De bestelling geplaatst en het was heel snel binnen Voldeed ook aan mijn verwachtingen De prijs vond ik aan de hoge kant maar was voor deze gelegenheid niet erg

Het zag er prachtig uit!

Wat een mooie ingepakte cadeau’s. Nog nooit zulke mooie, verzorgde pakjes gezien. In een woord geweldig! Dank je wel.

Mooi verpakt en kreeg er zelfs extra kaartjes bij. Onwijs lief!

Perfect!

Een heel mooie site en mijn bestelling - inclusief 3 bijzonder mooie wenskaartjes als extraatje, een cadeautje dus, deze kaartjes - werd heel snel en keurig verpakt bezorgd.

super, alles heel snel aangekomen, ook in Belgie

Snelle levering,mooi verpakt en steeds een extratje erbij. Dat is ook altijd verrassend.

Bijzonder...

Zocht een mooi geschenk voor nabestaande. Bij Vlinderkusje vond ik dat:) Kaarsje met tekst en mooi verpakt. Ik had nog iets vergeten... via mail dit laten weten, vrijwel meteen reactie en meteen opgelost. Super! Ook kon je erbij zetten wanneer het pakje moest geopend worden, dit vond ik wel speciaal. Nabestaande was erg blij mee en dat doet je goed. Min puntje....Vond het bedrag wel iets aan de hoge kant. Maar had het er uiteindelijk toch voor over.

Pakketje snel bezorgd

Ik heb het pakketje snel ontvangen en vroeg of ik nog een hartje kon bestellen. Deze waren op, maar heb er toch een klein hartje gratis bijgekregen. Erg lief dat ik dat er bij kreeg.

Mooi product en snelle levering

Heel erg leuk en goed

Bijzonder mooie site.

Heel goed.

Snelle levering en netjes en mooi verpakt!

Mooi en snelle levering

Snelle levering en zag er verder keurig uit. Zeer tevreden

Hartverwarmend

Alles is dik in orde van bestelling tot levering plus nog extra mooie tekstjes dank u wel

Heel mooi

Mooi verpakt . Vind altijd zo pakkend en gevoelige teksten Bedankt

Leuk product! En snelle service!

Volop hele leuke, lieve herinneringen. Leuke site.

Geweldig en snel

Een mooie site met mooie spulletjes

Prachtig

Snelle service, mooi verpakt en zo leuk om iets extra te krijgen. Mooi initiatief dat er ook iets bestaat voor gestorven kindjes. Want die betekenen nog veel voor de ouders.

Hele fijne en persoonlijke service

Altijd alles heel lief en verzorgd verpakt en netjes en snel verzonden. Hele mooie en passende dingen om voor jezelf uit te zoeken of aan iemand te sturen als troost.

Kippenvel momentje

Ik heb het pakketje ontvangen en las de lieve gedichtjes die er los bij zaten. Ik kreeg gewoon kippenvel. En het cadeautje was ook al netjes ingepakt en er zat een handgeschreven kaartje bij van de verzender. Zo lief….

Met liefde en zorg ingepakt

Lieve Anja je ziet dat de pakketjes die je verstuurd met liefde en zorg zijn ingepakt! Dit keer had ik iets besteld voor een vriendin die haar moeder vorig jaar is verloren.. Bij het open maken van jou pakketje kreeg ze gelijk tranen in haar ogen! Je hebt een fijne webshop Anja met veel mooie troostcadeau's.. Ik zal zeker nog een keer bij je bestellen

Waardevol

Ik heb onlangs bij vlinderkusje een kaars besteld voor mijn vriendin, niet zomaar een kaars maar een kaars met een verhaal. Deze is snel binnen gekomen. Ik ben er erg blij mee om dit te kunnen geven en voor mijn vriendin waarschijnlijk erg waardevol. Vlinder kusje heeft prachtige producten in de online store! Een aanrader om daar waardevolle dingen te bestellen!

Mooie producten

Vlinderkusje verkoopt mooie producten die iemand troost kunnen bieden in moeilijke tijden. Dat is heel waardevol. Ik had een bestelling gedaan om naar iemand als troost te sturen. Ondanks dat diegene in België woont was het snel ontvangen. Erg fijn! Ga zo door! :)

Perfect!

Voor iemand een cadeautje besteld en deze is netjes bij haar bezorgd. Snelle nette service! Erg mooie artikelen

Een liefdevol geschenk om te ontvangen in moeilijke tijden

Zeer mooie en gepaste geschenken moeilijke tijden, en met liefde ingepakt en verzorgd

Mooie producten met liefde ingepakt en verzonden

Blij met mijn aankoop

Super service

Alles goed verzorgd

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.