Er mag wel een Nederlandse gebruiksaanwijzing bij gedaan worden voor hoe en wat gebruik ervan Niels, alleen op de doos voor de montage ervan. Het opladen duurde erg lang was hem al 2 uur aan het opladen voor ie echt begon op te laden daarom de boven genoemde gebruiks aanwijzing. Heb je mijn mailtje niet ontvangen gister.

Prima keuze, maar wel een belangrijk minpunt.

Blij met de degelijke combinatie smartphone houder en powerbank, maar niet tevreden met de fragiele bevestiging op het stuur. Je hebt verschillende hulpstukjes nodig en het geheel wiebelt nogal. Om bij aankomst de combinatie te kunnen afnemen, moet je een schroefpin geheel los draaien. De PROOF telefoonhouder lijkt me beter geschikt voor elk type stuur en snel afneembaar.

Prima product maar geen usb-c

USB-C is tegenwoordig de norm. De geleverde producten hebben nog een oude micro usb

Mooi op tijd geleverd

Vlotte snelle correcte levering

Zeer goede ervaring met dit bedrijf

Snelle en goede levering i.c.m. goede communicatie

Het product was duidelijk beschreven en de levering gebeurde volledig volgens planning!

goed maar te weinig info

Te beperkte gebruiksaanwijzing, meetalen plaatje??????

Vooralsnog doet hij wat ik wil

Sinds ik mijn mobiel maximaal 80% oplaad is een powerbank noodzaak. Deze neemt op het stuur net zoveel ruimte in als een telefoon zonder powerbank. Nu afwachten wat hij op trilpaden doet.

Super goed beeld en laad de telefoon perfect

Goed beeld, en laad de telefoon perfect op. zit stevig op de connector vast op het stuur.

Supersnel en super goed!!

Alles liep zeer vlot en snel en de geleverde producten zijn Top!!

Service, klantgerichtheid en vriendelijkheid van een buitencategorie.

Nadat bleek dat een product niet functioneerde naar behoren werd alles in het werk gesteld om een nieuwe te leveren. Er werd meegedacht, verschillende opties gegeven en altijd een uiterst correcte en vriendelijke persoonlijke reactie binnen een dag. Tevens bijzonder snelle verzending van goederen. Excellente service

Een makkelijk hanteer telefoonhouder met powerbank

Hoewel mijn stuur maar een diameter van 22 mm heeft heb ik met een kleine aanpassing er toch op gekregen. Nog geen moment spijt gehad van de aankoop. Alleen er had wel een adapter er bij mogen zitten.

Topservice

Op vrij ruwe gravelpaden brak na 3 dagen be bevestiging van mijn houder met powerbank toch af. Gelukkig kon ik de houder plus bevestiging een kwartslag draaien en vervolgens weer verder en heeft de bevestiging op de betere paden in Denemarken. Bij terugkomst direct gemaild en foto meegestuurd. Per omgaande werd een vervangend model aangeboden en opgestuurd. Het contact verliep zeer vriendelijk en adequaat. Super

Vlot contact en snelle levering

alles volgens wens gegaan dus prima!

Zeer snelle levering.

..,

prima product maar de beschrijving is onder de maat.

De bijgevoegde beschrijving, een mini kartonnetje met hele kleine letters, gaf geen bruikbare informatie en de informatie die er stond was onjuist. Er staat beschreven dat de powerbank eerst opgeladen moet worden alvorens in gebruik te nemen. De pokerbank was echter volledig opgeladen. Het bijgevoegde kabeltje past niet in een IPhone 11. Een toelichting op de bevestiging aan een fietsstuur ontbreekt.

de lamp heeft een degelijk, en zwaarder gevoel dan alle goedkopere lampen

Je krijgt wat ze beschrijven. Snelle levering.

Product voldoet aan de verwachting. Een vraag aan de klantenservice werd snel en goed beantwoord.

Makkelijk vindbaar, redelijke prijs en snelle levering

Zie boven

Bruikbaarheid valt erg tegen

Bij de installatie gaat het redelijk goed. Moet extra maatregelen nemen om het goed stabiel vast te zetten. Heb extra vulmateriaal nodig gehad om hem stabiel vast te zetten zodat bij slecht wegdek de houder goed blijft zitten. De draadloze opladen werkt niet, mogelijk door de extra stootprotectie van de Iphone. Door toepassen van korte usb voedingsdraad is dit opgelost. Gebruik hem nu al weken probleemloos.

TOP

Top leveringen

Een goed en sterk product,en ruim genoeg voor scoot met hondenmand achtet op

Een goed en sterk product,en ruim genoeg voor scoot met hondenmand achtet op

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven

06-232 989 17

Over Lightyourbike

Lightyourbike bestaat sinds 2020 en heeft sinds dat moment de missie om ervoor te zorgen dat iedereen in Nederland & België goed verlicht de weg op gaan! Ontzettend belangrijk daarbij is dat de klant altijd centraal staat, en daarom doen we er alles aan om jouw ervaring zo fijn mogelijk te maken. Mocht er onverhoopt iets mis gaan doet de klantenservice er alles aan om dat op te lossen. Dat is nou de service van Lightyourbike!