Laden reviews...
38 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen vooral snelle levering, vriendelijk personeel en een duidelijke website. Bestellingen verlopen doorgaans vlot en betrouwbaar, en pakketten komen netjes aan. Er zijn enkele opmerkingen over retourkosten en af en toe voorraadproblemen, maar de service blijft over het algemeen betrouwbaar en vriendelijk.
Bestellen gaat snel en makkelijk en het artikel lag ook snel klaar in de winkel. Ideaal als je in een drukke periode nog kleding nodig hebt.
15 January 2026
Willianne
Rijssen
Nadat de door mij gewenste jas niet meer in mijn maat voorradig bleek te zijn, heeft Voortman alles in het werk gesteld om alsnog de perfecte jas voor mij te vinden. Ik ben buitengewoon vriendelijk geholpen
9 January 2026
Imke
Maassluis
Er was iets kwijtgeraakt tijdens de bezorging van mijn bestelling. Dit is heel netjes opgelost. Echt fijn, dank daarvoor.
7 January 2026
n
Zeeland
Na bestelling heb ik slechts 1 dag moeten wachten voor het pakket geleverd was.
21 December 2025
Ann
Beveren
Jullie hebben een mooie collectie kleding, stap graag even de winkel binnen. Nu voor het eerst een online bestelling gedaan ook dat is goed geregeld.
15 December 2025
Yvonne
Diepenheim
Snel geregeld.
29 November 2025
Geertje
Genemuiden
Kreeg netjes een berichtje dat er iets fout gegaan was met bestellen. Na contact is het betreffende artikel voor mij gereserveerd zodat ik het nogmaals kon proberen. Ook prettig advies gehad qua maat.
20 November 2025
R.
Zeewolde
Snel en netjes mijn bestelling mogen ontvangen
9 November 2025
Mascha
Hippolytushoef
4 November 2025
Jantje
Joure
Ik vond het een beetje lang duren, maar het was er binnen een week.
1 November 2025
Mieke
Twello
Retour sturen kost 8.25 dat is best veel
24 September 2025
Marja
URK
Verkeerd artikel geleverd kan gebeuren snel door Voortman Mode opgepakt en het goede snel geleverd ben er erg blij mee
14 September 2025
Mathilda
Amsterdam
Helaas woon in niet in Rijssen, maar via de webshop duidelijk overzicht en zeer snelle verzending van artikel.
1 September 2025
Janneke
's-Gravenpolder
Plezierige verkoopsters geven goed advies
6 August 2025
Rie
Almelo
Nu ik al tijden niet meer in Rijssen kom , bestel ik online. Netjes en snel werd jurk van Kyra geleverd.
4 August 2025
Wilma
Huizen
Vanaf binnenkomst vriendelijk personeel, die je graag helpen. Voor elke leeftijd een ruim aanbod.De kwaliteit is zoals het behoort te zijn, altijd top! Acties tussendoor en er is altijd wel iets leuks wat je gaat vinden.
4 August 2025
A.
Arnhem
Voor het eerst bij Voortman Mode gekocht. Mooie kwaliteit 's kleding en een snelle service. Goed bereikbaar per telefoon en een vriendelijke medewerkster die probeert mee te denken. Ik ben erg tevreden!
30 July 2025
Marijke
Waddinxveen
Levering volgens afspraak. Broek is goed. Terugstuurbeleid alleen niet duidelijk.
19 July 2025
els troost
ENSCHEDE
Snelle verzending en netjes verpakt
9 July 2025
Franceska
Groesbeek
Goede ervaring alles klopte netjes
7 July 2025
Annie
Veenendaal
Overzichtelijke website, snelle levering.
25 June 2025
Annemieke
Putten
Ondanks dat het product niet voldeed (door een fabricage-fout) ben tevreden over de manier van tegemoetkoming en afhandeling van het personeel. Ik ga zeker weer iets bij uw bedrijf bestellen!
31 May 2025
Nicoletta
Deventer
Netjes en vlot ontvangen
30 May 2025
Cora
Wijk en Aalburg
Ik ben blij met de levering en de kwaliteit van de jurk. Omdat ik tussen twee maten in zit en dit niet duidelijk vermeld stond op de website, heb ik uit voorzorg twee maten besteld. Bij het aanmelden van de retour merkte ik echter dat er slechts een korte instructie werd gegeven dat je de retourzending zelf moest organiseren. Helaas was dit met DPD, waarmee de bestelling geleverd werd, niet mogelijk. Ik begrijp dat de retourkosten voor eigen rekening zijn, maar ik zou het als een verbetering zien als de webshop een retourlabel aanbiedt. Dat maakt het retourneren gebruiksvriendelijker en efficiënter.
12 May 2025
Maaike
Losser
Snelle service, keurig verpakt.
24 April 2025
Natascha
Wageningen
Bij Voortman Mode vind je de mooiste modemerken voor dames. In onze winkel in Rijssen en webshop vind je merken als Fabienne Chapot, MSCH Copenhagen, Lolly's Laundry en Mollin. Onze uitgebreide collectie bevat daarnaast meer dan 50 andere populaire merken voor de modebewuste dame. Voortman Mode is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg. Op deze manier weet je zeker dat je veilig en vertrouwd bij ons kunt shoppen. Shop de nieuwste collecties damesmode bij Voortman Mode.
Haarstraat 37
7462 AK Rijssen