Hartverwarmend

Wat fijn dat er zulke mooie spulletjes zijn die je kan geven/versturen aan papa's & mama's die hun kindjes moeten missen.

Heel fijn

Ik vond bij jullie precies wat ik zocht voor een condoleance kaart.

Snel en goed

Snel en goed

Persoonlijk cadeau

Met zoveel keuze uit lieve troostcadeautjes, kan iedereen hier iets vinden. Ik had mailcontact gehad met Anja en zij heeft mijn vraag meteen kunnen beantwoorden. Verzorgt en met liefde verzonden.

Troostend!

Zo fijn om spulletjes en kaartjes te ontvangen vanuit Vlinderkusje. Heel troostend en zo mooi en liefdevol ingepakt.

Super mooi! ♡

Vandaag moeten we ons meisje al 3 jaar missen, daarom werd haar herdenkhoekje in een nieuw jasje gestoken. Zal zeker nog bestellen!

Mooi verpakt met persoonlijke boodschap

De producten die ik heb besteld zijn allemaal net zo mooi als op de website. Alles met zorg verpakt mét een persoonlijke boodschap erbij. Ik ben er héél blij mee!

Goed verzorgd!

Mooi verpakt en nog een leuk bedank kaartje erbij!

Zo liefdevol!

Altijd zo mooi ingepakt,je kijkt er naar uit om je pakketje te openen...altijd een verrassing!!Snelle levering!Gewoon TOP!!

Prachtig ingepakt en erg snelle levering

Prachtig ingepakt en erg snel!

Snel binnen.

Vond het zo speciaal dat er een hand geschreven kaartje bij zat en 4 kleine kaartjes.

TOP!

Ik ben super tevreden van mijn bestelling! Ik ga zeker nog bestellen! Mvg Jolien Vande Meirssche

Mooi!

Wat verkopen ze mooie troostende dingen in de webshop! Daar kun je iemand wel mee troosten

Mooie producten en snelle levering

Mooie producten en snelle levering

Top service, snel met persoonlijk kaartje erbij

Mijn bestelling verliep heel vlot, snelle levering. Er zat een lief persoonlijk kaartje bij en was heel mooi verpakt. Product zelf ook goede kwaliteit, exact zoals ik het verwacht had

Wat een liefdevol pakketje

Wat een verrassing was het om mijn pakketje uit te pakken. Met liefde ingepakt. Prachtig kadootje voor mijn dochter en ook nog supersnel binnen. Echt een aanrader!

Ik had dezr website liever niet nodig gehad maar het was overduidelijk dat ze het met veel zorg en liefde verstuurd hebben. Mooie producten en met een persoonlijk kaartje.

Met gevoel

Verrast door de mooie website met voor mij speciale cadeautjes. Het pakketje was zeer mooi ingepakt en het persoonlijke kaartje werd zeer gewaardeerd.

Erg mooi aanbod en goede snelle service

Al een aantal mooie troostcadeautjes gekocht. Bij binnenkomst is alles mooi ingepakt.

Snelle reactie op mail en op een pakketje erbij geschreven dat het op een bepaalde datum geopend mocht worden. Super fijn!

Mooi en liefdevol

Goedemiddag, De bestelling heb ik gelijk de volgende dag ontvangen, mooi verpakt. De liefdevolle verzorging straalt er van af. Ik heb het gelukkig niet zelf mee gemaakt ( miskraam, of dood geboren kindje) Maar kan we wel vinden in de mooie gedichtjes. Ik had alleen denk ik het eerste gedichten bundel moeten kopen, want deze 2e bundel gaat echt over de geboorte van een doodgeboren kindje. Deze bundel geef je niet aan iemand die een miskraam heeft gehad na 8 weken zwangerschap. Maar het blijft een hele mooie bundel. Fijn dat er mensen zijn die dit kunnen en willen vast leggen en delen met anderen. Liefs van Thea

Prachtig

Erg mooi doosje vol troost en een zakje met een muntje erin ontvangen. Hoop dat degene waar het voor is het net zo mooi vind!

Fijne ervaring!

Super mooie producten in de webshop. Mijn zus heeft vorig jaar haar kindje verloren en daardoor kwam deze webshop op mijn pad. Erg mooie troost cadeautjes / gedichtjes etc. waar ook ruimte is om er eventueel een persoonlijke boodschap bij te doen. Bij de bestelling ook een aantal kaartjes cadeau gekregen met een tekst erop, en ook nog een persoonlijk kaartje wat ik super lief vind! Tenslotte ook een snelle levering! Zeker een aanrader om hier te bestellen.

Gewoon geweldig

Snel geleverd en zo lief verpakt.

Zo mooi!

Weet wat spulletjes gekocht. Alles wordt met zoveel zorg en liefde ingemaakt. Dankjewel!

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.