Perfecte service

De bestelling wordt snel geleverd

pakje op tijd ontvangen, nog nooit zo veel verzendingskosten betaald.

misschien kunnen jullie ons winkels opnoemen in West-Vlaanderen (België) waar we deze produkten kunnen kopen, zodat we niet zoveel port moeten betalen.

Snelle reactie

Mijn vraag via de mail werd snel beantwoord. Alleen helaas is het product uit de roulatie genomen. Dat vind ik heel jammer

Correct verpakt en snelle levering super!

Prima!!!

Prima ervaring. Snelle en correcte levering, die goed gevolgd kan worden. Goed voor 5 sterren.

Eindelijk heerlijke gyros!!!

Vlotte levering en heerlijke marinade probeer zeker andere producten uit

Bestelling was snel geleverd.

De bestelling is prima geleverd, alleen had ik allemaal zouteloze producten besteld en kreeg een proefmonster voor een recept met 30 gr. Zout erin. Niet helemaal op elkaar afgesteld.

Goed, beter, best

Snel en makkelijk bestellen

Wij gebruiken dagelijks Oriëntaalse kruiden maar zijn hier nergens in de winkel te krijgen. Ik ben zo blij dat je dit makkelijk en snel via de website kan bestellen. Snel verzonden, volgende werkdag in huis!

Prima product

Als oud werknemer kende ik het product al jaren

Snel

Eindelijk weer mijn Chili saus zonder suiker en kreeg nog een extraatje

Eerste bestelling

Omdat ik besloten heb om minder zout te gaan eten, ben ik op zoek gegaan naar betere keuzes. Je komt automatisch uit bij Verstegen, want hier hebben ze veel alternatieve opties. Snel verzonden en goed verpakt.

Subliem

1 keer Verstegen altijd Verstegen.

De saus werd snel geleverd en is erg goed.

Jullie heb beste kruiden ik gebruik alleen Jullie kruiden voor alles zeker van Lam die is erg goed met vlees gemengd en allemaal eigenlijk goed dus kan niets zeggen dat slechts is Ik ben zeeeeeeeeeeerrr tevreden Ik moet Jullie bedankt dat jullie zo goed zijn

De aardappel kruiden zijn bij mijn supermarkten niet meer verkrijgbaar, dus nu online besteld, snelle en goede levering, met zelfs nog een aardigheidje erbij

het was goed

Zeer snel geleverd, goede verpakking.

Lekkerste en beste kruiden

Voor herhaling vatbaar

goede ervaring

ik vond het fijn om het hele assortiment te zien, er zijn vrij weinig supermarkten die nog natriumarme kruiden verkopen. Ik heb nu van de meeste soorten een busje genomen. Ik vond het leuk om bij de bestelling een nieuw artikel te krijgen om uit te proberen. Dat ga ik dit weekend zeker doen!!!

Goede communicatie, vlotte levering

Topkruiden met een geweldige samenstelling!

Een grote diversiteit aan soorten en maten. Ideaal voor de grootverbruiker! Goede webshop en snelle levertijden.

Fijn alles binnen.

Makkelijk en overzichtelijk, kan alles in één keer bestellen, en niet verschillende winkels af.

Snel en goede levering/ service.

Snel geleverd, goed verpakt.

161 Industrieweg

Rotterdam 3044 AS