Overduidelijk met liefde behandeld, volledig volgens afspraak

Heel blij met en dankbaar voor Vlinderkusje. Een gevoelig cadeau voor moeilijke omstandigheden is zeer goed en volgens afspraak afgehandeld. Levering voor een bepaalde datum is af te spreken en wordt ook duidelijk op de doos geplaatst. Heel fijn! Dankjewel!

Prima service, aandacht .troost,herkenning

Prima kwaliteit, gemakkelijk contact te maken met Anja. Mooie spulletjes voor iedereen. Ze heeft voor iedereen een hartelijk woord, op de kaartjes die je bij de bestelling krijgt. Een supervrouw.

Snel en prachtig

De artikelen waren er enorm snel en zijn echt prachtig. Mijn schoonzus is er super blij mee, ondanks de verdrietige omstandigheden.

Snelle service. Er was een lief persoonlijk berichtje en een kleinigheidje toegevoegd. Bestelling was zelfs al ingepakt! Top!

Geweldig!

Ook al waren het maar een paar kaartjes die ik besteld had. Je merkt dat het met liefde gemaakt en ingepakt was. Zelfs nog een paar extra kaartjes erbij! Dankjewel.

Heel netjes verzorgd & persoonlijk!

Snelle levering, heel netjes verzorgd en persoonlijk. Met liefde verstuurd!

Ik bestel vaker bij vlinderkusje. Super mooi ingepakt. Je ziet dat het met liefde is gedaan.

Wat een mooi producten

Wat een mooi producten en wat een snelle levering

Netjes verzorgd

Snel geleverd, mooi en subtiel ingepakt. Mooie site met voldoende keuze voor gelegenheden. Jaaragenda ipv VERjaardagen> top, het gaat om details. En een persoonlijk geschreven kaartje met aanhef bij openen.

Supermooie spulletjes met zorg ingepakt en verstuurd. Daarnaast met een persoonlijk kaartje.

Wat een prachtige site vol liefdevolle spulletjes

Ik ben enorm te spreken over vlinderkusjes. Ik vind de producten die ze verkopen geweldig en het is ook nog eens super mooi ingepakt en ik kreeg er een leuk cadeautje bij. Echt een top ervaring!

Geweldiggg

Mooie "troost" kadootjes. Altijd mooi verpakt met extraatje zoals mooie woorden op kaartje. Dit doet echt heel veel!!!

Mooi aandenken

Hoi Anja, dankjewel voor het snelle versturen van het pakketje! Het is een aandenken van mijn zwangerschap die na 8 weken is gestopt, ik was zwanger van een tweeling.

Mooi!

Helemaal blij met mijn bestelde pakketje. Super mooi ingepakt. En een handgeschreven kaartje erbij maakt het helemaal persoonlijk!

Zorgvuldig

Wat fijn dat deze site bestaat. Heb iets moois besteld dat ook echt troost geeft. Het was allemaal heel zorgvuldig en lief verpakt. Dat geeft echt iets extra's. Ook extra afval, maar het draagt wel bij aan de beleving dat je iets moois in huis hebt gehaald. Communicatie over de bezorging was prima.

Top site & top service!

Heel liefdevol verpakt, 'n kippenvelcadeautje om het pakje binnen te krijgen! En supersnel verzonden!

Goede services

Hoede services netjes ingepakt met wat extra's erbij

Heel mooi ingepakt!

Had een cadeautje besteld voor moederdag en gevraagd of ze het in bepaalde kleuren in wilden pakken. Het is echt super mooi ingepakt. Super service!

Super Waten er erg blij mee

Hartverwarmend

Zoals vaker ervaren heb ik wederom een prachtig pakketje vol hartverwarmende artikelen ontvangen van Vlinderkusje. Artikelen die er toe doen, ingepakt met veel liefde en zorg en een snelle verzending. Voor zowel de jaardag van onze dochter en voor een lotgenote die recentelijk hetzelfde heeft meegemaakt, ben ik weer geslaagd om iets passends te vinden.

Fijne en snelle service....goed bezig, Anja!

zeer tevreden, het cadeau werd heel erg gewaardeerd! xx

Super mooie decoratie bij ons herdenkplekje

Super mooie en goede producten van Vlinderkusje. Dit maakt ons herdenkplekje nog mooier en dierbaarder. Mooi en met zorg ingepakt. Is echt een feestje om uit te pakken. Veel dank voor de mooie producten

Dit is voor mijn dochter die straks haar eerste moederdag viert, helaas zonder fysiek aanwezig dochtertje Eva. Ik vind jouw producten zo mooi en zo vol liefde en warmte, prachtig. Ik heb al verschillende mensen naar je website en Facebook pagina verwezen.

Liefdevol en snelle service

Mooie, lieve producten die snel en persoonlijk verstuurd worden

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.