Prachtige webshop en mooie verpakkingen

Prachtig spulletjes om te geven en om te krijgen. En altijd supermooi verpakt

Liefdevolle cadeautjes en gedichtjes bij verlies

Mooie gedichtjes en lieve cadeautjes voor jezelf of iemand anders die een kindje is verloren. Heel mooi verpakt, je voelt de liefde.

Prachtige artikelen en supergoede service

Ik heb al meerdere keren besteld bij Vlinderkusje en ben elke keer weer verrast door de prachtige artikelen die stuk voor stuk mooi ingepakt worden. De verzending is altijd supersnel en keurig. Niks dan lof!

Snel en goed en leuk verpakt

Bestelling snel binnen, mooi verpakt cadeautje en altijd vol met persoonlijke aandacht: een erg leuk: handgeschreven kaartje of een stickertje.

Mijn ervaring met vlinderkusje is fantastisch, super lieve vrouw die met je meedenkt en duidelijk advies geeft, ook de verzending is super snel en de leuke extra attenties die je erbij krijgt, geven je meteen een grote glimlach op je gezicht. Ik zou iedereen aanraden om bij vlinderkusje te bestellen, het assortiment is ook groot en voor ieder wat wils en passend!

Betrokken en vol liefde

Zodra ik het pakketje van Vlinderkusje ontvang, voel ik de liefde die erin zit en is mijn meisje even heel dichtbij.

Super snelle levering van super leuke, mooie en bijzondere cadeautjes. Waar je iemand mee kan troosten, geliefd kan laten voelen en blij mee kan maken! Erg leuke online conceptstore, ik ga hier zeker vaker bestellen :-)

Liefdevol ingepakt

Ik heb kaartjes besteld bij vlinderkusje voor o.a het foto album van mijn overleden kindje. Het pakketje werd binnen 2dagen al geleverd en mooi en liefdevol ingepakt. Er wordt echt liefde en aandacht aan besteed en dat voelt goed omdat het al zo'n beladen iets is.

Met liefde ingepakt

Toen ik begin dit jaar mijn eerste kindje verloor, kreeg ik een prachtig gedenk plekje van een lotgenoot. Sindsdien bestel ik zelf ansichtkaarten bij Vlinderkusje. Omdat de reden van bestellen soms zo somber is, maakt het het extra fijn dat deze pakketjes met liefde en aandacht worden ingepakt en verzonden. ( wat ik daarmee bedoel, merk je wel als je besteld) En altijd met een persoonlijk kaartje van Anja!

Goede en snelle service, mooie bijzondere producten met zorg en altijd mooi ingepakt. Heel fijn om te ontvangen. Al meerdere keren besteld.

Goede service, mooie producten em met zorg en liefde ingepakt dat zie je

Het pakket van Vlinderkusje heeft mij ontzettend blij gemaakt!

Ik kreeg het pakket binnen en gewoon Waauuww! Hoe ontzettend veel moeite en liefde erin is gestoken maakte me zo vrolijk!

Snelle verzending

Mooi product en snelle levering wat in dit geval ( overlijden) goed uit kwam.

Goede snelle service

Leuke artikelen, voor jezelf maar ook om ouders cadeau te doen die een kindje hebben verloren

Ongezien goed !

We hebben nu en dan al eens bestel voor het sterrenkindje van onze dochter en we zijn zeer tevreden .

Mooie gedichtjes en andere lieve producten

Snelle bezorging, alles mooi en leuk ingepakt. Mooi materiaal.

Is erg goed

Ik heb de 2 keer iets besteld bij vlinderkusje En mijn ervaring is dat de mensen waar het voor is dat die het als erg leuk ervaren

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.