Troostend

Het pakje werd naar mijn mening met veel liefde ingepakt maar vooral met veel empathie! Hartelijk bedankt hiervoor lieveke!! Een Roosje voor jou

Met liefde verzorgd

Echt een superfijne ervaring. Complimenten.

Heel goed verzorgd en geregeld ❣️

Heel goed verzorgd❣️

Heel erg prettig

Mooie en lieven cadeautjes voor verdrietige gebeurtenissen die in tijden dat er bijna geen woorden zijn, toch laten zien dat je er bent en aan ze denkt. De service is fantastisch waarbij je kan aangeven wanneer je wilt dat het verstuurd wordt en het kaartje wordt voor je geschreven. Heel erg prettig!

Geweldig!

Mooie producten snel verstuurd en met liefde ingepakt! Echt een aanrader!

Mooie artikelen en keurig netjes op tijd geleverd

Keurig geleverd, ziet eruit zoals op de site

Super mooi

Wat een leuke verpakking bij het mooie cadeautje!! Bij zoiets droevig word je toch weer even blij. Dank je Anja!!!

Bjjzonder leuk en verzorgt met aandacht .. heel blij mee

Hele mooie en waardevolle producten. Met liefde verpakt.

Hele mooie en waardevolle producten. Met liefde verpakt.

EEN WOORD ......GEWELDIG

Eerste keer besteld en super,super tevreden!!! wat ik ook leuk zou vinden mochten we de enveloppen voor de kaartjes kunnen bijbestellen ,of heb ik dit over het hoofd gezien en kan ik dit ook bij jullie bestellen dat zou wel fijn zijn .Grt,Marleen.

Liefdevolle producten met liefdevolle snelle service.

Blij met zo’n mooie webshop

Blij dat is voor het afscheid van mijn nichtje bij jullie het mooie materiaal heb kunnen. Aankopen.

Een webshop met mooie, lieve producten en met aandacht ingepakt.

Er is veel keuze uit mooie en liefdevolle producten in de webshop. Het pakketje werd snel verzonden en bezorgd en was met ontzettend veel aandacht mooi ingepakt. Een cadeautje om uit te pakken en dat alleen al straalde voor mij troost en liefs uit.

hartverwarmend

Prachtig ingepakt, onwijs mooie dingetjes. Hartverwarmend!

Wat een super mooie kaartjes

Mooie kaart gekregen met wat leuke kaartjes erbij super liefdevol opgestuurd dank je wel ervoor

Mijn bestelling werd super snel geleverd. Alles was ook exact zoals het op de webshop omschreven stond + heel mooi verpakt. Een webshop om te onthouden om in de toekomst opnieuw op te bestellen.

Binnen twee dagen binnen. Netjes ingepakt en nog wat extra’s erbij gekregen .

Mooie producten, snelle levering en zorgvuldige dienstverlening dienstverlening

Geweldig!

Meedenkend en snelle service!

In overleg veel mogelijk in korte tijd!

Met liefde ingepakt

Waardevolle teksten op een kaartje, tegeltjes van hoop gekocht. Blij verrast dat er zoveel aandacht en liefde is besteed aan het inpakken en bezorgen. Mooi kado. Blij mee.

Heel fijn.

Liefdevol en respectvol.

Fantastisch!!

Hallo Anja, helaas kan ik nu pas reageren. De ontvanger heeft mijn kaart tijdig ontvangen....dank je wel daarvoor! Vandaag kreeg ik een bedank bericht van de ontvangers. Ze waren heel verrast over de bijzondere post!! Werd door hun enorm gewaardeerd! Via onze dochter, weten we, helaas, met hoeveel zorg en liefde jullie de post en pakketjes verzenden!! Echt heel waardevol wat je doet voor " lotgenoten". Je bent heel bijzonder!! Ik hoop dan ook dat je voor veel ouders en hun familie, vrienden,...nog lang steun kunt zijn in een zeer zware periode van hun leven!! Ik wens je dan ook succes met "Vlinderkusjes" en alle goeds voor de toekomst! Lieve groet, Stefanie

Altijd goed

Snelle service met gepaste producten om ondanks verlies altijd stil te staan bij bijzondere momenten

Na 16 prachtige maanden is onze lieve dochter Julia overleden op 13 juli 2022. Tijdens de dienst hadden wij mooie gele ballonnen en alsof het zo wezen moest kwam ik in die mooie gele kleur een linnen ballon tegen op de website van Vlinderkusje. Nu is haar gedenkplekje helemaal compleet!

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.