Ik had een kaart voor m’n zus die Sterre mama is voor Moederdag gekocht bij blij vlinderkusje. Ze heeft het opgestuurd op het moment dat ik het had aangegeven en het was niet alleen een kaartje maar een heel mooi lief pakketje. Prachtig ingepakt en zo ontzettend attent. Het is echt met liefde en zorg gemaakt en bezorgd. Ontzettend bedankt!

Verzachtend en lief

Alles gaat om details en dat is precies wat je krijgt. Met een cadeau van Vlinderkusje krijg en geef je de juiste aandacht. Met Vlinderkusje heb ik de sterrenmoederdag van mijn vriendin kunnen verzachten. Dankjewel Anja.

Mooie woorden van troost

Ik bestelde enkele kaartjes met troostende woorden voor een vriendin die enkele maanden geleden haar zoontje verloor. Binnen de dag werd het pakketje geleverd Het pakketje zelf was heel mooi en met veel warmte gemaakt, dat zag ik al van zodra de doos open ging. En de kaartjes waren nog mooier en pakkender dan op de website. Dankjewel!

Ondanks dat ik erg laat was met mijn bestelling werd er gezorgd dat de pakketjes keurig op tijd werden afgeleverd. Waarvoor mijn dank

Netjes en verzorgd geleverd, zoals omschreven

snelle levering goeie kwaliteit

mooie producten duidelijke site snelle levering

Wat een ontzettend fijne webshop!

Anja pakt en verstuurd alle bestellingen met liefde, je merk het gewoon als je je pakketje openmaakt! Altijd keurig verpakt en mooie, passende producten bij een gelegenheid die soms wat minder mooi is. Fijn dat ook zulke gebeurtenissen dankzij de webshop van Anja een mooi plekje kunnen krijgen.

Mooi aanbod en super service!

Veel keuze, mooie dingetjes met vooral ook heel veel liefde, niet alleen maar verdriet. Anja heeft speciaal voor mij Frankrijk aan de lijst van bestemmingen toegevoegd en het is daar super snel geleverd, wat heel veel betekende. Super bedankt!

super

de volgende dag was onze bestelling al ter plaatse; met de handgeschreven mededeling op het pakketje: "pas openen op moederdag"

Heel tevreden

Ik heb een mooi gedenkplekje met stenen engel gekocht voor de vrouw van mijn papa na zijn overlijden. Ze is er enorm blij mee. Ik raad de mooie producten van vlinderkusje.nl zeker aan! Zorgvuldig en met veel liefde verpakt.

Mooi product, snelle levering, goed verpakt

De kaars was goed verpakt en werd snel geleverd. Fijn dat er een site om zoiets te kunnen bestellen. Nu afwachten of hij ook mooi brand.

Goed ingepakt en snelle levering.

De producten zijn sowieso heel betekenisvol. Mijn kaarsje was heel goed ingepakt. Heel fijn, juist omdat dit kaarsje zo van betekenis is voor mij.

Enorm goeie service

Snelle reactie en precies op tijd geleverd

Wat prachtig verpakt

Goede kwaliteit en zorgvuldig ingepakt

Mooie dingetjes en mooi verpakt met zorg en aandacht!

Heel prettige webshop en contact

Ik zocht iets speciaals voor de eerste verjaardag na het overlijden van ons nichtje in december. Het is een rouwkaars geworden met een precies passende tekst.

super kwaliteit,troostend en heel liefdevol mooi verpakt!

ik heb voor moeder dag voor mijn dochter die in 2021 een sterren mama is geworden van het mooiste jongentje op de aarde sjeffie prachtige spulletjes bij jullie besteld, ik weet zeker dat ze hier ongelofelijk blij mee zal zijn en haar veel troost zal brengen. Ik kon gelijk zien dat de kadootjes met veel liefde waren ingepakt zo mooi allemaal. veel liefs sterren oma

Snelle service, goed verzorgd

Keurig verpakt, mooi handgeschreven kaartje erbij en nog wat extra mooie kaartjes. Met zorg gemaakt dus. Ik ben er erg blij mee!

Snel verzonden, ontvanger erg blij met het kracht kaartje en kaarsje in een lastige tijd.

vol liefde en troost

Wat ben ik blij met mijn sterrenmama kaarsje. Laat Moederdag maar komen, met verdriet maar ook met troost. Supersnel verstuurd en liefdevol ingepakt. Dankjewel!

Een heel blij iemand

Degene die het kreeg,kwam net verdrietig thuis. Kreeg net het pakje met de kracht thee in de bus. Was prachtig cadeautje en paste precies bij de stemming. Dank hiervoor. Ik ben FAN

Prachtige artikelen vol troost

Volgende week staan er tijdens zijn derde verjaardag prachtige grafkaarsjes met gedichtjes bij ons zoontje te branden. Het was een cadeautje om uit te pakken. Zo mooi was het verpakt. Dank je wel, Anja.

Werd erg gewaardeerd door de ontvanger

Besteld voor een vriendin. Die kon de gedenkplek erg waarderen.

Precies raak

Wat een bommetje met troost en liefde, onze bestelling. Voor onszelf, maar ook voor vrienden in moeilijke tijden. Je webshop vult op bijzonder warme wijze een ontzettend belangrijk hiaat. Daar waar woorden altijd tekort leken te schieten heb jij ze precies weten te vinden. Ontzettend bedankt daarvoor!

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.