Kunars Rendang Meer dan uitstekend Kumars Tandoori Heerlijk Gebruik en aanbod recepten op de site zou een mooie aanvulling zijn

snelle en correcte levering

4 dagen geleden besteld (in Frankrijk) en nu al geleverd jammer dat er geen Franse site is van Verstegen maar je kunt niet alles hebben

Snel en eenvoudig.

Per mail besteld en betaald. Volgende dag in huis. Blij mee.

Goede snelle service

Geeft goed en vertrouwt gevoel

Snel producten in huis die in supermarkt niet meer leverbaar waren

Natriumarme kruidenvarianten in supermarkt helaas niet meer leverbaar maar wel via fabrikant daardoor ook langere houdbaarheid.

bly

ik kocht altyd de zakjes jus maar waren er niet meer doorvoor heb ik die zakjes by jully besteld was zo bly maar nu ook niet meer by jully van de week dacht ik toch nog eens kyken jus met uitje niet hoef ik dus niet en wat staat er naast bussen steak jus yeeeeeeess gelukkig gelyk maar 2 bussen besteld en wat andere lekkere kruiden nartuurlyk kreeg ik er nog een lekker zakje geroosterde BROCCOLI CHAMPIGNON UIT DE OVEN nou ik kan zeggen wy hebben er van genoten kon het niet laten om het gelyk te proberen echt heerlyk en best vlug klaar de groente even snyden en alles by elkaar nog geen 25 minutjes

met verstegen minder , met de webshop goed

Ik vind het jammer dat verstegen stopt met het oude recept van de sate saus, daarom heb ik hem op de webshop moeten bestellen. Ik heb al aan verstegen gevraagd om door te gaan met het oude recept omdat hun nieuwe sate saus niet bind| Helaas hebben product managers meer te vertellen als klanten ik hoop dan ook dat de nieuwe saus niet aanslaat en dat ze terug gaan naar het oude en vertrouwde recept.

Goede website, snel besteld en snelle levering..

Super snelle levering.

Snelle levering en het product was prima verpakt. Ben zeer tevreden over de service.

uistekend

hele snelle levering super

Snelle levering, makkelijke website, gewoon goed geregeld

Vlotte website en fijne producten

Lekkere smaak, goede dienstverlening

top snel en goed

prima snelle levering

Snel bezorgt goede prijs prima kwaliteit. Smaakt lekker

Very fast delivery.

geen enkel probleem

Cajun

In de Colruyt hebben ze geen cajun dus had ik eerst bij bol.com iets gelijkaardigs gekocht met ook de naam cajun, helaas was dit een tegenvaller en ik heb dan verder gezocht en vond ik eindelijk de cajun die we vroeger gebruikten. bedankt dat je als particulier ook kunt bestellen, Ik kan echt niet zonder de cajun kruiden.

Aanrader, alle Verstegen variaties op 1 plek!

Ik had bij verschillende winkels gekeken voor een bepaalde kruidemix. Mijn favoriet: Orientaals werd niet overal aangeboden helaas. Toen ik mij bedacht, kijk eens online. In het vervolg bestel ik direct bij Verstegen om mijn favorieten aan te vullen. Bedankt voor de snelle service & de kleine attentie.

Supersnelle levering!

Serie zoutarme kruiden gekocht, supersnel geleverd! Aanrader, niet zoeken in de winkels, snel thuis geleverd.

Erg blij

Snelle levering. Goed op de hoogte via mail

Wij zijn prima geholpen!

Snelle en correcte verzending. Wij werden goed op de hoogte gehouden over de status van onze order.

Helemaal top!!

Snelle levering en uitgebreid assortiment..en ook nog een gratis kruidenzakje erbij!

Lekker

De Japanse kruiden, kei lekker, nergens anders ze lekker.

zeer tevreden altijd met verstegen kruiden gewerkt in de slagerij

161 Industrieweg

Rotterdam 3044 AS