Laden reviews...
41 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen vooral snelle levering, vriendelijk personeel en een duidelijke website. Bestellingen verlopen doorgaans vlot en betrouwbaar, en pakketten komen netjes aan. Er zijn enkele opmerkingen over retourkosten en af en toe voorraadproblemen, maar de service blijft over het algemeen betrouwbaar en vriendelijk.
Nvt
1 July 2026
Angela
Schalkhaar
Snel mijn pakket ontvangen , helaas was de rok me veel te lang en de verkeerde kleur groen , is voor de bruiloft van mijn zoon . Dus vandaag weer terug gestuurd
Miranda
Budel-Schoot
Zie hierboven
Bertha
Tuil
Pakketje nog niet ontvangen Duurt erg lang.
W
Kerkdriel
Helemaal tevreden met de snelle levering en mooie kwaliteit
24 June 2026
Mirjam
Didam
Prima!!!
21 June 2026
Marlies
Heerle
Fijne overzichtelijke webshop. Snel in huis en zeer netjes verzonden. En een super leuk jasje!!
10 June 2026
Claudia
Ede
Ik had een vraagje over een artikel en werd zeer snel en persoonlijk geholpen. Bestelproces ook zeer snel en correct. Helaas paste het artikel niet dus moest ik het retourneren maar ook dat verliep erg makkelijk en snel. Aanrader deze webshop!
6 June 2026
Ine
Doetinchem
Bestelling en ontvangst goed gegaan. Zeer tevreden
1 June 2026
Nelie
Ouddorp
Had 2 blousjes besteld via website, helaas maar 1 blouse voorradig maar werd keurig de volgende dag gebeld en dezelfde dag werd het geld teruggestort. Top
Marjolein
Veldhoben
Makkelijk besteld en snel geleverd. En ik kreeg 20 euro korting wanneer ik me aanmelde voor de nieuwsbrief. Goed geregeld.
Door
WEERT
Het kledingassortiment is heel divers en het truitje die ik besteld heb is heel mooi, maar……..ik heb hem helaas nog niet gekregen. Ik vind dat door u gekozen bezorgingsbedrijf DPD doet zijn werk niet optimaal, heel jammer.
Beveelt niet aan
Irene
Chaam
Zie boven
16 May 2026
J.
Loenen aan de Vecht
Prachtige zwarte blouse, met hele mooie ( bloem ) mouwen en goeie pasvorm en fijne stof
14 May 2026
Geeske
Ijsselmuiden
Fijne website, snel verzonden en goed verpakt.
2 May 2026
Josephine
s-Gravenzande
Ik twijfelde tussen de maten en de medewerkster heeft het voor me opgemeten zodat ik het thuis ook kon opmeten en zo de goede maat heb kunnen bestellen. Gisteren mijn nieuwe item aangehad en veel complimenten. Top service
13 April 2026
Anouk
Breda
Netjes op tijd, mooi verpakt en het artikel was ook nog eens naar mijn zin! Top dus!
6 April 2026
A.
HENDRIK-IDO-AMBACHT
Bestelling geplaatst 26 maart en gebeld (leuk contact) dat ik het snel nodig had ivm verjaardag. Geen probleem vertrekt vandaag nog was het antwoord. Nu 31 maart nog niks binnen.
Beveelt niet aan
31 March 2026
Patrick Heijnen
Eindhoven
Snelle levering. Netjes verpakt. Fijn dat ook de wat duurdere jurken opgestuurd worden.
2 March 2026
Hennie
Ede
Gebeurd maar weinig dat je zelf de ereronde moet regelen Ipv dat je via de winkel kan(en dat je daarvoor betaald)
2 February 2026
Ramona
Hekelingen
Ik had maat 40 sneakers gepast in een fysieke winkel. Die waren echter te klein. Zij hadden geen 41. Ik wil die dus bestellen bij Voortman. Toets abusievelijk toch maat 40 in. Dus wilde ik dit alsnog (met een mailtje) laten veranderen in 41 om heen en weer zenden te voorkomen. 40 was al verzonden en 41 helaas niet meer voorradig. Hierover super aardige mails over en weer gezonden. Tot mijn verbazing paste 40 perfect. Ik denk dat ze me in de fysieke winkel (niet Voortman) per ongeluk maat 39 lieten passen. Kortom: heel blij en tevreden.
26 January 2026
Irma
Heeze
Snelle en heel giede service; snelle afhandeling
18 January 2026
Jolanthe
Uden
Bestellen gaat snel en makkelijk en het artikel lag ook snel klaar in de winkel. Ideaal als je in een drukke periode nog kleding nodig hebt.
15 January 2026
Willianne
Rijssen
Nadat de door mij gewenste jas niet meer in mijn maat voorradig bleek te zijn, heeft Voortman alles in het werk gesteld om alsnog de perfecte jas voor mij te vinden. Ik ben buitengewoon vriendelijk geholpen
9 January 2026
Imke
Maassluis
Er was iets kwijtgeraakt tijdens de bezorging van mijn bestelling. Dit is heel netjes opgelost. Echt fijn, dank daarvoor.
7 January 2026
n
Zeeland
Bij Voortman Mode vind je de mooiste modemerken voor dames. In onze winkel in Rijssen en webshop vind je merken als Fabienne Chapot, MSCH Copenhagen, Lolly's Laundry en Mollin. Onze uitgebreide collectie bevat daarnaast meer dan 50 andere populaire merken voor de modebewuste dame. Voortman Mode is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg. Op deze manier weet je zeker dat je veilig en vertrouwd bij ons kunt shoppen. Shop de nieuwste collecties damesmode bij Voortman Mode.
Haarstraat 37
7462 AK Rijssen