Wauw, wat is dit met liefde gemaakt en ingepakt!

Het doosje is vol met liefde ingepakt, en het product ziet er fantastisch uit!

heel verzorgd!

Van bestellen tot levering: heel verzorgd! Goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Bestelling volgens afspraak op tijd geleverd. Product kwaliteit dat wat wij voor ogen hadden. Kortom: zeer tevreden en een aanrader!

Mooi product, aandacht aflevering als geschenk

Helemaal blij met de producten. Alleen wel fijn als je dit als kado wil laten bezorgen, rechtsreeks vanaf de site dat je dan ook een kort persoonlijk bericht kunt toevoegen, of in ieder geval er een briefje bij zit wie de afzender is, zodat de ontvanger weet waar het vandaan komt.

Mooie dierbare geschenken

Goede verzending en mooie producten ga zeker vaker bestellen.

Moeilijke bestelling, maar hele leuke levering!

Het duurde heel lang eer mijn bestelling was afgerond (ik deed er meer dan een week over). Ik zocht vooral 'rouwkaartjes' en andere lieve kaarten voor verschillende situaties. Ik vond moeilijk het overzicht in alle kaarten. (Had ik deze tekst al, in welk formaat was dat,...) Nadat mijn bestelling was afgerond, ging het supervlot. Heel snelle levering. Het opendoen is een plezier. Het liefst zou ik het cadeaupapier niet stukmaken, omdat het zo'n juweeltjes zijn. Is dat papier ook te koop? En eke keer ik op de webshop koop, kan ik het niet laten om iets te kopen voor onze twee sterrenkindjes of onze twee regenboogkindjes. Zo'n lieve spulletjes!

Mooi!

Gedichtje met waxinelichtje besteld en dit viel heel goed in de smaak bij de ontvanger. Was te laat met bestellen om het de volgende dag te laten bezorgen, maar dit is op verzoek toch nog dezelfde dag verstuurd!

Mooie producten. Netjes verzonden. Mooi ingepakt met een leuk geschreven kaartje erbij. Een ‘feestje’ om uit te pakken.

Snelle reactie, vriendelijk en je maakt prachtige spullen!

perfect

Snel geleverd en alles was naar wens! Blij mee

Tevreden

Ik ben heel tevreden over de snelle en correcte bezorging . Ik vond wel dat het huisje wat ik gekozen heb kleiner was als wat ik verwacht had . Het was wel een schattig huisje en de mooie kaartjes erbij waren een verrassing . Ik heb een kaartje meteen kunnen gebruiken . Groetjes Lenie.

Leuk met persoonlijke kaartje

Prettig

Je krijgt echt wat je ziet en de levering is ook helemaal wat beloofd wordt. Top

Wauw!

Zojuist mijn pakketje ontvangen, met zóveel zorg verpakt en een prachtig persoonlijk kaartje erbij! Heel attent! Wat fijn, jouw treffende teksten op de kaarten in je shop, soms kun je zo zoeken naar iets… Dank je wel!

Mijn pakje werd netjes afgeleverd met een lief kaartje. Het graflichtje mooi ingepakt en kan ik het geven aan de moeder die haar 3 jarig zoontje Mace moest laten gaan. Zo verdrietig. Dankjewel ook voor de andere lieve kaartjes die erbij zaten. Het was super geweldig aan de speciale aandacht die werd gegeven, nog maals dank! Liefs, Latte

Het was echt een liefdevol troostrijk pakketje door de brievenbus

Zoals beloofd waren de kaarsen mooi ingepakt met de kaart erbij. Het was duidelijk dat het pakje met zorg en liefde was klaargemaakt. Echt een troostrijk brievenbuspakje. Dankjewel!!

Mooie herinnering!

Snel geleverd. Mooi verpakt. Een persoonlijke boodschap erbij. Fijn!!

Prachtig!!!!

Prachtig en snelle levering!!

Super service en alles mooi ingepakt

Prima ervaring. Voor het eerst iets besteld maar alles was goed. De verzendtijd en hoe het allemaal verpakt was. Top

Super snelle verzending en erg mooi ingepakt.

Mooie kaarten met prachtige teksten!

Ik ben ontzettend blij met mijn bestelling bij Vlinderkusje. Mooie kaarten met prachtige teksten. Hier ga ik zeker nog vaker bestellen!

Snelle verzending, prachtig product

Prachtig product, precies zoals omschreven. Snelle verzending!

snel en kwaliteitsvol

De bestelling plaatsen ging snel. Men zegt 'voor 13u besteld, vertrekt dezelfde dag nog' en die belofte vervullen ze ook. (ik had om 12u57 besteld twijfelaar dat ik ben :-$) 1e werkdag na bestelling werd het al geleverd! Alles deftig in een doos met een klein handgeschreven briefje die hier zeker op prijs gesteld werd. Alles mooi ingepakt in thema papier. AANRADER!

altijd keurig en mooi verpakte pakketjes.

Prachtige artikelen

Goed advies en mooie artikelen. Met veel aandacht en liefde verstuurd

Goed, goede service en afhandeling

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.