Beste Peter, Ik wil je graag bedanken voor je bestelling en fijne beoordeling! Groeten, Niels van Lightyourbike :)
Beste Mischa, Ontzettend bedankt voor je bestelling en je mooie beoordeling. Super fijn om te horen dat de service zo goed is bevallen. Tot de volgende! Groeten, Niels van Lightyourbike :)
Beste Carl, Super om te horen dat de levering soepel is verlopen en dat het product helemaal naar wens is. Daar doen we het voor. Bedankt voor je bestelling en je beoordeling! Groeten, Niels van Lightyourbike :)
Beste Jelmer, Hartelijk dank voor je bestelling én dat je de moeite hebt genomen om zo'n uitgebreide beoordeling te schrijven. Dat waarderen we ontzettend! Het kan inderdaad voorkomen dat de accuduur van de verlichting varieert bij verschillende temperaturen. Vervelend om te horen dat het achterlicht na zo'n korte tijd defect is geraakt, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig valt dit onder de garantie, en daarom nemen we privé even contact met je op. Fijne dag toegewenst! Groeten, Niels van Lightyourbike :)
Beste Raimond, Hartelijk dank voor je bestelling en dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen via Kiyoh. Gelukkig zijn we inmiddels op de hoogte gekomen van het defect aan je product en is er een nieuw product onder garantie verzonden. Graag vernemen we nog via de klantenservice of er nog iets anders is waar we je mee kunnen helpen, en of alles naar tevredenheid is opgelost! Groeten, Niels van Lightyourbike :)
Originele beoordeling
Lightyourbike bestaat sinds 2020 en heeft sinds dat moment de missie om ervoor te zorgen dat iedereen in Nederland & België goed verlicht de weg op gaan! Ontzettend belangrijk daarbij is dat de klant altijd centraal staat, en daarom doen we er alles aan om jouw ervaring zo fijn mogelijk te maken. Mocht er onverhoopt iets mis gaan doet de klantenservice er alles aan om dat op te lossen. Dat is nou de service van Lightyourbike!