Mooie producten, snelle levering, mooi verpakt

Een pakkend post pakketje

Netjes op de hoogte gehouden van de bezorging. Wat kun je toch veel kracht, troost en liefde aan iemand bezorgen met deze geweldig post pakketjes.

Snelle levering, mooie producten met zorg verzonden

Ik kan iedereen het aanraden om een bestelling te plaatsen bij Vlinderkusje. Niet alleen heb ik mijn bestelling supersnel ontvangen (donderdag besteld, vrijdag ontvangen), Anja zorgt ervoor dat je bestelling niet alleen erg mooi verpakt is, ze schreef tevens een persoonlijke boodschap én stak er nog extra kaartjes en stickers bij. Bedankt, Anja, om zoveel zorg, troost en liefde in jouw bestellingen te steken!

Dankbaar

Lieve Anja, Bedankt dat je dit prachtige concept hebt opgericht na het verlies van jou Boris. Ik haal heel veel steun uit de prachtige teksten. Het is met liefde ingepakt, dat is maar al te duidelijk. Dank

Fijn!

Een mooi waxinelichthoudertje besteld dat als een speciaal ingepakt pakketje aankwam. Dank daarvoor!

Heel fijn en vlot

Alles was mooi ingepakt, een lief persoonlijk berichtje erbij. Extra stickertjes gekregen bovenop wat besteld was. Heel vlot geleverd.

Geweldig!

Ik zocht, en vond meer dan de bedoeling was. Om de eerste geboortedag van ons overleden dochtertje te 'vieren'. Kaarten om de opa's, oma's, ooms en tantes uit te nodigen, en een slinger die past bij de situatie. Ik vond enveloppen, maar had liever effen enveloppen gehad in verschillende kleuren zodat de kaart niet doorschijnt. Snelle levering met een persoonlijke touch, ik ben zeer tevreden en onwijs dankbaar. Anja, dankjewel!

top service!!

Al enkele keren bestelt op vlinderkusjes, en steeds zeer tevreden over!! Vlotte verzending, mooi verpakt, extra kaartje die eens mens zo deugd doet! Een site waar mensen in hun verdriet toch hun hart kunnen ophalen aan iets die deugd doet, een speciaal kaarsje, een kaartje, bloem zaadjes om te planten, vaderdag om papa hier boven... Gewoon TOP!!

Heel goed.

Mooie, lieve, troostrijke spulletjes, kaartjes. Snelle levering. Erg tevreden.

Toppie

Altijd liefdevol en mooi verpakt. Je ziet dat het met liefde verstuurt wordt.

Goed geregeld

De ouders waren erg tevreden en was goed geregeld

Kon niet beter.......!

Vraag via de mail gesteld omtrent de bezorging ,heel snel op gereageerd. Alles heel goed geregeld,ook dat het pakketje pas later open gemaakt mocht worden. Het pakketje is als troost heel goed ontvangen.

Geweldige site, met mooie spullen

Mooie site, snelle levering Altijd een lief berichtje bij je bestelling

Geweldig, snel & liefdevol

Snelle bezorging en de persoonlijke boodschap (dmv een kaartje) bij de bezorging heb ik als zeer attent ervaren.

Met zorg geleverd

Snelle levering. De producten zijn met zorg ingepakt en verstuurd. Erg blij mee!

Pakket arriveert op bestelling

pakket arriveert op bestelling en met een zeer aangename sfeer. ik kan deze winkel ten zeerste aanbevelen

snelle behandeling

Leuke producten en snelle afhandeling.

Het pakketje was heel troostvol

Een hele mooie herinnering aan een moeilijke tijd. Blij dat er in het gedichtenbundeltje ook een gedichtje was voor opa en oma. Ook die kunnen het er heel moeilijk mee hebben. Oma Gonnie oma van sterrekindje Dàin *+18-05-2021

Persoonlijk

Anja maakt van je pakketjes feestje om uit te pakken. Met veel liefde en zorgen ingeplakt en dat voel je. Heel persoonlijk en mooi.

Persoonlijk

Al meerdere keren bij vlinderkusje besteld. Voor mijn werk als uitvaartverzorger, maar ook privé. Wat ik zo waardeer is de persoonlijke touch die Anja eraan geeft. Alle producten worden ingepakt, voorzien van een mooie sticker en altijd een persoonlijk geschreven kaartje. De producten zijn erg divers en prachtig! Ik ben een enorme fan en kijk alweer uit naar de volgende bestelling :)

Persoonlijk & zeer netjes!

erg mooi en zorgvuldig ingepakt. Het persoonlijke kaartje erbij maakte het helemaal af!

Snel en keurig geleverd

Het boekje was heel leuk als kadootje veroakt, zodat ik het meteen kon geven

Fijne website voor moeilijke momenten

Mooi verpakt en mooie artikelen om uit te kiezen!

Snelle en fijne ervaring !

Echt een aanrader om bij jullie te bestellen . Mooi en betaalbare herinneringen . Super leuk ingepakt allemaal. Zeer fijn om het pakje uit te pakken ! Snelle en correcte manier van bestellen en ontvangen . En super leuke items ! Dank je wel . VLINDERKUSJE

Hartverwarmend teder

Anja is een superlieve vrouw met een teder gevoel voor verdriet en verlies. Het is hartverwarmend!

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.