iETS MINDER TEVREDEN MET ANTWOORD
HET ANTWOORD OP MIJN VRAAG OF OPMERKING STELDE ME NIET HELEMAAL TEVREDEN. HIER EEN GEDEELTE VAN DE MAIL NAAR MIJ TOE. Verstegen heeft de afgelopen jaren de sauzenmarkt en de vraag en smaak van de consumenten zien veranderen.
Gezondheid speelt een steeds belangrijkere rol en daarbij is lager in zout, suiker en vet in toenemende mate belangrijk.
Doordat in de loop der jaren steeds meer producten aangepast worden op het gebied van zout, suiker en vet verandert de smaak van de consument omdat men hier steeds meer aan gewend raakt. Daarnaast wilden we het product plantaardig maken, omdat de satésaus daardoor veel beter past bij het duurzame imago van Verstegen.
IK VIND DIT GEWOON ONZIN. ALS IETS LEKKERS IS GA JE HET RECEPT NIET VERANDEREN OMDAT JE DAN ZO GOED BEZIG BENT. ALS HET NIET GOED VERKOCHT WORDT DAN KAN ER IETS AAN HET RECEP GEDAAN WORDEN MAAR NIET OMDAT DE NEDERLANDER EEN ANDERE SMAAK KRIJGT/HEEFT. ELKE NEDERLANDER OF NIET NEDERLANDER IS UNIEK IN ZIJN SMAAK.
EN VOORAL DIE LAATSTE ZIN DAAR STOOR IK ME ONTZETTEND AAN.
DIE NIEUWE PLANTAARDIGE KANT EN KLARE SATESAUS IS NIET AAN TE BEVELEN DOOR ONS GEZIN.