Snelle levering!

Mooie website en snelle levering. Kleding was netjes verpakt en met een kaartje voor de persoonlijke touch.

Product zoals beschreven.netjes verpakt.

Product netjes verpakt .snelle levering. Ik zal zeker nog een keertje bestellen

Snel , professioneel en prachtige kleding.

Goede ervaring dus voor herhaling vatbaar

Eerste keer dat ik bij jullie bestel...maar geweldig hoe zorgvuldig en netjes de trui verpakt was.

Zeer tevreden met het geleverde minpunt aflevering

Pakket zag er erg verzorgd uit. Artikelen naar tevredenheid. Minpunt was dat het blijkbaar elders in de straat was afgeleverd.... ipv nr 37 op nr 27. Mensen die ik niet ken. Nieuwe bewoners. Vond het fijn dat ze het naar ons toe brachten, maar ..... dat de factuur dan aan de buitenkant geplakt was.... Ze hoeven niet te weten wat ik gekocht heb en wat het kostte... Misschien toch iets anders afleveren in t vervolg?

Fijne service

De service vond ik heel goed, ik kon nog op het laatste moment van maat veranderen zelfs nadat ik online mijn betrekking had gedaan en later telefonisch contact had opgenomen. Heel fijn. Het pakket is alleen nog niet aangekomen dat ligt aan post.nl maar dat is wel heel vervelend.

Netjes ontvangen maar prijzig retourneren

Kleding keurig netjes verpakt ontvangen. Retourkosten zijn €5,95, ook bij een brievenbuspakketje. Jammer dat je dat niet kunt aanvinken.

Tevreden

Kreeg geen track en tracé code, maar ga naar buiten en hangt mijn bestelling aan de deur. Dus zeer tevreden.

Uitstekend!

Vandaag besteld en morgen al in huis. Jammer genoeg paste de trui niet en kostte het mij € 7,20 aan verzendkosten.

In de sale online besteld, ophalen in de winkel. Dezelfde middag werd het aan de deur gebracht !! ( Ik woon in de plaats waar de winkel gevestigd is). Als dat geen service is !!!

Goede service en prima kwaliteit

Ben via de webshop en het afhalen prima geholpen. Vriendelijk personeel, goede service en prima kwaliteit.

Super service

Superleuke kleding Snelle levering.

Leuke kleding leuk ingepakt. Top

Prima zaken doen met deze winkel

Prima service ...alles volgens afspraak ook de retourservice, geld zeer snel terug.

vriendelijk en correct geholpen

kon gemakkelijk het retourpakket aan de deur afgeven en kreeg direct antwoord op mijn vraag.

Vest van merk Bellamy

Mooi vest van het merk Bellamy besteld bij de fa Voortman. Korte vertaling van de bestelling: snelle levering, duidelijke en vriendelijke communicatie via de e-mail, mooie verpakking van vest (mag menig ondernemer voorbeeld aan nemen), vriendelijke after sales.

Hele fijn service

Ik vind het fijn op de wijze hoe je wordt geholpen. Je wordt goed te woord gestaan, en denken mee in oplossingen. Het is een fijn winkel om je aankoop te doen.

Prettig en adequaat

Heel vriendelijk, deskundig en snel.

Erg blij met mijn trui, mooi en goed verpakt, super snelle verzending, en met aantrekkelijke korting gekocht! :-) Dank jullie wel!

Snel en leuk ingepakt met persoonlijk briefje erbij.

Uitstekende service

Snelle en uitstekende service.

Fijne persoonlijke service

Ook in beperkende Corona-omstandigheden weet Voortman haar klanten te bedienen

Wat ze zeggen, maken ze waar!

Snelle levering en fijn advies

Voortman heeft een leuke selectie van merken. Na mijn aankoop had ik nog een vraag over mijn product en ik ben fijn geholpen.

Goede snelle service.

Pakket is als een kadootje verpakt. Ziet er zeer verzorgd uit. Vriendelijke klantenservice

Haarstraat 37

7462 AK Rijssen

0548 51 24 69

Over Voortman Mode

Bij Voortman Mode vind je de mooiste modemerken voor dames. In onze winkel in Rijssen en webshop vind je merken als Fabienne Chapot, MSCH Copenhagen, Lolly's Laundry en Mollin. Onze uitgebreide collectie bevat daarnaast meer dan 50 andere populaire merken voor de modebewuste dame. Voortman Mode is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg. Op deze manier weet je zeker dat je veilig en vertrouwd bij ons kunt shoppen. Shop de nieuwste collecties damesmode bij Voortman Mode.