Zoals altijd, een prachtig stukje dat raakt

Snelle levering Prachtig werkje Het raakt je vanbinnen

Mooi,warm en snelle levering

Heel fijn dat deze site bestaat ! Bedankt !

Warme begripvolle behulpzaamheid

Een zeer warme en begripvolle hulp geeft de eigenaresse je. Ze snapt je situatie beter dan iemand die dit verdriet niet heeft ondervonden ( gelukkig maar) en dat geeft al troost. En ze heeft schitterende dingen en ze worden met heel veel liefdevolle en persoonlijke zorg naar je toe gestuurd.

heel attent en verzorgd!

Mijn bestelling was heel attent, begripvol en verzorgd.

Helemaal zoals verwacht, perfect

Snelle levering Mooi verpakt

Heel erg goed, nu voor tweede keer besteld

Snel, mooi en goed verzorgd!

Bestelling snel verzonden, ondanks de feestdagen. Mooi ingepakt en netjes verzorgd! Aanrader!

Sociaal en betrokken

Pakketje mogen ontvangen. Alles mooi verpakt, een attentie bij gekregen. Dat geeft toch iets extra's, zoals betrokkenheid en medeleven en dat doet goed.

Zoals altijd verzorgd en zo mooi ingepakt !

zoals altijd zeer bezorgd, mooi ingepakt. De kaartjes , de cadeautjes bieden telkens troost om het verlies van ons stilgeboren kleindochtertje Aiméetje te kunnen verwerken. Dankjewel Anja !

Snelle levering, prachtig verpakt en mooie producten

Wow! Ik bestel best vaak online producten maar zelden krijg ik zo’n mooi pakket binnen. Het werd snel geleverd, zat allemaal netjes ingepakt met prachtig inpakpapier. Ook nog extra kaartjes met mooie teksten erbij! En de producten zelf zijn ook van goede kwaliteit. Echt top!!

Contact gezocht via de app, direct antwoord. Extra service door alsnog mijn bestelling dezelfde te versturen. Heel fijn contact.

Geweldig …zo blij met deze leuk ingepakte kado’s !!

snelle levering, mooie spullen, leuk ingepakt en prachtige kwaliteit…..TOP !!

Zag er verzorgd en lief uit.

Ontvangsten was er blij mee

Mijn bestelling werd snel geleverd en daar werd duidelijk over gecommuniceerd. Product voldeed helemaal aan de verwachtingen.

Heel netjes en liefdevol

Bied onverwacht troost voor de geadresseerde

Onze zoon ervaarde het als onverwachte troost, waardoor dit heel waardevol was

Alles helemaal prima

Snel, en prachtig product

Geweldig.

Snelle en correcte levering.

Super mooie producten

Heel blij met een winkel als deze. Mooie producten en ook goede kwaliteit. Hiermee kun je een gedeblokkeerd nog mooier maken. En ook mooi ingepakt, zelfs op de doos lieve stickers. Maar ook de aankopen mooi ingepakt.

Super snel geleverd en prachtige lamp!

Perfect!

Ik heb een lampje besteld, deze kwam goed verpakt binnen met een persoonlijk berichtje. Een klein feestje om uit te pakken!

Snelle persoonlijke service

Een mooie kerstbal besteld, De volgende dag al geleverd, met een geschreven groet erbij, En twee kaartjes met een passend gedichtje

Oprechte en liefdevolle aandacht

Vlinderkusje onderscheidt zich van vele webshops door de oprechte en liefdevolle aandacht die Anja geeft aan de pakketjes. Niet zomaar alle spullen in een doos gestopt, maar stuk voor stuk met aandacht en liefde verzorgd en daardoor wil je alles rustig uitpakken en bekijken. Een persoonlijk kaartje en extra’s. Al een paar keer iets besteld en iedere keer brengt het vele emoties los. De webshop is mooi, overzichtelijk en duidelijk en de spulletjes zelf ook erg mooi. Echte aandacht voor verdriet…..

Heel erg bij mee.

Mooie producten die troost bieden bij het verlies van ons mannetje.

Prachtige collectie van bijzondere cadeautjes en artikelen.

Snelle levering en enorm liefdevol ingepakt. Heb het huisje op de maan gekocht. Wat een prachtig lampje! Bij Vlinderkusje voel je de persoonlijke aandacht.

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.