Laden reviews...
78 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen geven de reviews een positief beeld. Veel klanten prijzen snelle levering, duidelijke communicatie en kwaliteit van de producten. Er zijn enkele opmerkingen over verpakking of levertijden, maar oplossingen komen meestal snel. De algehele indruk is betrouwbare service en betrouwbare producten.
Mooi product dat doet wat het moet doen. Erg fel licht dus goed zichtbaar. Wel jammer dat de kliptjes om het lampjes vast te maken aan de fiets niet aan het lampje vast zitten. Zo raak je ze helaas makkelijk kwijt. Ene micro-usb anno 2026 kan ECHT niet!
2 February 2026
Atze
Amersfoort
Alles gedaan wat ze beloofde
2 February 2026
Sam
Wommelgem
Goed zichtbaar en licht op hoofd
Beveelt niet aan
30 January 2026
Inge
Ekeren
goed product en bezorging binnen 24 uur na bestelling
23 January 2026
Renee
amsterdam
Heel fijn om met deze firma pakjes te bestellen.
24 December 2025
Liliane
Blanden
Super snel goede producten aanrader!
18 December 2025
Charly
Steenbergen
Heel snelle verwerking en afhandeling
15 December 2025
Hendrik
Oudenaarde
Vervanging onderdeel. Snelle reactie en service.
13 December 2025
Hans
Almen
Tevreden over het aangekochte product
6 December 2025
Bruno
Antwerpen
Ik ben al een hele tijd klant. Altijd goeie felle fietsverlichting. Ik betaal graag wat meer als het zeer goeie kwaliteit is. Bij mijn bestelling van vorig week is er wel 1 achter fietsverlichting kapot aan de bevestiging maar het licht werkt en met goeie lijm en vastbind plastiek is het opgelost.
1 December 2025
Sibil
Sint-Baafs-Vijve
Na mijn melding van een probleem met een fietslamp ben ik per ommegaande op een zeer plezierige manier te woord gestaan en is het probleem snel en op zeer coulante wijze opgelost. Zowel de communicatie als de oplossing waren perfect. Als klant kan je niet beter behandeld worden! Dank daarvoor en tot een volgende aankoop!
27 November 2025
Jan
Zwolle
De bestelde levering komt op tijd zoals gemaild en indien er een probleem met iets dat al aangekocht was wordt je ook verder geholpen zonder probleem. Alvast bedankt.
14 November 2025
Frank
Wijnegem
Netjes geleverd. Product is naar wens.
14 November 2025
Corne
S gravenmoer
Snelle levering, van heel fijne lampjes
14 October 2025
W.
Arnhem
De communicatie met de klantenservice was top, hun opvolging uitstekend.
12 October 2025
Hilde
Gent
Beste Hilde,
Ik wil je bedanken voor je bestelling en deze 5-sterren review :)
Met vriendelijke groet,
Niels van Lightyourbike.nl
Lamp nog niet echt gebruikt tijdens het fietsen in de bossen. Het laatste stukje wel even getest en het zag er veel belovend uit voor als het echt donker is. De lamp is makkelijk en snel te monteren zonder gereedschap.
10 October 2025
Chris
Helmond
Super snel en netjes verpakte set gekregen, de Halo achterlicht is fantastisch, wat een licht. De beamXL 1500 valt me toch iets tegen qua lichtopbrengst. Wel handig met ingebouwde powerbank. Materiaal is degelijk en eenvoudig te gebruiken.
8 October 2025
Bonno
Blauwestad
Ook al is er iets fout geleverd , het is snel opgelost . Doe zo verder .
4 October 2025
Roger
Pelt
Beschrijving is iets minder
28 September 2025
Filip
Meise
Lamp geheel compleet. Doet waar hij voor nodig is.Had graag een extra vleugeltje voor bevestiging onder de zadelrail.
26 September 2025
L.B.
Losser
Prima lamp voor op mijn mtb
22 September 2025
Ger
Boxmeer
Degelijk kwalitatief goed product. Alleen zijn de klemmen iets te smal voor mijn iPhone 13 Pro Max.
19 September 2025
Jan
Kortenhoef
Goede pasvorm, stevige sluiting en indien nodig, een goede waarneembaarheid.
16 September 2025
John
Ede
Heb de lamp opgeladen en na 24 uur nog aan op 100 lumen. Als je hem op 500 lumen zet dan is de accu na 4 uur leeg.
15 September 2025
Bert
Egmond
Ik draag lenzen dus een vizier is prettig en de verlichting geeft een veilig gevoel dat je goed gezien wordt in het donker.
5 September 2025
Ina
Stolwijk
Lightyourbike bestaat sinds 2020 en heeft sinds dat moment de missie om ervoor te zorgen dat iedereen in Nederland & België goed verlicht de weg op gaan! Ontzettend belangrijk daarbij is dat de klant altijd centraal staat, en daarom doen we er alles aan om jouw ervaring zo fijn mogelijk te maken. Mocht er onverhoopt iets mis gaan doet de klantenservice er alles aan om dat op te lossen. Dat is nou de service van Lightyourbike!
Kanaaldijk-Noord 111
5642 JA Eindhoven