Makkelijke website, snelle afhandeling en levering

Mijn ervaring is heel erg goed over verstegen

Erg goed, snel geleverd, prima kwaliteit. Zelfs een extra zakje.

Altijd fijn om te bestellen n Zit altijd een aardigheidje bij!

Prima geregeld, eenvoudig te bestellen, keurig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Kortom super.

Perfect verzorgd

Prima verpakt en snelle verzending

Veel te zout

Als je het klaar maakt ruikt het lekker, maar ooohhh wat vreselijk zout! Niet te eten, we hebben alles na 1 hap in de kliko gegooid, slechte beurt Verstegen! We houden best van hartig, maar dit is vreselijk.

Alles prima

Keurig geleverd

Snel, smakelijk, geweldig

In het verleden kocht ik altijd in de supermarkt de Verstegen satésaus, echter is die uit het assortiment. En ook al zijn er genoeg andere satésauzen... Geen een kan tippen aan die van Verstegen. Daarom direct een aantal potten besteld, zodat ik voorlopig genoeg op voorraad heb. Ik gebruik deze niet alleen bij een gerecht, maar ook brood (ipv pindakaas). Echt zooo lekker :P

Supersnel geleverd.

Vandaag besteld . Morgen in huis. Ik ben zeer tevreden.

Klantvriendelijke en gebruiksvriendelijke onlineshop, snelle bezorging.

Klantvriendelijke en gebruiksvriendelijke onlineshop, snelle bezorging.

top !!!

er was een fout in mijn laatste bestelling, amper 3 uur na mijn mail : 1) had ik antwoord 2)was de fout rechtgezet en het juiste artikel opgestuurd !!! zeer snelle respons, proficiat

De juiste dingen snel geleverd

Vandaag besteld, morgen in huis en keurig verpakt , top !

snelle en goed verzorgde service

De Japanse kruiden, zijn helaas in de supermarkten bijna niet te verkrijgen. Bestellen via Verstegen is een welkom alternatief. Zou trouwens ook fijn zijn de grotere potten, Japanse kruiden, en Japanse kipkruiden te kunnen bestellen...

Goed geregeld

Helaas zijn de chinese en Thaise roerbak kruiden niet meer te koop in supermarkt Gelukkig nog online dus genoeg ingeslagen. Hopelijk gaan ze niet online uit assortiment

Top 1p plus

Erg goed verpakt. Snel geleverd. Top producten.

Snel en netjes ontvangen

Ik heb de Japanse mix besteld. Is alleen moeilijk te vinden in de zoekbalk.

top

Snel geleverd met extra mix voor paprika/courgette was heerlijk

Er is echter 1 min punt(je) ik koop het rechtstreeks bij verstegen omdat ik denk dat het voordeliger is. Helaas ik betaal bij Verstegen voir de shoarma kruiden €4,62 terwijl ik het bij AH voor €3,62 kan halen??! Kunt U mij zeggen waarom het €1,- duurde r is bij jullie. Mvg. D. van Westenbrugge.

Goed en snel geleverd…

We zijn erg blij met onze orientaalse kruiden, in de winkel niet meer te krijgen , maar gelukkig bij jullie wel …. Binnen twee dagen in huis …

Verstegen bio kipkruiden waren niet meer online te krijgen bij Jumbo. Gelukkig wel bij Verstegen! Snel geleverd, blij mee.

kwaliteit en vlotte levering

producten zijn van goede kwaliteit. De bestelling via de website is gemakkelijk. De betaling is eenvoudig. Netjes en degelijk verpakt. Vlotte en snelle levering

Super handige site en snelle levering.

161 Industrieweg

Rotterdam 3044 AS