Snel en correct geleverd

Snelle levering, prima service

snelle service en handig

De japanse kruiden zijn niet op voorraad in de plaatselijke supermarkten.

Goede service, snelle levering.

Als fan van de in 2000 geïntroduceerde millennium kruiden, heb ik toen deze verdween maar eens gebeld met de vraag waarom? Ik kreeg toen te horen dat de eikruiden praktisch hetzelfde was. Toen deze verdwenen werd ik na een belletje door verwezen naar de mix voor gourmet & fondue (onjuiste benaming, volgens mij). Deze is bijna nergens te koop, dus via de website. Nu bleek dat deze er weer uitging en dat op veler verzoek weer een eikruiden traditioneel terug is. Nu maar weer uitproberen :) Elke keer dat ik contact heb, word ik heel prettig te woord gestaan. De service en de leveringen zijn dus uitstekend.

beste service

snelle bezorging en altijd wat extra's bijgevoegd (verassing dus)

bestelling vlot verlopen

Deze lamsvleeskruidenmix is helaas in weinig winkels te koop, dus bestel ik rechtstreeks bij Verstegen. Heerlijke kruidenmix!!

Alles goed en vlug geregeld

Prima producten voor een prima prijs

Kruiden die ik niet meer in de winkel kon kopen, zijn wel online te krijgen, en nu ook regelmatig nieuwe smaken aan het uitproberen

Prima klantenservice

Ik hoop alleen dat ze de oude smaak, kant en klare saté blijven produceren

Heerlijke kruiden

Omdat er in de winkels maar een beperkt assortiment ongezouten kruiden te krijgen is heb ik ze online besteld. Netjes verpakt en snel geleverd gekregen. Vooral de Italian blend voor lasagne en pastakruiden zijn favoriet. Maar ook de nasikruiden en viskruiden zijn heerlijk. Vooral omdat ze niet gezouten zijn. Ik vind kruidenmix uit pakjes van andere merken vaak te zout. Zout kan je naar wens toevoegen. De "Blends" zijn echt een aanrader

Alles naar wens

Heerlijk dat ik weer de Japanse kruiden in mijn keuken heb. Kocht ze voorheen bij de Jumbo, en sla mijn voorraad ook graag in als ik weer in NL ben,.Greep er nu al een aantal keren op mis dus dacht dan bestel ik het rechtstreeks, wat perfect is gegaan. Bedankt hiervoor!!

Japanse miz

Japanse mix, fijne smaakbalans lekker en niet overheersend

Ik kon nog een laatste voorraad butterchicken van sumak bemachtigen!!!

Ik vond het geweldig. Al maanden was de butterchicken saus van Sumak overal op. En dat was nou net de lekkerste én degene met de minste koolhydraten. De producent gaf aan dat ze niet meer aan particulieren verkochten... omdat ik allergisch ben voor mijn diabetesmedicatie ben ik afhankelijk van een koolhydraatarm dieet, dus alle beetjes helpen om toch lekker te kunnen eten. En verstegen had nog een laatste voorraad... die heb ik meteen besteld met flinke korting en het is prompt geleverd, wij eten hier al weken lekker van. Ben blij met verstegen hierdoor!!! Graag nog meer producten zonder zinloze koolhydraten en met veel smaak.

Snel en goed geregeld

Acuraat,top.

niets op aan te merken

Makkelijk bestellen, snel geleverd in 1 woord top.

Omdat ik nogal allergisch ben voor een groot aantal kruiden en specerijen, kon ik op de website precies zien wat de ingrediënten zijn. De bestelling kwam snel... Wel twijfelde ik of geen zakje saté poeder had besteld i.p.v. kant en klare, maar dat kon ik niet terugvinden. Aardig dat er een extra zakje gehaktmix bij zat. Al met al voor herhaling vatbaar!

Super snelle levering

Lekker veel keuze en super snel geleverd!

Snel en correct

Dieetzout besteld. Snel ontvangen.

Goede kwaliteit voor een correcte prijs

Alles wat ik wilde hebben en wat ik niet (meer) in de supermarkt kon kopen, heb ik in de online shop gevonden.

Helemaal goed

Aanbod, site, overzichtelijkheid, goede (lekkere) producten, verzending en communicatie daarover, allemaal prima

Alles keurig en op tijd geleverd.

De kruiden voor broccoli en die voor wortelen in de oven zijn hier helaas bij geen enkele supermarkt verkrijgbaar. Derhalve bij jullie online besteld. Alles is keurig netjes en op tijd geleverd.

Veel keus voor nierpatiënten, super blij met deze producten

Het is jammer dat het niet meer in winkels verkrijgbaar is sinds 2020. Nu moet ik het bestellen, dat geeft soms prblemen. Graag zou ik liever telefonisch bestellen met een rekening. Ben super blij dat jullie ons de mogelijkheid geven om te kiezen uit diverse artikelen. De satésaus was superlekker en in handige porties. Dankjewel dat jullie er zijn.

Super snelle levering

Heel tevreden

Prima.

Snelle levering en goed verpakt. Ik miste 1 artikel van de bestelling, maar dit werd na contact snel kosteloos nagezonden. Top!

161 Industrieweg

Rotterdam 3044 AS