Please doe de kneed en klaar hamburger en balletjes niet uit het assortiment! Ik ga ze missen!! Ik heb hier met kerst lekkere vegan saucijzenbroodjes van kunnen maken.

Supersnel, na 1 dag al geleverd

Heel goed en snel geleverd.

Snel en netjes.

Goede service.

geweldig

geweldige service en snelle levering

Ben blij dat ik het bij U kunt bestellen want de winkels hadden het niet meer was heel lekker de pindasaus

Top, snel gebracht. Mooie kruiden en ook nog duurzaam geteeld.

Top, snel gebracht. Mooie kruiden en ook nog een duurzaam geteeld.

Uitstekende spullen

Prima geregeld

SUPERSNELLE BEZORGING

21.00H BESTELD ANDERE DAG 10.00 BEZORGD KLASSE.

Geweldig!! wij hebben ze extra bij de Kerstkadootjes gegeven!

Wij kunnen ze nl. bij ons in de omgeving niet kopen en ze vinden onze vis nl. zo lekker door die heerlijke kruiden, vandaar dat we bij ieder gezin 'nbusje bij de kerstkadootjes hebben gedaan!!!!!

Lekkere kruiden

Ik heb o.a tafelgoud besteld dit is een goede vervanger voor zout. Alles snel en netjes ingepakt geleverd.

Lekker en handig

Nu we overgeschakeld zijn op vegetarisch eten is dit product zo handig omdat het lang houdbaar is. Jammer dat ik het niet meer in de gewone supermarktwinkel zie…

Altijd Top

Fantastische producten, snel geleverd kortom top!

Top product en snel geleverd

Groot fan van de kneed & klaar producten. Lang houdbaar, makkelijk & snel klaar, en erg lekker (zoontje is groot fan & partner dacht dat de gehaktballen niet vega waren)! Perfecte backup als je vergeten bent boodschappen te doen. Erg jammer dat ze niet meer in mijn supermarkt verkrijgbaar zijn, daarom in bulk besteld. Supersnel geleverd (laat in de avond besteld en ochtend erna bezorgd).

Is goed product

Kruiden voor het leven

Ik ben een 60+er en mijn moeder had al Versteegen kruiden. Nu de braad kruiden voor rundvlees. Heerlijk!

Netjes en snel

Nadat ik besteld had wat nodig was want hier in geen enkele supermarkt (6 stuks)was het artikel wat ik graag wilde omdat ik het lekkere kruiden vindt plus ik kan niet alles meer gebruoken ivm gezondheid werdt ik netjes op de hoogte gehouden waar mijn bestelling was en alles was ook binnen 2 dagen in huis .

Mijn bestelling

Goede en vlotte bezorging

Goed geregeld

Snelle verzending

Altijd goede producten en snelle levering.

Snelle service en goede kwaliteit

uitstekend

Ik heb vegetarische mix besteld op basis van erwten eiwit. We zijn heel tevreden hierover. Lekker snel klaar, goed van smaak, heel makkelijk om mee te nemen op vakantie, gezond en heel betaalbaar. een topper wat mij betreft.

Goed van smaak.

prima verpakt alles inorde en snel

prima verpakt alles inorde en snel

Industrieweg 161

3044 AS Rotterdam

Over Verstegen Spices & Sauces

Verstegen Spices & Sauces is een familiebedrijf met inmiddels de 4e generatie aan het roer. Voor ons zijn kruiden en specerijen hét fundament van smaak. Verstegen levert daarom alleen de allerbeste kwaliteit kruiden, specerijen en sauzen!