Een luchtige manier om troost te bieden in een moeilijke periode.

Een fijne manier om je steun te betuigen aan iemand met een groot verdriet.

Mooi

Ik zocht een vaderdagscadeau omdat wij ons kindje verloren zijn en ik zocht wat ik wou bij jullie op de website het moest maar iets kleins zijn mijn vriend was zo ontroert

Super website, super service! Erg mooi cadeau en kaart kunnen opsturen naar een dierbare. Dank!

Goede snelle service

Hartverwarmend

Mijn betaling lukte niet onmiddellijk. Anja stuurde meteen op gezien ik graag alles wou hebben voor vaderdag. Wat een service! Super mooi aanbod van producten om liefde en troost uit te halen op goeie en mindere dagen. Ik ben fan van Vlinderkusje!

Lief en vlot tegelijk.

Kaartje en tekst komen troostend over. Vlot verstuurd, leuk verpakt. Moet het nog weggeven dus reaktie heb ik nog niet gehad. Blij met deze kaart

Fantastisch en puur

Heel mooie artikelen met een betekenis . Ik bestelde een pakket voor ouders die net hun kindje verloren ,het juiste vinden was moeilijk maar vlinderkusje leverde prachtig .

Vlinderkusje heeft mooie spulletjes voor bijzondere momenten in het leven

Een aantal producten besteld bij Vlinderkusje om iemand op te beuren bij een moeilijk moment. Snel geleverd en goed verpakt met een persoonlijke touch. Producten zijn ook erg mooi! Dik tevreden!

Mooi materiaal

Wij hebben ons dochtertje paar weken geleden moeten afgeven. En het is fijn om een site te hebben waar je wat troost kunt vinden en zo hebben we thuis een mooi plekje kunnen creëeren. Bedankt ! X

Prachtig!!

De cadeautjes die ik had gekocht zijn zó mooi, teder en troostend. Alles is zo mooi ingepakt, er zitten hele mooie kaartjes bij etc. Mooie prijs-kwaliteit. Zeer tevreden en zou het iedereen aanraden die, hoe verdrietig ook, een troostcadeautje wil kopen.

Tevreden!!

Helemaal tevreden.. bestelling makkelijk, zeer netjes verpakt en een extra aardigheidje.

Heel mooi

Is iets origineler dan een bloemetje om vaderdag te vieren .

Prima website, snelle levering, mooie producten

Ik ben tevreden over de service en de levering.

Heel blij mee!

Mooie artikelen en goede, snelle levering. Leuk ingepakt in een mooi zakje. Ontvangsten is er erg blij mee!

Onwijs mooie items met liefde verzorgd en verpakt.

Wij hebben al een aantal keer iets gekocht bij Vlinderkusje. Elke keer verwonder ik mijzelf over met hoeveel liefde de pakketjes worden ingepakt met steeds een handgeschreven kaartje erbij. De Items zijn ook erg mooi, voor mij ontzettend waardevol en troostvol. Met de kaarsjes en gedichtjes hou ik mijn meisje haar plekje in huis stralend.

Mooi presentje

Wat een lief presentje om het hartje aan ouders te geven uit blijk van medeleven. Ook zo attent om er kaartjes met een tekstje er bij in te doen. Dank je wel. Gr. Ada

Bedankt voor de snelle levering, de mooie verpakking en extra lichtpuntjes.

Goede service, snelle levering

Prachtige producten

Prachtige producten die me raken voor een mooie prijs.

Helemaal perfect

Mijn aankoop was heel snel bezorgd. Het pakketje is met liefde heel mooi ingepakt. Het persoonlijke kaartje vind ik heel attent. Al vaker heb ik bij vlinderkusje artikelen besteld en het is altijd mooi, goed, prachtig ingepakt en snel geleverd.

Goede informatie over het pakket en snelle service

Snelle levering & mooi ingepakt met extraatjes!

Voor een vriendin thee & een kaarsje besteld voor in een troostpakketje, het was mooi ingepakt met extra stickers en kleine wolkjes en chocolaatjes. Hiermee kon ik het totale troostpakketje mooi inpakken. Tip voor het assortiment: een mooi doosje tissues.

Snelle levering en heel mooi verpakt!

Overweldigend

Wat een geweldig ( zelf uitgezocht) kadootje om met de post te krijgen.. Zodra je de doos open doet wordt je verwelkomt door een mooi buideltje met “geluk”… En het vloeipapier is zo Sweet.. en dan komen d kadootjes… Die zijn van mooie kwaliteit en nog mooiet in het echt… Heerlijk !!! Groetjes Yvonne

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.