het vinden van de gewenste producten ging goed

Jammer dat het uit de tekst op de website lijkt alsof het product uit het assortiment gaat. Het zou fijn zijn als de tekst bij kneed&klaar zo duidelijk was dat je weet waar je aan toe bent en niet moet speculeren over de toekomst van het product kneed&klaar. Aangezien we het niet meer tegenkomen in de winkel lijkt het te verdwijnen, wat wel jammer is, omdat het een goed product is dat je zelfs in de magnetron klaar kunt maken.

Er zat vaginaal crème bij de kruiden

Als man kruiden besteld... Zit er een tube vaginaal crème bij in de doos.... Echt ******. Mailwisseling met excuses ontvangen. Het zou een raadsel zijn hoe het is gebeurt.

Slechte levering en beschadigde doos ontvangen.

Ben blij met de producten. De levering is slecht zijn niet langs gekomen op de tijd die ze aangaven. De volgende dag een kapotte doos gevonden bij een ophaal punt. Gelukkig zaten wel alle producten erin

Helemaal top !!!

Makkelijke te vinden op site. Dag erna geleverd.

Goedemiddag service

Makkelijk om te bestellen. Communicatie goed en levering super snel.

Tevreden

Keurig verpakt en snel geleverd

Duidelijke website, groot assortiment, snelle levering

Zie boven

In de supermarkt niet meer te krijgen. Mijn familie is er dol op. Dan heb ik het over de Oriental kruiden. Gelukkig nog wel te bestellen. Super

Fantasties snelle levering

Snele levering. Ik ben erg zeer gelukkig mee.

Heel verzorgd en snel geleverd.

Betreft de gevriesdroogde knoflook. Ik koop normaal in de supermarkt maar dit artikel kon ik nergens meer vinden. Het merk, Euroma, wat ik eerder altijd kocht levert niet online, e-mail om te kijken waar ik het dan kon kopen was negatief. Ik wist niet dat Verstegen dit verkocht maar ben blij dat zij dit mij konden leveren.

Verstegen heeft nog wel die lekkere oriëntaalse kruiden dus bestel ze op hun website. Snelle levering, kan ik zeer waarderen.

Besteld en de volgende dag al in huis

Ik ben heel erg tevreden over de grote keuze en dr super snelle verzending. Hartelijk dank!!

Snel antwoord en een goed voorstel

Ik had een vraag over Oriëntaalse mix omdat ik dit niet meer in de winkels zag staan. Verstegen heeft mij hierop keurig en snel beantwoord dat dit uit het assortiment gaat maar nog wel wat voorraad online bij hun te koop is. Bestelling geplaatst en de volgende dag werd het al geleverd.

Snel Geleverd

Bij familie in NL laten afleveren omdat Verstegen niet naar Belgie verzenden ! Verwijst ons daartoe naar Verstegen.be maar die hebben het product niet in het assortiment ! Had cijfer 10 gegeven als we er niet voor naar NL hadden hoeven rijden.

Correcte levering. Fijne specerijen.

Orientaals gebruik ik als vervanging voor zout en peper. gebruik het al vele jaren. jammer dat AH, Jumbo deze niet meer in hun assortiment hebben.

Makkelijk en gezod alternatief

Producten staan in de schijf van het voedingscentrum. Helaas niet in winkels gevonden maar binnen 1 dag thuis bezorgd. Na 4 voor mij op proef bestelde zakjes kan ik een grotere hoeveelheid bestellen en dus zonder portokosten.

Ongekend assortiment en bliksemsnelle levering

Als de vakken in de supermarkt maar niet gevuld worden met je favoriete kruiden, vind je ze online! Top!

Prima, snelle levering

Prima! Duidelijke website, snelle levering.

Was allang opzoek naar bepaalde soorten kruiden.

Mijn eerste bestelling is zeer positief, de producten waren makkelijk te bestellen, en had ze de volgende dag in huis.

Goed en snel geleverd.dank

Goeie service!!!

Online bestellen, snel geleverd

Omdat helaas in de supermarkt niet meer te koop is heb ik online besteld

Heerlijk product

Niet alleen om bruschetta te maken maar ook o.a. in macaroni ,spagettie en sla dressing

De sausjes zijn de lekkerste

Industrieweg 161

3044 AS Rotterdam

Over Verstegen Spices & Sauces

Verstegen Spices & Sauces is een familiebedrijf met inmiddels de 4e generatie aan het roer. Voor ons zijn kruiden en specerijen hét fundament van smaak. Verstegen levert daarom alleen de allerbeste kwaliteit kruiden, specerijen en sauzen!