Heel mooi verzorgt.

Het kaartje was heel mooi verzorgt,de tekst die ik erop wilde hebben stond er netjes op. Ik miste alleen de datum wanneer het kaartje aan moest komen,kon ik nergens vinden.

Mooi, lief en dankbaar

Super snelle levering. Lief met zo'n persoonlijk kaartje erbij en het product is zeker mooi. Werd heel dankbaar ontvangen

Aanrader!

Waar ik bij andere aanbieders nooit de juiste woorden kan vinden betreft rouw, weet Vlinderkusje deze altijd precies te beschrijven.

Snel geleverd. Heel mooi ingepakt met een lief handgeschreven persoonlijk berichtje. Dank je wel Anja!

Altijd een mooi koester moment

Als ik iets bestel bij vlinderkusje is het veelal een troost cadeau of speciale gelegenheid. Dit keer was het voor de eerste sterrenverjaardag van mijn dochtertje Sophie. Het waren slingers. Het pakje openmaken is al helend. Zoveel liefde in het verpakken ervan. Ik ben elke keer vertederd. Bedankt

Echt aandacht aan besteed!

Ik heb door mijn ervaring als verpleegkundige veel met afscheid nemen, sterven en rouw te maken gehad. Ik ben onder de indruk van jullie aanbod. Respectvol en troostgevend. Prachtig verpakt, fijn contact.

Prachtig ingepakt met persoonlijke berichtje

Ik ben heel tevreden over de service. Een mooi pakketje ontvangen met persoonlijk berichtje erbij. En super snel geleverd. Dank!

Speechless

Klein gebaar, grote betekenis voor een groot verlies. Bedankt voor jullie mooie producten en snelle service

Super mooi ingepakt. Echt een speciaal pakketje. Je ziet dat het met zorg en liefde is gedaan. En ook nog eens snel geleverd!

Erg mooi artikel!

Zeer tevreden over deze site. Verzending was snel en met zorg ingepakt en artikelen nog mooier dan op de site. Erg blij dat ik dit ben tegengekomen. Mooie cadeaus voor verdrietige periodes.

Mooie producten, snelle service

Bestelling gedaan, alles was netjes verpakt. Ook de service was top!

Met respect en warmte

Mooie producten, eerlijke prijzen en een liefdevolle wijze van verzending

Wat een mooie gedichtenbundel.

Wat kregen wij een mooi ingepakt boekje. En heel mooi hoe de gedichten onze gevoelens weergeven. Dank je wel

Mooi en netjes verpakt.

Op tijd geleverd, jammer dat er iets vergeten was bij de levering, maar gelijk reactie en snel verholpen.

Bedankt voor de mooie spulletjes

Ons zoontje zou nu eigenlijk fysiek bij ons zijn helaas heeft dit niet zo mogen zijn . Maar hebben nadat hij overleden is spulletjes ontvangen uit jou mooie winkeltje van familie en vrienden . Zo mooi die hebben we op zijn kamertje gezet . Zelf hebben we daarna ook eens in je webwinkeltje rondgekeken en hebben nu jou mooie kersthangers ster en maan besteld voor zijn eigen mooie boompje die we tegen die tijd willen neerzetten . Nogmaals bedankt

Bijzonder mooi

Alles is goed verzorgt en mooi op tijd aangekomen. Wat een mooie, lieve spullen verkopen jullie! Ik ben heel erg tevreden en kom zeker terug.

Snel, netjes en mooie artikelen met n persoonlijk briefje.

Prachtige organisatie, alles piekfijn in orde.

Prachtige organisatie, alles piekfijn in orde.

Correcte en snelle bezorging

Geen opmerkingen

Waardevol

Twee zakjes met tekst en sterrenkaarsjes gekocht voor twee jonge jongetjes die hun vader moeten missen. Waardevol in een tijd van groot verdriet. Fijn om te ervaren dat dit mogelijk is en zo troost te kunnen brengen.

Snelle verzending

Snel geregeld, lief kaartje erbij en nog wat verrassingen erbij. Aanrader!

Geweldig liefdevol verzorgd

Een geweldig liefdevolle verzorgde verzending vd gekochte spullen

Mooi ingepakt en helemaal zoals verwacht!

Mooi ingepakt en helemaal zoals verwacht!

Hier wordt met zorg gewerkt!

Wat fijn is het dat je een troostcadeau kunt vinden voor mensen die iets heel verdrietigs meemaken! Het was keurig ingepakt. Top! Ik kreeg er ook een paar extra kaartjes bij! Super!

Erg persoonlijk (met een tintje)

Persoonlijk briefje bij de bestelling, wat positief bijdraagt aan de ervaring. Echter wat ik niet logisch vind is het verzenden van een kaartje in een doos (dus inclusief verzendkosten), waar het simpelweg in een stevige envelop past. Lijkt me ook in deze tijd een stuk logischer en efficienter.

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.