Mooie kaarten, eenvoudig en kwaliteit.

Bestelling is goed verwerkt.

Wel heel mooi maar wel klein

Mooi en een persoonlijk kaartje erbij. Maar had het iets groter verwacht.

Erg tevreden

Snelle service, bij vragen goed telefonisch bereikbaar en erg vriendelijk en behulpzaam

Prachtige site

Helemaal super

Gekocht voor mijn collega die iets naars heeft meegemaakt. Ze was er heel erg blij mee. Snelle levering. Keurig verpakt.

Bijzonder!

Lieve Anja, Dit troostcadeautje heb ik aan een vriendin mogen geven. Ze heeft vorige week een miskraam gehad, na al lange tijd proberen zwanger te worden. Zo verdrietig! Zelf hebben wij onze oudste verloren, hij heeft 1 dag geleefd. Ik volg je op Instagram, en zie met hoeveel liefde je dit doet. Je bent bijzonder voor velen! Bedankt! Liefs Willeke Jansen

Goed en met gevoel geholpen

Als mens geholpen

Helemaal goed!

Mijn bestelling (een rouwkaart + envelop) was heel mooi ingepakt. Daarnaast zaten er gratis mini kaartjes met lieve berichten erbij die ik ook voor een ander gelegenheid kan gebruiken. Ook zat er een handgeschreven attentie kaartje van Anja bij. Kortom alles met liefde & troost ingepakt. De rouwkaart was voor een vriendin die haar dochter verloren heeft. Ik was blij dat ik zo'n mooie kaart bij vlinderkusje had gevonden.

Zeer tevreden over mijn bestelling. Het werd snel geleverd, was mooi verpakt en de producten waren zoals ze beschreven stonden. Ik heb zo toch mensen wat steun en kracht kunnen bezorgen. Heel erg bedankt daarvoor!

Alles is naar wens verlopen.

Snelle verzending. Goed ingepakt. Bedankt voor het extraatje en het persoonlijk geschreven briefje.

Snelle verzending, goed verpakt en artikel helemaal naar wens.

Super tevreden, mooie producten, goede verpakking, snelle levering en verast door het persoonlijk geschreven kaartje. Een blije klant in trieste dagen.

Persoonlijk

Heel mooi en persoonlijk geleverd. Duidelijk met aandacht ingepakt. Voelt fijn als een in moeilijke tijden dit zo met aandacht wordt gedaan. Bedankt

Mooie producten, snelle levering en met zorg verpakt. Ik ben heel tevreden!

Mooi in gepakt met aandacht gedaan en een persoonlijk kaartje echt een kadootje om te krijgen

Met veel liefde en aandacht met bestelling omgegaan.

Op mijn verzoek konden aan kaarsje 2 sterretjes ipv 1 gehangen worden. Pakketjes zijn eerder opgestuurd omdat ze bang was dat het niet op tijd aanwezig zou zijn en ze heeft op pakketje aangegeven dat het niet eerder dan de gewenste dag opengemaakt ‘mocht’ worden. Heel fijn dit meedenken en deze aandacht!

Mooie cadeautjes als woorden tekort schieten

Wat fijn dat je hier zoveel keuze hebt om mensen wat troost te bieden in een moeilijke tijd. Mooie cadeautjes en zelfs een persoonlijke boodschap die netjes voor je wordt bijgevoegd. Daarbij super snelle levering. Heel erg fijn!

Persoonlijk en liefdevol

Met zorg en zo persoonlijk ingepakt/afgeleverd . De liefde komt nog net niet uit de doos. Dat de naam van de afzender verkeerd geschreven was zorgt voor een lach in moeilijke tijden.

Fijne service!!

In 1 woord erg fijn! Echt mooi verpakt, je kan zien dat Anja het allemaal met liefde doet..

Mooie spulletjes voor onze 2 sterrenkindjes

Voor onze 2 Sterrenkinderen mooie hangers uitgezocht en een lampje voor onze zoon op zijn kamer. Zo hebben we iets tastbaars in huis voor ze. Met veel liefde ingepakt en verstuurd, ok nog een mooi kaartje erbij en 2 kaarsjes. Dat zijn de kleine gebaren die er toe doen in een lastige tijd. Heel veel dank voor de mooie spullen. Groet, Hester

Een prachtig produkt met een treffende tekst als herdenking.

Het verjaardagstaartje was nog ontroerender dan verwacht.

Prachtig!

Mijn bestelling was er direct de volgende dag, heel mooi verpakt, met een persoonlijk kaartje erbij. Erg leuk. Ik ga zeker vaker bestellen.

Fijn contact

Ik was vergeten om de datum aan te geven bij het pakje en dat werd meteen goed opgepakt toen ik daarover mailde. Heel fijn!

Enorm lief en met zorg verpakt en ontzettend snel in huis.

Het is elke keer weer een ‘feestje’ om de liefdevolle pakketjes van Anja te ontvangen.

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.