn afzender op het kaartje is gekomen heb iets verstuurd naar mensen maar kon nergens mijn eigen tekst kwijt dus weet niet of men nu weet of het van mij is.

Snel en netjes verstuurd. Complimenten gekregen van de ontvanger.

Mooie liefdevolle cadeautjes voor jezelf of een ander.

Veel keus en snel bezorgd. Voor een dierbare vriendin, die er onwijs blij mee is. Zoek je iets persoonlijks, origineels en vol liefde om een ander te laten weten dat je aan hem of haar denkt/hart onder de riem te steken.. dan kan ik vlinderkusje zeker aanbevelen.

Liefdevol!

Veel keus en mooie producten. Zeer liefdevol pakketje ontvangen.

Een persoonlijke boodschap maakt de bestelling nog mooier!

Heel mooie website!

Prachtige en mooie producten die je hart verwarmen ❤️

De producten zijn mooi en betaalbaar! Levering was vlot en werd netjes verpakt geleverd.

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.