Prachtige producten!

Erg mooie kaarten met mooie en passende teksten waardoor je je gedenkplekje nóg mooier kunt maken. Erg blij met de ontvangen producten.

Heel netjes

Heel netjes dank u wel

Snelle en goede service. Makkelijk bereikbaar voor vragen/opmerkingen na bestellen. Producten waren heel mooi ingepakt. Er is over nagedacht.

Ontvanger geroerd

Ik vond een vlinder troost kusje voor een man lastig. Ik koos een stenen lampje voor een waxinelichtje en een kaart. De ontvanger voelde zich ontroerd en dat deed mij weer goed. Aanbeveling: zorg voor wat meer keus voor Vlinder kusjes voor een man.

Helemaal top!

Alles perfect, besteld, verzonden en ontvangen!

Persoonlijke aandacht (had telefonisch contact met Anja)

Ik zocht naar een cadeautje voor mijn verdrietige zwangere dochter die haar poes moest laten inslapen. Bij de kleine troostcadeautjes vond ik zakjes bloemzaadjes: Troost en Herinneringen zaaien. Ik belde Anja voor het kaartje wat erbij moest, had het invulvakje niet opgemerkt. Samen met Anja overlegd, heel prettig!

Heel prettig

Hele prettige ervaring. Ze denkt ook met je mee als je het graag net even anders wilt combineren.

Nog mooier dan verwacht

Ik heb kaarten en waxine lichtje besteld, dat was netjes ingepakt om zo cadeau te geven aan intens verdrietige ouders Het handgeschreven kaartje van Anja, ontroerde mij De kaarten zijn mooi van kwaliteit, ik ben vergeten enveloppen erbij te bestellen, maar gelukkig kon ik die bij de boekhandel krijgen Is het misschien een idee om de kaarten met envelop aan te bieden?

Mooi verpakt, lieve kaartjes erbij. Dank je wel.

Snel verzonden en mooi verpakt

Mooie producten die troost bieden bij verlies van een dierbare. Met zorg verpakt en snel geleverd. Hele goede persoonlijke service. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

Met zorg en liefde samengesteld pakketje.

Ik heb gebeld of mijn bestelling na 13.00 uur toch nog bezorgd zou kunnen worden de volgende dag. En daar heeft Anja haar best voor gedaan en dat is gelukt!

Prima in orde en snelle levering!

Tip top

Een warme deken aan service!

Met zorg en met een persoonlijke noot worden de artikelen verpakt! Gezien het onderwerp waarvoor je besteld, voel je de betrokkenheid als een warme deken.

Een snelle service. Vandaag besteld morgen geleverd. Mooi ingepakt met een persoonlijke toets. Het mooiste maar moeilijkste kado dat ik ooit kocht. Dank je Anja

Meedenkend en zorg voor ander

Anja is zeer bereid geweest mee te denken in de wensen en vragen die ik had. Ze reageert snel op de emails en wanneer spullen niet op voorraad zijn draagt ze eventuele alternatieven aan zonder zaken op te drinken. Heel fijne afhandeling van de bestelling! Dankje Anja, je doet prachtig werk

Alles mooi ingepakt en met een persoonlijk kaartje erbij. Een cadeautje alleen al om het zo te ontvangen.

Hartverwarmend

Niet de eerste keer dat ik bij Anja iets bestelde. Alles wordt met veel liefde en zorg verpakt. Het voelt een beetje als thuiskomt als je je pakketje ontvangt… zoveel moois, zoveel liefde!

Uitstekend!

Juist als het gaat om een troostmoment om iemand een hart onder de riem te steken is het belangrijk dat alles ook in orde is. Vlinderkusje maakt dat waar!

Prima ervaring, ik ben zeer tevreden.

Heel mooi ontvangen, mooi ingepakt. Moet het nog cadeau geven, het is voor mijn kleindochter Sophie (11 jaar) die haar opa na 4 jaar nog steeds heel erg mist. Ze zal hier zeker heel blij van worden en veel in het dagboekje schrijven wat ze allemaal tegen hem wil vertellen. Het zakje troost gaat ze koesteren, dat weet ik zeker. Heel veel bedankt en een vlinderkus voor jou. Corrie Kremers

De cadeautjes spreken me erg aan

Helaas heb ik toch ervaren dat de bestelling meer dan 4 dagen weg blijft vandaag de 5 e dag , nog niet ontvangen , Heel vervelend als je je kind toch al Niet kunt geven als sterren moeder maar dat weet Anja zelf ook Niet persoonlijk maar wel moeilijk om adhoc een alternatief te bedenken Als je cadeautje er niet is

Ontroerend mooie kaarten

Mooie kaarten van goede kwaliteit

Top. Super leuke spullen met aandacht verpakt.

Ik wer verrast met extra kaartjes en een kleinigheidje. Dat maakt de leuke bestelling nog toffer.

Top service, liefdevolle verpakking

Wat een geweldig mooie producten. En wat werd ik gelukkig van de liefdevolle verpakking. Met zorg bereid en lieve extra kaartjes. Fijn om te merken dat er nog ondernemers zijn die zoveel zorg en aandacht besteden aan hun producten en verpakkingen.

Geweldig mooi

Super producten en zo mooi iniatief dat je hoe verdrietig ook hiermee bent begonnen en dat je meer ouders hiermee kan steunen ♡

Super blij

Het is zo fijn als je een pakje thuis krijgt van vlinderkusjes , de kaartjes die je bij uw bestelling bijkrijgt doet zo een deugd. Dank u ❤️

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.