Prachtig lichtje

Het lichtje is prachtig. Mooi ingepakt en met mooie kaartjes erbij. Heel blij ermee.

Mijn ontvangers zijn erg blij met de kadootjes.

Mooie kaarten en snel bezorgd

Heel mooi, liefdevol verpakt. Prachtige producten.

Echt een lief troostcadeautje om te geven/krijgen.

Liefdevol

Een mooi pakketje met "zakje licht" en een mooi kaartje verstuurde ik 1.5 week geleden, via Vlinderkusje, naar een liefdevol gezin wat hun moeder binnenkort zou verliezen. Vandaag was de uitvaart. Bij het condoleren begreep ik van haar man en kinderen dat het pakketje juist na de zieken zalving was gearriveerd en ze samen het kaartje hadden gelezen en lichtje gebrand. Op een beter tijdstip had het niet kunnen arriveren. Toeval bestaat niet. Dank!

Wat een cadeautje om weg te geven!

Een mooie steen + kaart uit gezocht en gekocht. Maar wat een cadeautje was het om het te ontvangen en weg te geven. Prachtig verpakt met de extra kaartjes.

Vlinderkusje helpt je waar woorden tekort schieten

Mooi aanbod. Snelle levering. Prima opvolging en afhandeling

Zeer betrokken bij haar werk!

Ik had eerst een ander cadeautje besteld, maar kreeg zowel een mailtje als een belletje dat iemand anders precies hetzelfde cadeautje had besteld en of ik misschien mijn keuze nog wilde wijzigen. Dan ben je echt betrokken bij je werk! Mijn complimenten♡

Prachtig cadeau en goede service

Heel mooi cadeau om in een moeilijke tijd naar mensen te sturen. De service heb ik als heel goed ervaren.

Troost zorgvuldig, met aandacht en mooi verpakt zodat het fijn en hartverwarmend is om te geven

Een overzichtelijke site, persoonlijke aandacht voor de klant door mee te denken. De bestelling is zorgvuldig en mooi verpakt. Aangezien het erg verdrietige omstandigheden betreft, laat Vlinderkusje zien hier met enorme integriteit, warmte en respect mee om te gaan. Erg fijn.

Fantastisch; Met zoveel zorg en liefde!

Snel verzonden, een pakket wat met liefde was ingepakt. Het voelde persoonlijk en warm

Prachtige site, snelle service en prettig persoonlijk contact

Na de bestelling (iets ging niet goed door mijn fout) telefonisch contact gehad met Anja. Probleem meteen opgelost. Erg prettig persoonlijk contact en een mooie en uitgebreide en duidelijke keuze op de site.

Snelle levering goed verpakt

Snel geleverd en onwijs leuk ingepakt!

Heel fijn en behulpzaam

Lieve vrienden hadden ons een mooie kaart en kaarthouder met waxinelichtje van Vlinderkusje gegeven toen onze eerste dochter stilgeboren was. Een fijne troost, en een lief klein gedenksplekje voor haar. Toen anderhalf jaar later andere vrienden van ons hetzelfde overkwam wist ik waar ik moest zijn om troost te bieden en hen te laten weten dat we aan ze denken. De mogelijkheid die Anja biedt om iets persoonlijks op de kaart te zetten vind ik erg fijn (had ik al fijn gezegd?). En naast de mooie troostrijke items in haar webshop was Anja ook erg behulpzaam toen er iets mis leek te gaan met de online betaalomgeving. Een fijne troostrijke webshop die ik ga onthouden, maar hopelijk niet zo vaak hoef te bezoeken.

Helemaal top!

Snel opgestuurd en geleverd, Netjes verpakt.

Geweldig mooi.

Wat een mooi kaartje met houdertje!

Erg goed

Mooie verpakking eromheen, lief boekje met extra kaartjes erbij met mooie tekst Snelle levering

Heel prettig

Heel lief de kaartjes erbij. Wordt echt aandacht aan besteed

Mooie teksten, goede kwaliteit en uitstraling. Snelle levering en zorgvuldig ingepakt

Mooi product, snel geleverd

Mooi product, snel geleverd

Waardevol

Mooi Dankbaar waardevol kado

Geweldig❤️

Er was bij mijn bestelling 1 ballon stuk en 1 verkeerd gestuurd maar kreeg meteen de dag er op nieuwe ballonnen. Super geweldige service.

Het cadeau is goed ontvangen!

Ik heb een ontzettend goede ervaring met de cadeaus in de webshop. Ik zal hier vaker bestellen.

Liefdevol

Mooie troost kan je vinden op vlinderkusje! Met liefde ingepakt en ontvangen.

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.