Topservice

Mooie producten, snelle levering en stijlvol ingepakt!

Vol liefde en warmte

Ik heb een altaartje gekocht met kaarsje, kaartje en porseleinen hartje voor een vriendin die in een verdrietige periode zit. Wat was het superlief en mooi ingepakt. Met een persoonlijk kaartje en nog extra kaartjes met een lieve boodschap. Heel bijzonder en fijn dat er een site bestaat waar je een presentje kan kopen voor iemand die iets verdrietig meemaakt of een steuntje in de rug nodig heeft.

M n zoontje is in april overleden en ik ontving van een moeder van school een prachtige tekst ! Gekocht bij jullie. Toen wilde ik iemand een hart onder de riem steken en ben op jullie site gaan kijken. En een prachtige tekst gekocht. Het was mooi verpakt duidelijk zorg aan besteed. Mooie site die mij echt raakt. Lieve groet, Jeanine

Leuke site, met mooie spullen

Hartverwarmend

Snelle levering van een supermooi product waarmee ik iemand heel gelukkig kon maken in donkere troostdagen. Een dikke dank U wel.

Liefdevol verpakt

Wat een warm pakket! Alles enorm liefdevol verpakt. Echt een enorme aanrader om hier een aandenken te kopen.

Snel geleverd, prima prijs en erg leuk herdenkingscadeautje

Erg leuk & mooi verpakt, leuke mini kaartjes er bij gekregen. Ik had een herdenkingsplankje met kaarsje besteld waar een mooie kaart bij zat. Prika prijs en op tijd bezorgd. Kortom: tevreden!

Mijn ervaring is zeer goed. Ik had gevraagd of ik wat artikelen kon combineren, kreeg gelijk mail terug dat het niet mogelijk was omdat het artikel te klein was. Het extra kaartje kreeg ik toen kado! Super geregeld!

Op tijd geleverd en mooi ingepakt

Het is een cadeautje wat je liever niet geeft, maar na overlijden van ons neefje van 6 maanden, een waardevol geschenk om foto's en herinneringen in te bewaren. Mooie kaft met aan voor- en achterkant mooie spreuk

Super leuke webshop en zeer goede communicatie …

Netjes verzorgd

Mijn ervaring was prima, alles net ingepakt. Een lief kaartje erbij. Een klein minpuntje is wel de bezorgkosten deze zijn vrij hoog. Voor de rest echt top.

snelle en mooie levering!

Het pakketje was snel geleverd en deze was ook nog is erg mooi ingepakt! dik tevreden!

Troostdoosje

Alle keren is er te zien dat de pakketjes vol liefde zijn verpakt. Deze keer niet iets voor mezelf maar voor een vriendin moeten kopen. Hoefde dan ook niet te twijfelen waar ik dat wilde doen.

Voor mijn vriendin op de jaardag van haar zoontje een aantal dingen besteld, deze zijn zeer gewaardeerd! Super mooi verpakt.

Erg persoonlijk dat er een hand geschreven kaartje bij zat. Netjes verpakt

Super snel binnen en zo leuk de extra kaartjes . Alleen voor de verpakking zou je al een bestelling plaatsen. Heel tevreden!!!

Snelle levering, persoonlijk kaartje erbij. Heel erg tevreden.

❤️ Helemaal top geregeld

Aandacht aanbesteed met inpakken . Super lief kaartje erbij. Top service❤️

Mooie producten

Helaas heb ik de producten niet "in het echt" bekeken omdat het rechtstreeks naar de ontvanger is verzonden. De ontvanger, vriendin vond het erg mooi. En als gever ben ik erg blij dat je zulke mooie dingen bij vlinderkusje kunt bestellen in de moeilijkste periode van iemands leven.

Met recht een cadeautje!

Zowel het cadeautje zelf, als de verpakking en de begeleidend kaartje erbij getuigen van passie voor wat Anja doet. Mijn zus was heel blij met haar armband, niet alleen door de armband zelf en de symboliek maar ook het verhaal ‘erachter’.

zijn er erg blij mee en snel ontvangen

prima service

Heel erg goed

Mooi product, snel geleverd, mooi verpakt. Helemaal top. Ik vond ook het hartverwarmend om het handgeschreven kaartje te ontdekken in de doos. Dank je wel Anja.

Prachtig

Wij hebben dit voor een sterren mama gehaald en wat is het toch moeilijk om je medeleven in woorden te brengen. Maar Anja heeft dit zo mooi gedaan! Prachtig ingepakt kwam het pakketje binnen. We weten zeker dat de mama waar het pakketje heen gaat hier steun uit zal halen. Echt prachtig!

Een heel warm tastbaar stukje vol troost.

Een heel warm tastbaar stukje met een heel troostend mooi engeltje. Alleen jammer dat er een klein stukje vleugeltje was afgebroken met het verzenden. Ik heb het vastgelijmd, maar misschien nog iets meer bobbelplastic. Vriendelijke groet Karin.

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.