Laden reviews...
78 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen geven de reviews een positief beeld. Veel klanten prijzen snelle levering, duidelijke communicatie en kwaliteit van de producten. Er zijn enkele opmerkingen over verpakking of levertijden, maar oplossingen komen meestal snel. De algehele indruk is betrouwbare service en betrouwbare producten.
Mooi product alleen batterij vindt ik te klein kwa inhoud.
22 June 2026
Henri
Pelt
Snelle verzending, goede communicatie. Verzending is zonder problemen afgerond.
19 June 2026
Harry
Leek
Super snel bezorgd, top kwaliteit
15 June 2026
A
Haarlem
Ik had ‘t iets kleiner ingeschat qua formaat. Ik houd meer van wat compacter, maar begrijp dat ‘t multifunctioneel is
8 June 2026
John
Ulvenhout
zie boven
5 June 2026
Louis
Rijsbergen
Een bedrijf die de service hoog in zijn vaandel draagt en die deze ook uitvoert
24 May 2026
Patrick
Oudenburg
Denkt mee in oplossingen. .
25 April 2026
Tom
Enkhuizen
Telefonisch niet bereikbaar ondanks dat ze een nummer hebben en dat is heel erg vervelend. Dit weerhoud mij om niet meer gebruik te maken van hun website.
24 April 2026
AJP
Leiderdorp
Beste Bert,
Hartelijk dank voor je bestelling én dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen.
Ik begrijp helemaal dat het vervelend is dat je ons niet kunt bellen. We zijn via het telefoonnummer altijd via de Klantenservice Whatsapp te bereiken, of via de mail! Dan helpen we je met plezier, en natuurlijk zo snel mogelijk!
Niels van Lightyourbike :)
Makkelijk te monteren en goed te bedienen
22 April 2026
Jan Roelof
Eesveen
Gewenste product binnen een dag geleverd. Top.
13 April 2026
Jan
Wolvega
Ziet er goed en degelijk uit. Makkelijk te monteren . Telefoon zit goed in de cover. Accu is denk ik iets te klein.
6 April 2026
Henk
Gorredijk
Ik had verwacht dat lampje aan zadel bevestigd zou worden door kunstof klem met kleine boutjes. Helaas blijkt dit obv tyraps te zijn waardoor er toch speling op de bevestiging blijft zitten.
Beveelt niet aan
27 March 2026
Erik-Jan
Den Bosch
Hi Erik-Jan,
Hartelijk dank voor je bestelling, en dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten via Kiyoh. We schrokken echter wel een beetje van deze beoordeling, want ik heb nergens een bericht of klacht kunnen ontdekken. Dat had ik graag vernomen zodat we je hiermee hadden kunnen helpen.
Uiteraard vervelend dat het product niet aan je verwachtingen voldoet! We hebben je gemaild met een voorstel & oplossing en komen graag met je in contact om het op te lossen!
Zeer correct en snel.
22 March 2026
Guy
Moerbeke Waas
Prima fiets-verlichtings materiaal voor een goeie prijs. De service en levering excellent.
21 March 2026
Patrick
Oudenburg
Hi Patrick,
Dank voor je bestelling en je mooie beoordeling, dat waarderen we ontzettend!
Veel veilige kilometers toegewenst op de fiets!
Niels van Lightyourbike :)
Het voldoet aan de verwachting.
20 March 2026
Willem
Drachten
extra fijn zichtbaar in het verkeer .
16 March 2026
Wim
Nijmegen
Goed product en een snelle levering.
16 March 2026
Willem
Zwijndrecht
Goed geholpen met het oplossen van een probleempje.
7 March 2026
Bert
Linden
Snelle en correcte afhandeling.
2 March 2026
Dries
Roeselare
Allereerst snelle levering. Goede kwaliteit en je bent zeker zichtbaar met deze lampjes. Jammer dat er alleen geen opbergzakje bij zit voor je helm zodat je hem kunt beschermen.
2 March 2026
Jessica
Bergen op Zoom
Mijn bestelling werd snel geleverd en het produkt ziet er mooi uit en heeft kwaliteit
1 March 2026
Wim
Kraggenburg
Reageren snel op vragen, snel opgestuurd. Blij mee!
27 February 2026
Evelien
wadenoijen
Na een misverstand over het leveren van het product werd ik op een snelle, persoonlijke manier, netjes geholpen.
17 February 2026
Hans
Erp
De lichtjes zijn klein en dus gemakkelijk van de fiets af te halen om diesel te vermijden. De lichtjes waren al opgeladen wat ook wel heel fijn is. Het geeft een goed licht en de verschillende standen is ook wel handig.
6 February 2026
Valerie
Leuven
Mooi product dat doet wat het moet doen. Erg fel licht dus goed zichtbaar. Wel jammer dat de kliptjes om het lampjes vast te maken aan de fiets niet aan het lampje vast zitten. Zo raak je ze helaas makkelijk kwijt. Ene micro-usb anno 2026 kan ECHT niet!
2 February 2026
Atze
Amersfoort
Lightyourbike bestaat sinds 2020 en heeft sinds dat moment de missie om ervoor te zorgen dat iedereen in Nederland & België goed verlicht de weg op gaan! Ontzettend belangrijk daarbij is dat de klant altijd centraal staat, en daarom doen we er alles aan om jouw ervaring zo fijn mogelijk te maken. Mocht er onverhoopt iets mis gaan doet de klantenservice er alles aan om dat op te lossen. Dat is nou de service van Lightyourbike!
Kanaaldijk-Noord 111
5642 JA Eindhoven