Prachtig pakket

Met zorg en aandacht ingepakt. Een fijne ervaring.

Zeer tevreden met hetgeen ik ontvangen heb

Zie hierboven

Echt mooi

Zo mooi en goed kaarsen

Super!!

Met liefde gemaakte en verpakte artikelen ondanks het beladen thema is het een feest om je bestelling uit te pakken

Snel en correct geleverd

Geleverd volgens info

Verrassend, liefdevol, mooi en snel!

Je denkt dat je weet wat je krijgt, omdat je iets besteld hebt. Maar je krijgt nog meer. Anja geeft er een personal touch aan en stopt nog wat extra troost en liefde in het pakje. Met een persoonlijke boodschap. Zo lief!

Mooi materiaal!

Zeer snel geleverd en heel mooi materiaal!

Wat goed verzorgd allemaal

Pakketje werd keurig op tijd afgeleverd.Goed verzorgd en werd enorm gewaardeerd

Meerdere malen bestellingen geplaatst bij Vlinderkusje. Levering is snel en de producten zijn altijd mooi verpakt. Leuk dat er een persoonlijk handgeschreven kaartje bij zit en leuke extraatjes zoals stickers en kaartjes.

Superfijn en snelle bezorging!

Schattig troost cadeau

Veel mooier dan een condoleance kaart, goed geleverd ook. Dit ga ik zeker nog eens doen :)

Prachtig ingepakt en precies op tijd!

Dankjewel, ook al is het een verdrietig moment, het voelde heel speciaal om dit te geven en te laten uitpakken! Met zorg ingepakt!!

Prettig

Altijd een verrassing als je pakketje uitpakt, terwijl je al weet wat je gekocht hebt. Je weet nooit welk kaartje / stickers erbij zitten.

Mooi product en super lief ingepakt

Snel geleverd en mooi ingepakt!

Geweldig lief ingepakt!

Snelle levering en de bestelling was heel attent ingepakt, met kaartjes met lieve tekstjes ♡

Liefdevol

Prachtige liefdevolle website met hele mooie cadeautjes die troost bieden en/of liefde geven. Anja is ontzettend attent en persoonlijk. Hele fijne communicatie. Pakjes had ik heel snel in huis. Prachtig verpakt, met lief kaartje en kleine attentie. Meteen erna nieuwe bestelling gedaan. Wederom heel fijn geholpen. Iedereen die op zoek is naar wat liefde en troost, kan ik deze shop van harte aanbevelen. Dank je wel lieve Anja.

Product is zoals het op de site staat perfect

Wat een mooi waardevol cadeautje konden wij als vriendinnen geven aan de man en dochters van onze overleden vriendin.

Super webshop, bestelling was heel snel binnen, en de bestelling was prachtig ingepakt. Super bedankt Anja!

Een prachtige shop met cadeautjes met een boodschap of betekenis. Zo mooi verwoord. Het pakketje was snel verzonden. Pakketje zag er echt fantastisch uit. Zo'n cadeautje is zo betekenisvol en doet iemand met verdriet goed.

Het pakket uit te pakken voelde als een warme hand op je schouder. Alles prachtig verpakt, met liefde. Ik voelde dat dit met veel zorg en liefde was gedaan.

Geweldig en zeer persoonlijke benadering

Vooral verrast door het persoonlijke woord op een kaartje bij ontvangst

Mooi en troostend

De ontvanger vond h et erg mooi en origineel

Bijzonder mooi!

Bijzonder

Snel en heel netjes ontvangen

Altijd met de grootste zorg ingepakt en met een persoonlijk bericht .

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.